• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamy z norwegii

Agata dziekuje
w pracy mezowi cos mowili ze nawet mamy wiecej czasu...chyba 3 miesiace i mozemy oddac...

okazalo sie ze auto bylo malowane...ok,widzielismy...ale znajomy mechnik pokazal mezowi wszystkie miejsca gdzie zaraz wybije rdza :baffled: wiec juz ten fakt powoduje ze dziekujemy
ale te odglosy z silnika...to mzoe byc nic a moze byc cos!

ten komis prowadzi z pochodzenia Irakijczyk czy Iranczyk,i moj K.ma przyjaciela z pracy ktory jest tego samego pochodzenia i juz ostatnio temu sprzedawcy powiedzial ostro ze nie ma podskakiwac za duzo i ponoc ten z komisu zrobil sie potulny....

wiec jutro maz jedzie z tym przyjacielem do tego komisu
fajnie by tylko bylo wiedziec jakie mamy prawa
ale mysle ze nie jest za pozno by auto oddac...no mam taka nadzieje :sorry2:

maz juz na bank chce oddac to auto
a jak on ma watpliwosci to ja juz wogole :baffled:

kurka ze tez czlowiek na kazdym kroku musi uwazac

reklama
dziewczyny mam pytanko :
CZY TU SA JAKIEŚ KASZKI , DO KTÓRYCH DODAJE SIE MLEKO.
JA UZYWAM Z POLSKI TAKIE RYŻOWE , DO KTÓRYCH DODAJE TE SPAECJALNE MLEKO. KUPIŁAM KIEDYS TY KASZKE , DO KTÓREJ DODAJE SIE TYLKO WODE , BO SAMO W SOBIE MA JAKIES MLEKO , NO ALE CEZARY TEGO NIE MOŻE. POTRZEBUJE TAKIE GDZIE MOGE DODAC SWOJE, JEST COS TAKIEGO TU W SKLEPACH?

z tego co zauwazylam to nie ma

tez mnie to wkurza bo tutejsze kaszki sa do d..y
Hania ani Milena za chiny nie chca tego jesc!! w Hanie to wmuszam ostatnio :dry:
dlatego marze by pojechac do PL i kupic zapas kaszek
matko u nas jest tyle w sklepie ze nie wiadomo co wybrac a tu 3 na krzyz :baffled:

No to lipa z tym samochodem, a tak sie cieszyliście. ale wiesz co tak wciskac , nie mozna nikomu ufac:no::no::no:

a z tymi kaszkami to porażka , czyli nie ma takich jak ja chcę?

kaszka do przygotowania z mlekiem jest od 4 miesiaca i nazywa sie risgrøt chyba. Jest w niebieskim pudelku i to jest jedyna od 4 miesiaca nestle. Moja za to bardzo lubi te kaszki, a mialam z nia problem znowu w Polsce, bo byly stanowczo za slodkie i po zaspokojeniu glodu czyli po 3, 4 lyzeczkach odmawiala wspolpracy. Musialam jej gotowac owsianke na mleku:tak:
doczytalam sie w skladzie ze praktycznie w kazdej kaszce w PL na drugim albo trzecim miejscu jest cukier w skladzie i moze dlatego ze moja nie byla przyzwyczajona to nie chciala.

Ja tam w ciazy zajadalam sie kaszkami jak nic:-D moze jej przeszlo:rofl2:

Agata to prawda ze w PL sa słodsze te kaszki :tak: w sumie to super ze corka ich nie chciala jesc,znaczy ze nie ma takiej potrzeby slodyczy

ja mam problem z Hania bo ona ma etap ze samo mleko i deserki by jadla :dry: normalnie kaszke i obiadek to na sile jej wciskam,ale powoli odpuszczam bo mam dosc :dry:

Ana to prawda,jak sie czlowiek cieszy to diabel cieszy....ale mamy nadzieje ten oddac i poszukac inny
juz nawet jestesmy sklonni kupic drozszy

wiesz Lidka moja nie miala potrzeby ale chyba dlatego ze poprostu tutaj wszystkie produkty dla dzieci do roku nie maja cukru ani soli w skladzie.

Ale po roku to jej daje wszystko jak leci, wiec dzisiaj np. zajadala lodami:-)

nie daje jej slodyczy codziennie, ale jak gdzies jestesmy albo mamy cos w domu, to nie robie scen i sie dziele. To byloby chamstwo jakbysmy jedli a ona by sie patrzyla:zawstydzona/y:

Ana79 bez mleka, bo jest od 4 miesiaca i jest napisane ze do przygotowania z mlekiem, Tutaj kobiety ktore karmia piersia to czesto zamiast mleka sztucznego daja swoje:-D ale ogolnie radzi sie tutaj zeby nie dokarmiac przed 6 miesiacem. Zeby tylko na mleku matki.

reklama
Agata okazalo sie ze kupilismy auto z przebiegiem 180 tys.km a...maz znalazl naklejke od oleju gdzie okazalo sie ze auto ma przejechane 270 tys.km!!!!!!!!!! :szok::szok:

rece mi opadly.....:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry