• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

czesc

melduje ze zyje..tak jakby bo sie rozlozylam na maxa
gardlo,zatoki...no porazka

Kasiu witaj spowrotem :-) dziekuje za gratki
mowisz z eposzalalas z zakupami w PL? ja tez planuje :-D
juz wczoraj wstepnie zrobilismy liste kogo odwiedzic itd. i wcale mi sie nie usmiecha bo ponad polowa urlopu zleci na cholernym odwiedzaniu rodziny i przyjaciol :crazy: (moj tak chce)
a ja zamierzalam pojezdzic po Polsce i pozwiedzac Krakow,Wieliczke,Oswiecim bo nie bylam itd itd
a tu sie okazuje ze moze cos z tego lizniemy :baffled:

Ana ja tez taki spioch
kocham spac
wiec urodzenie Mileny tez to wywrocilo do gory nogami
az mialam tego wiszenia na piersi dosyc i pzreszlam na butle
dla mnie karmienie piersia było wspaniałym uczuciem i przeżyciem , ale potem ostudziły sie te emocję bo było ciężko, ciągl wisiał , non stop:laugh2::laugh2::laugh2:, mi jsie skończył pokarm samoistnie... po 4 miesiącach
ale z tego co piszesz to mialyśmy to samo i rozumiem cie w 100 %

Marta piszesz o jakieś krypcie, czy to jest w kościele, gdzie są msze po polsku, dzisiajzauważyłam wejście z takim napisem , to jest zaraz przy mojej szkole:laugh2:

reklama
6b9hde1.jpg

To mój lobuziak ja jeszcze miał siły na zabawy:-D

z CZarusiem jest coraz gorzej , wczoraj wymiotował a dzisiaj w nocy znowu gorączka, więc znowu nie zmruzyłam oka , ciągle płakał i sie krztusił przez ten cholerny kaszel , a jedyne co chce jeśc od paru dni to makaron i kiwi:szok::szok::szok:. Zaraz mamy umówioną godzinę do doktorka, mam nadzieję , że tym razem podejda poważnie do choróbska i pomągą mu trochę w cierpieniu.

oj biedaczek:-( kurcze juz sie tyle dni meczy:-(

trzymam kciuki ze cos pomoga;-)

a moja dzisiaj na szczepieniu byla. Nigdy szczegolnie nie reagowala na szczepionki wiec mam nadzieje, ze tym razem tez tak bedzie. Spi smacznie na dworzu, a ja zaraz zasiadam do obiadu, bo slysze ze maz urzeduje w kuchni i nawet juz zaczyna pachniec:-)

no witam ponownie, powiedzielimy cały przebieg choroby , wszystkie dolegliwości opisaliśmy dokładnie a pan doktor po zbadaniu rzucił powalającą diagnozę;ZDROWY
NIE WIEM CO O TYM MAM MYŚLEC:szok::szok::szok:, gardło ma czyste osłuchowo dobrze , uszy też w porządku:rofl2:, nie wiem o co tu chodzi, bo słyszę jak oddycha i wypluwa prawie płucka:wściekła/y:
może mam haluny , juz sama nie wiem:-D:-D:-D
następnym razem będę kazała mu udawac obłożnie chorego, bo może on nie wygląda na chorego ale wg mnie nie jest zdrowy!

moge z innej beczki?? ile ma sie czasu na zwrot zakupu jesli jest sie niezadowolonym???

dziewczyny chcemy zwrocic ten samochod,jak na pare dni uzytkowania za wiele mezowi nie pasuje,cos juz sie dzieje w silniku,i wogole po obejrzeniu go przez znajomego mechanika ...jednym slowem szkoda gadac

wogole maz pojechal z jakimis drobnostkami do tego komisu by naprawili (m.in.cd tak zamontowali z glosnikami ze tylko z jednej strony glosniki graja).wiec maz pojechal,a gosciu juz nosem krecil :baffled: wiec co bedzie jak przyjedziemy np.z czyms powaznym??

nie po to auto kupilismy by wiecej u mechanika stało....
ale wtopa :baffled::crazy: teraz pytanie czy da sie to odkrecic?? zakup dzisiaj ma juz 10dni,nawet w skrzynce znalazlam pierwsza rate za auto do zaplaty.....

Witam wieczorem
wlasnie polozylam mala do lozka i mam nadzieje zaraz zasnie, ostatnio zrobila sie marudna, nie ma juz takich atakow zlosci, ale probuje wymuszac placzem:baffled:
Lilka to rzeczywiscie kiepsko, ja ci nie pomoge, bo sie nie znam na przepisach, ale powinniscie miec taka mozliwosc, skoro auto jest niezgodne z tym co facet mowil
Witaj Kasia, jak po powrocie, wypoczywasz?
Ana wspolczuje z Cezarym, nie masz zadnych syropow w domu na ten kaszel?
Marta ja tez na poczatku wolniutko, a co zgodnie z przepisami:-)

No to współczuje Lilka , co za pech, bądż dobrej myśli , może da radę sie to wszystko odkręcic , albo zrobic im awanturę:wściekła/y:
A gnieszka no to mój też jest na następnym etapie , wymuszania płaczem :-D, ja juz rozpoznaje te akcje a mój maz wymięka , oczywiście , mysle , ze ten odruch teroryzowania mu długo zostanie , bo jak ja cos wypracuje mój M wszystko niweczy i bierze go na ręce.:no::no::no:, a co do syropku to mu daje , troche sie boję , bo lekarzw PL zabronił w związku z refluksem, ale no co mam zrobic , trzeba to jakoś wyleczyc.
TAK czytam o waszych poczynaniach w roli kierowcy , ja sie nie przyznam od kiedy mam prawko, ale też jeżdzę bardzo powoli , zresztą tylko jak jedziemy na imprezkę , to mój mąż przypomina sobie , że ja moge prowadzic, cwaniak >:)

hej Lilka

z tego co wiem to masz 14 dni na zwrot nawet jezeli nic zlego sie nie dzieje, a poprostu sie rozmylislias.

Ja mam znajomego mechanika Norwega (przyjaciel meza) wiec to on nam zalatwia takie rzeczy. Powiedzial nam ze jak bedzie trzeba to zadzwoni nawet i przedstawi mu jakie prawa go obowiazuja,, bo byly jakies watpliwosci co do naszego samochodu, ale na szczescie sie rozwialy.

Najlepiej jakbyscie mieli jakiegos Norwega wokol siebie to bedzie wiedzial dobrze, a jesli nie to nie bedzie problemu z dowiedzeniem sie. A moze maz podpytal by sie w pracy jesli pracuje wsrod Norwegow.

reklama
dziewczyny mam pytanko :
CZY TU SA JAKIEŚ KASZKI , DO KTÓRYCH DODAJE SIE MLEKO.
JA UZYWAM Z POLSKI TAKIE RYŻOWE , DO KTÓRYCH DODAJE TE SPAECJALNE MLEKO. KUPIŁAM KIEDYS TY KASZKE , DO KTÓREJ DODAJE SIE TYLKO WODE , BO SAMO W SOBIE MA JAKIES MLEKO , NO ALE CEZARY TEGO NIE MOŻE. POTRZEBUJE TAKIE GDZIE MOGE DODAC SWOJE, JEST COS TAKIEGO TU W SKLEPACH?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry