^marta^
mamuśka
Aha...Dzięki Agata.
Bo moj lekarz powiedziel mi ze u mnie jest jakas specjalna klinika tylko dla rodzacych, ze nie musze w poliklinice dla kobiet tylko lepiej wlasnie tam bo jest milsza atmosfera i ze moze nawet poszukaja mi polska polozna albo pigule ktora jakby co bedzie ze mna. Bo niestety bede sama na porodowce...Tomek zostanoie z Natalka w domku...chyba ze uda nam sie kogos zalatwic do Natalki albo bede rodzila w godzinach kiedy Natalka bedzie w pszedszkolu. Bo tescia oczywiscie jak ma byc potrzebny to go nie ma...w tym czasie akurat bedzie w PL
. Wtedy kiedy bedzie potrzebny to go nie ma!!!!
Boje sie jak nie wiem...ja ich moge nie zrozumiec a oni mnie i co wtedy
...masakra.
Dzisaj sie wazyłam i mam juz +16 kg, a teraz midojdzie jeszcze gdzies z 7 takze bede wazyla powyzej 80 kg
, a nie wygladam jakos strasznie grubo...tylko cycki, brzuch no i tylek ...reszta w normie.
Noramlnie jestemw szoku Agata ze Ty tylko masz +5kg. Ja bede musiala znowu sposnie jakies kupi albo na sukeinki sie przerzuce
eee, chybaa nie
. W H&M widzialam fajne i za 300 nok.
Ciekawe co u Was Mamuśki;-)???
Kasiu nie poddawaj sie z piersia...przystawiaj, przystawiaj...czasem dzidzie chca tylko sie przytulic do piersi bo czuje Twoje bicie seduszka i sie uspokaja.
i musisz tez myslec pozytywnie o tym to Ci tez pomoze
.
Milego Wieczorku :-)!
Bo moj lekarz powiedziel mi ze u mnie jest jakas specjalna klinika tylko dla rodzacych, ze nie musze w poliklinice dla kobiet tylko lepiej wlasnie tam bo jest milsza atmosfera i ze moze nawet poszukaja mi polska polozna albo pigule ktora jakby co bedzie ze mna. Bo niestety bede sama na porodowce...Tomek zostanoie z Natalka w domku...chyba ze uda nam sie kogos zalatwic do Natalki albo bede rodzila w godzinach kiedy Natalka bedzie w pszedszkolu. Bo tescia oczywiscie jak ma byc potrzebny to go nie ma...w tym czasie akurat bedzie w PL
. Wtedy kiedy bedzie potrzebny to go nie ma!!!!Boje sie jak nie wiem...ja ich moge nie zrozumiec a oni mnie i co wtedy
...masakra.Dzisaj sie wazyłam i mam juz +16 kg, a teraz midojdzie jeszcze gdzies z 7 takze bede wazyla powyzej 80 kg
, a nie wygladam jakos strasznie grubo...tylko cycki, brzuch no i tylek ...reszta w normie.Noramlnie jestemw szoku Agata ze Ty tylko masz +5kg. Ja bede musiala znowu sposnie jakies kupi albo na sukeinki sie przerzuce
eee, chybaa nie
. W H&M widzialam fajne i za 300 nok.Ciekawe co u Was Mamuśki;-)???
Kasiu nie poddawaj sie z piersia...przystawiaj, przystawiaj...czasem dzidzie chca tylko sie przytulic do piersi bo czuje Twoje bicie seduszka i sie uspokaja.
i musisz tez myslec pozytywnie o tym to Ci tez pomoze
.Milego Wieczorku :-)!

Sa czasem powiklania przy przepuklinie, ale przy ciazy nie robi sie operacji, wiec dopoki da sie z tym chodzic i nie ma komplikacji to czekaja jak najdluzej zeby donosic dziecko. Dzialaja tylko jak cos sie dzieje ostro, bo to nie jest dobre dla mlodego plodu i organizmu matki. Potem to juz tak jak pisalam, albo cesarka albo wywoluwanie jezeli bedzie mocno dokuczac.