reklama

mamy z norwegii

My tez dajemy sobie spokuj ze świetami. My zapraszamy moich rodziców wiec tesiowa sie nie wcisnie. Duzo kasy idzie na te wyjazdy, a malo kto zdaje sobie sprawe z tego. A w dodatku z małymi dziecmi i to sama :no:. Ja bym się bała, etc...
Nawet ja z męzęm bym miala jechac. Z reszta my od razu powiedzieliśmy ze nas na swieta nie bedzie :-D

reklama
ale super film ogladalismy,,,, kurcze znam tylko norweski tytul bo nie moge sie doczytac orginalnego tytulu, a wiec "Om Forlatelse". Oczywiscie film jest angielski, tylko ze cala okladka przetlumoczona na norweski.

Jak bedziecie mialy chwile, to polecam naprawde, zostanie w pamiecie napewno dlugo:tak:

nie musi byc koniecznie dla babek, moj byl zachwycony, ale moj jest bardziej uczuciowy chyba ode mnie;-)

ten film ma cos naprawde w sobie, niby napisane jest ze jest romantyczny, ale ten romans jest tylko wplatany a chodzi o zupelnie glebsza sprawe,,,

do tego cala akcja filmu ktora przeskakuje w czasie, robi wrazenie niesamowite,, przynajmniej na nas zrobila:tak:

hej Dziewczyny!! :-)
podczytalam sobie coscie tutaj napisaly i..

..ja za zdjecia nie placilam a bylam na USG az 2 razy i za kazdym razem dostalam po 9 (!) zdjec (oczywiscie ze czesc z tego tak srednio widoczna ale zawsze to cos..).
..ewelina zaglådaj do Nas czesciej!!
..agata to zazdroszcze Ci oglådania tego typu filmøw z mezem.. :tak: bo møj choc serca z kamienia tez nie ma uwaza jednak ze to strata czasu i woli oglådac jakies swoje bzdury a mi mowi zebym zaprosila na wieczør filmowy kolezanke..dobrze ze ja fanem TV nie jestem choc mam pokaznå kolekcje swoich ulubionych filmøw (glownie fantastyka, fantasy i inne psychodele) wiec awantur nie robie i oglådam to co On no ale czasem juz mie wytrzymam i skomentuje albo poprostu zajme sie czyms innym..
..agnieszko zycze Ci najpierw szerokiej,spokojnej i wygodnej drogi, udanego pobytu w Ojczyznie, pieknej pogody, pieknych zakupøw (skoro nie masz zamiaru sie juz w tym roku wybierac do PL to nie zaluj sobie!!! :-))!! i wracaj do Nas!!
(..a tak na marginesie macie Wszystkie pozdrowienia od Ani..)

..a My ok.12:00 jedziemy na weekend do rodzicøw J. do Ulvik (Piekny zaproponowwal).. zmienic troche krajobraz, zobaczyc znajomych, zapomniec o otaczajåcym Nas burdelu i ponaprawiac troszke miedzy nami - ponownie sie zblizyc (mam nadzieje ze sie uda bo przepasc jest dosc duza :( choc idzie ku lepszemu).. dlatego tez udanego weekendu Wam Wszystkim zycze i zalåczam buziaczki!!! :Ø^^^

Ostatnia edycja:
Hej, Hej :-D,
Kaśka miłego weekendowania :-D!!!
Pozdrowionka dla Anki !!!!

Bym sobie obejrzała tak filmik, ale teraz jest sezon piłkarski mam zerowe szanse :tak:.
Może w PL wybierzemy sie na coś do kina, muszę luknąć co wogóle leci...

Aga spokojnej jazdy!!!! Pogody umiarkowanej!!!!!Spokojnego rejsu!!!

Tak sobie myślałam że jak będę w PL to przywiozę sobie kamienny garnek i na jesień zakiszę trochę kapusty:tak:!!! Wiecie do pierogów na święta!!!!
A może tutaj we freteksach maja takie rzeczy....hmmm, w przyszłym tyg pojadę zobaczyć.
MIłego...:-D

Agathe ten film to po polsku POKUTA, po ang Atonement. Chcialam wkleic link,ale cos mi nie idzie, wrzuccie w wyszukiwarke Om forlatelse i wyjdzie.
Film CUDny bylam w kinie, potem jeszcze kumpela mi sciagnela po polsku....
B.smutny, zaskakujacy i wzruszajacy!
Mi jakos dzis smutno i zle, zaczelo sie po meczu wczorajszym i tak mnie trzyma. Chyba musze wyjsc na slonce zeby sie doladowac lepsza energia...
Dziewczyny czy podczas karmienie piersia bralyscie jakies zestawy witamin ( np takie jak w ciazy?)
Mi sie wlasnie konczyc MAterna Centtrum, i nie wiem co mam zamowic u tesciowej...
Kasia to udanego zblizania....i super weekendu. Wierze ze bedzie lepiej.
buziaki
PS ja jeszcze nie wybieram sie rodzic....jeszcze nieeee:-)

jesli chodzi o ten film to fakt jest bardzo zaskajujacy, nie do przewidzenia. I zostaje naprawde w pamieci.

Ja dzisiaj sobie pospalam bo maz zabral Sandre na silownie i tam sie bawila w pokoju zabaw, a mama leniuchowala:-)

straszny mam balagan w domu, a nic mi sie nie chce,,, do tego jutro na ten slub i wesele idziemy i wcale mi sie tez nie chce szykowac, a przeciez trzeba sie ogarnac:-(

no nic moze wena mi przyjdzie,,,,
na razie probuje mala polozyc spac, ale cos sie chyba powoli buntuje,,,

Iza ja przy Natalce brałam normalne witaminy takie jak w ciąży. A teraz też biore witaminki, nie wiem jakie ale dla ciężarnych i dodatkowo kwasa jeszcze :-D.
A po meczu mi się śmiac chciało:-D. Niech się zbiorą ostro i do euro 2012 sie ostro zabierają!!! bo jeszcze nam odboira!!! ale by było:szok:
I tak do końca karmienia piersią. Ciekawe ile teraz wytrzymam, z Natalką 11 miesięcy.
Tutaj może trochę ponad rok...zobaczymy jak z tym pójdzie, he he.

Agata to jak się nie chce to zawsze fajna imprezka wychodzi :tak:.
A sprzatac tez bym nie sprzatała, bo po co i tak was nie bedzie ;-), he he.
A co do terminu to masz 10 dni po mnie, he he . Robimy zawody ;-) ? Dziewczyny wolą dłużej posiedziec a chłpocy podobną się szybciej pchają do wyjścia :-D.
Ide robic obiadek, dzisiaj pomidorowa z makaronem:-).
Byłam w lidlu. Już niektóre produkty maja nawet 40 %, wiec maiłam prawie cały wózek i kolejne 300 nok poszło... nie mogę chodzic gdzie są promocje bo zbankrutuje:tak:, a Tomek mi kluczyka zabierze od samochodu:-(, to byłoby najgorsze.

reklama
ja nadal siedze i niewiele zrobilam,,, troche ogarnelam ale wiele jeszcze zostalo, tak zeby chociaz wygladalo ogarniete troche;-)

mala nareszcie zasnela bo juz wariowala,,,

a do wesela wogole nie chce mi sie przygotowywac,,mam sukienke w plisy w okolicy spodnicy i zastanawiam sie jak ja to przeprasuje, zeby tych plisow nie rozprasowac:szok:

a wieczorem jade z kolezanka wozek kupowac uzywany,,, wezme meza to zrzuci cos z ceny. Wozek nazywa sie quinny frestyle wiec chyba kazdy go zna:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry