reklama

mamy z norwegii

Lilka - chodze do Hestu, jestem zadowolona, trafilam tam pierwszy raz w 2004 roku i jestem wierna:tak:

piknik sie udal wlasnie weszlam do domu, mala zmeczona, wiec bedzie marudzic do wieczora, ale wykapie ja po 20 to pojdzie spac i wtedy wkleje kilka zdjec;-)

reklama
a teraz kochane karmiåce Mamusie czekam na odzew z Waszej strony.. bardzo Was prosze nakreslcie troszke jakie produkty nalez absolutnie wykluczyc w swojej diecie w okresie laktacji, np. przyprawy etc.,etc.. :-)

na poczatku to bedziesz musiala uwazac na cebule i produkty wzdymajace oraz napoje gazowane. Ale potem to mozesz po trochu probowac bo moja np.nie reagowala na nic, a znowu syn mojej kolezanki praktycznie na wszystko.... jadla tylko lekkie i gotowane rzeczy,,, a ja pizze popijlam cola czasem i nic:tak:

a teraz kochane karmiåce Mamusie czekam na odzew z Waszej strony.. bardzo Was prosze nakreslcie troszke jakie produkty nalez absolutnie wykluczyc w swojej diecie w okresie laktacji, np. przyprawy etc.,etc.. :-)

ja w tym temacie mam zdanie iz trzeba jesc jak sie jadlo w czasie ciazy
ja to stosowalam w obu przypadkach i sie sprawdzilo
pamietam ze na drugi dzien po porodzie jadlam schabowego na obiad (zdjelam tylko panierke bo nie lubie,bo nasaczona olejem a panierka jest rakotworcza :-p ),na trzeci dzien nalesniki
oczywiscie po troszku i obserwowac maluszka

jedno dziecko nie ebdzie mialo kolek a drugie bedzie mialo jak mama zje sobie nic strasznego...wiec warto wg mnie sprobowac

ok lece do Hani bo widze ze zasnac nie mzoe cos sama

...hmm..
nie wiem Lila! :baffled: u nas dzisiaj w hotelu jest slub a wczesniej rozgrywal sie doroczny wyscig kolarski Kristiansand-Hovden to i flagi byly.. ale Ty mieszkasz w innym rejonie.. w kalendarzu tez nic, wiec moze cos lokalnego tam masz.. wywieszajå tez flagi jak ktos w wiosce umarl (na pøl masztu), albo w dzien urodzin jakiegos czlonka rodziny krolewskiej - pøki co znam tylko date krolowej Soni - tak samo jak ja 4lipca. TV tez nie wlåczam wiec nie wiem...:baffled:

..Ty rzeczywiscie masz juz to pytanie wpisane w repertuar!!!! :-D :o***

hmm chyba nikt nie umarl bo flagi normalnie wisza...moze faktycznie ktos z rodziny krolewskiej ma urodziny :rofl2: szukalam na forum Norwegi info ale nic nei znalazlam
hihiiiii no faktycznie..Lila=pytanie ''co to za swieto?'' :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry