reklama

mamy z norwegii

reklama
2i78u10.jpg
4g3osag.jpg

Ostatnia edycja:
Witam porannie laseczki!
Jak mineły nocki?
U nas gorzej, coś się Karolci popsuło i budzi się co 3h.A wcześniej 1 faza snu była min. 5 h nawet do 8h!:wściekła/y:
Dziś rano szłyśmy do pediatry po skierowanie na usg bioderek...myślicie że dała?:baffled:
Oczywiście że NIE i że ALT er FINT! ( po badaniu gołym okiem - nóżki zrobiła w trójkat, z przodu, z tyłu, mocno docisnęła i po badaniu).
Czy u WAS też takie problemy z usg bioder?
Czy to można zrobić prywatnie?

A tranu już nie podaję, dostałam z PL wit.d w plynie i tylko to daję do wieczornej butli z mleczkiem.

Wczoraj mierzyliśmy Karoline po 3 tyg przerwy i łądnie przybrała 600g ma 5.235g I JEST NA 50TYM CENTYLU :-) ALE za to wzrost mizerny, tylko więcej o 0,5 cm! i wciąż ma 56,5cm! i tu spadła na 10ty centyl.
Wczesniej była na 25tym centylu (wzrost i waga). A teraz takie rozbieżnosci..Co sądzicie o tym?
kasia jak po chrzścinach?
Lilka spokojnie tyle kasy pow.wystarczyć...zresztą zapytaj koleżanki co ona na to?

Wczoraj byłam też na przeglądzie podwozia ( w końcu się doprosiłam wizyty u pani gin,co podczas porodu ciągneła próżnociagiem) i u mnie wsio OK. uffff
Zapisała antyki Cerazette,ale ja nigdy się nie zabezpieczałam i nie wiem czy wogole je wykupię. Czytałam że mogą być po nich krwawienia..No nie mówiąc o mizernym libido, które i tak jest w "dolnych stanach nieważkości"...No i śpimy wciąż osobno, i zupełnie mi to pasuje:wściekła/y:

reklama
witajcie, ja juz odprowadzilam czarka do przedszkola i robieszybką akcje z e zrobieniem obiadku , bo o 13 ide na randke :-D
Istra jesli nie bralas nigdy tabl.anty moga wystapic plamienia ale potem bedzie wszystko oki i okres jak w zegarku , zadnych boli, no ale z tym libido to moze prawda bo wszyscy sie skarżą:rofl2:
buziaki dla twojej Karolinki , ale co do usg bioderek to jestem w szoku, nie wiem czy można prywatnie, w PL nie do pomyślenia:baffled:.
Kasiu fajnie , ze zajrzałaś, a jak ogolne wrażenia z chrzcin?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry