agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
fødeløfte?
ostra dziewczyna jestes. Podobno tam rodzi sie zupelnie naturalnie, ale o znieczuleniu to nie ma mowy. Ja sie troche balam tam pojsc, choc rodzac na porodowce i tak niczego nie dostalam bo wszystko dziala sie za szybko na jakies dzialanie, wiec wyszlo by na to samo.
A ja dzisiaj sobie dogodzilam na kolacje plackami ziemniaczanymi;-) Sandra jadla pierwszy raz bo nie nachodzi mnie czesto na robienie takich rzeczy, ale ona wcinala tyle ze musialam smazyc jeszcze dokladke. Chyba czesciej bede musiala sie za to brac. Zrobilam tyle ciasta ze nie wiem kto to teraz zje, ale wstawie do lodowki i jutro ktos napewno wpadnie
ostra dziewczyna jestes. Podobno tam rodzi sie zupelnie naturalnie, ale o znieczuleniu to nie ma mowy. Ja sie troche balam tam pojsc, choc rodzac na porodowce i tak niczego nie dostalam bo wszystko dziala sie za szybko na jakies dzialanie, wiec wyszlo by na to samo.A ja dzisiaj sobie dogodzilam na kolacje plackami ziemniaczanymi;-) Sandra jadla pierwszy raz bo nie nachodzi mnie czesto na robienie takich rzeczy, ale ona wcinala tyle ze musialam smazyc jeszcze dokladke. Chyba czesciej bede musiala sie za to brac. Zrobilam tyle ciasta ze nie wiem kto to teraz zje, ale wstawie do lodowki i jutro ktos napewno wpadnie

ale coz dzieciak rosnie.
a bedzie gorzej...ha ha ha...super siebie pocieszam
. JA powoli sie tam klimatyzuje, może jak znajdę dobra pracę to zmieni zdanie
. zobaczymy
, jeszcze nic nie jest pewne, a dom w pl , tak , żeby mieć gdzie wracać