Lilka
Fanka BB :)
Agata dziekuje
w pracy mezowi cos mowili ze nawet mamy wiecej czasu...chyba 3 miesiace i mozemy oddac...
okazalo sie ze auto bylo malowane...ok,widzielismy...ale znajomy mechnik pokazal mezowi wszystkie miejsca gdzie zaraz wybije rdza
wiec juz ten fakt powoduje ze dziekujemy
ale te odglosy z silnika...to mzoe byc nic a moze byc cos!
ten komis prowadzi z pochodzenia Irakijczyk czy Iranczyk,i moj K.ma przyjaciela z pracy ktory jest tego samego pochodzenia i juz ostatnio temu sprzedawcy powiedzial ostro ze nie ma podskakiwac za duzo i ponoc ten z komisu zrobil sie potulny....
wiec jutro maz jedzie z tym przyjacielem do tego komisu
fajnie by tylko bylo wiedziec jakie mamy prawa
ale mysle ze nie jest za pozno by auto oddac...no mam taka nadzieje
maz juz na bank chce oddac to auto
a jak on ma watpliwosci to ja juz wogole
kurka ze tez czlowiek na kazdym kroku musi uwazac
w pracy mezowi cos mowili ze nawet mamy wiecej czasu...chyba 3 miesiace i mozemy oddac...
okazalo sie ze auto bylo malowane...ok,widzielismy...ale znajomy mechnik pokazal mezowi wszystkie miejsca gdzie zaraz wybije rdza
wiec juz ten fakt powoduje ze dziekujemyale te odglosy z silnika...to mzoe byc nic a moze byc cos!
ten komis prowadzi z pochodzenia Irakijczyk czy Iranczyk,i moj K.ma przyjaciela z pracy ktory jest tego samego pochodzenia i juz ostatnio temu sprzedawcy powiedzial ostro ze nie ma podskakiwac za duzo i ponoc ten z komisu zrobil sie potulny....
wiec jutro maz jedzie z tym przyjacielem do tego komisu
fajnie by tylko bylo wiedziec jakie mamy prawa
ale mysle ze nie jest za pozno by auto oddac...no mam taka nadzieje

maz juz na bank chce oddac to auto
a jak on ma watpliwosci to ja juz wogole

kurka ze tez czlowiek na kazdym kroku musi uwazac

moze jej przeszlo