reklama

mamy z norwegii

wiesz Lilka jak to często bywa , druga polowa często buntuje:baffled:
mysle , ze jak wyjaśnicie sobie face to face to zrozumie , bo ja bym sie cieszyła,
jak slysze nie raz jakieś gadki , zeby za tysiąc zlowych nie wstal z łóżka to sie dziwie, bo kasa na ulicy nie leży , nie raz ludziskom to sie juz w dupie przewraca:-D.nie stresuj sie juz tą sytuacja i czekaj spokojnie na Gabrielka:tak:.
a Tampeza jakos tak nam ucichla ...moze juz po wszystkim?:confused:

reklama
Lilka czuje sie ogolnie dobrze, tylko jakby ktos mnie nadmuchal i zapomnial powietrza spuscic:eek:...
Nie wiem jak jest u Was Lilka ale u mnie jezeli kumpela do mnie przylatuje sponsorowanym biletem i wogole to nie oczekuje juz dodatkowych pieniedzy:no:...chyba ze wczesniej juz mieliscie ugadane ze jaks mala rekompensate za trud wlozony w opieke nad dwojka dzieci...szkoda troche ze zamiast sie cieszyc z tego ze dzieci bede pod dobra opieka musisz myslec ile jej zaplacic i za co:szok:...
Aga jakos znikla moze juz po:-D?????...nie wiem tylko zgaduje;-)...

Ostatnia edycja:
Ana,dokladnie...druga polowa ją meczy
jej maz pracowal w N. rok,od czerwca 2007-do czerwca 2008
jednak chlopina realiow nie poznal,bo mieszkanie mial oplacone,wyzywienie rowniez i zarabial 5 tys.zl co meisiac,wiec nie tak zle,prawda??
i tak sobie mysle,ze jak nei msuial jedzenia kupowac to on chyba nei poznal jak tu zycie jest drogie :baffled:

masz racje,wyluzowac/olac musze sytuacje
neich dziewczyna sie cieszy, bo pierwszy raz w zyciu miala okazje samolotem leciec,zobaczyc Norwegie, w ktorej nie byla,odpocząc i jeszcze zakasowac za 2 tygodnie nic nie robienia 700zl :dry:

taaa wlaczam olewke :-p szkoda ze sobie cos % nie moge wypic :rofl2:

Marta to fajna masz kumpelke
moja przyjaciolka a chrzestna Mili jak tu byla 2 tygodnie w lipcu to mi strasznie duzo pomagala i kompletnie nic kasy nie wziela :no: zaluje okropnie ze nie mogla przyjechac....:-(

co do Gabriela to jak sie zacznie rozpychac to mam dosc :rofl2: normalnie az mnie boli,kluje, nie jest to zbyt przyjemne,wiec powoli licze i mam nadzieje ze w ciagu tygodnia sie sprawa ciazowa zakonczy...choc z drugiej strony boje sie ze moj poukladany schemat dnia znowu na jakis czas wywroci sie do gory nogami :sorry2::nerd:

a co do wozka to mielismy kupic w PL,ale nie bylo nigdzie tego jaki chcialam
wiec zostaje kupic nam wozek tutaj
zdecydowalismy sie na wozek blizniaczy TFK,dzieci siedza obok siebie
koszt jaki widzialam w sklepie to ok.6,5 tys.kr :sorry2:
szukalam i nadal patrze na finn.no za wozkami,ale cholernie mi sie nie podobaja...wiecznie szare lub czarne...kurka no nie podchodzą mi te kolory :sorry2:

no nic lece spac,bo dzis naprawde duzo sie napracowalam

dobranoc mamuski:happy:

czerwony bo taki tu jest i zgadzam sie ze tu przesadzaja z tymi czarnymi i granatowymi:crazy:

peteritum to jest czas przeszly dokonany, czyli ta trzecia komumna, bo pierwsza to bezkolicznik, druga terazniejszy a trzecia to walsnie preteritum - przeszly dokonany, jest jeszcze czwarta i to jest przeszly niedokonany tak jakby

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry