plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
Aniu! mniej-wiecej.. szukajå asystenta w zawodzie pedagoga na oddziale Orion. oferujå stale wynagrodzenie i dobre warunki i milå atmosfere w pracy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. JEst taka duza firma sprzatajaca nazywa sie "toma" to adres Toma :: Hovedside ::.
.
Emma sie nie zarazi na 100%. Bedzie Ciebie trzymalo gdzies tak z tydzien. Ja robilam sobie takie domowe parowki i wtedy nos mi sie odtykal. Zalalam wrzatkiem z 4 paczki herbatki z rumianku w misce, na glowe recznik i wdychanko ;-). Gdzies czytalam ze jak sie bedzie jadlo czosnek to dzidzia chetniej bedzie pila z piersi, podobno lubia ten smak w mleku
....no

z tym jezykiem , w sumie trzeba uszanowac to ich wola .już byłam na rozmowie przedszkolu i to rozumiem , bo kontakt z rodzicami i dziemi, ale do sprzatania.....gdzie pod biurkiem
po norwesku
, dzwoniłam do agencji i i wlaśnie mi wyjaśniła kwestie językową , TRZEBA BYŁO KŁAMAC.
Malutka zasnela mi przed 15min a tu nagle doslownie za scianå WIERCENIE!!!
tak bez ostrzezenia!!
nawet nie zdåzylam Jej wyniesc do sypialni choc tam tez slychac ale mniej!
a ze ta dziewczyna z gory niepomyslala! tez ma przeciez malenkie dziecko!!
Emma przestraszyla sie i marudzi! dobrze ze nie placze tak jak kiedys ze sprachu w hotelu jak potrzåsali calym wielkim koszem sztuccy zeby osuszyc.. pierwszy (i poki co ostatni) raz widzialam Jå tak przestraszonå..
a Oni wiercå..