ana79
mamuśka ....
no no Agathe to lec , póki masz w sobie energie, to dobry początek dnia , wieczorem jak zwykla jesteśmy wypompowane
.
a mam pytanko(pewnie myślicie jak zwykla>>>)
mój czarek ma jakiś okres , ze wszystko na nie i nie chce mi jeśc rano , a glodnego do przedszkola przeciez nie zaprowadzę , zawsze dawałam mu kaszke , teraz nie moze na nią patrzec , po wprowadzeniu danonkó , po kilku miesiącach juz tez jaest na NIE , paróweczkę czy kanapeczkę jeszcze wciągnie , ale rano musze mu przemycic lekarstwo na refluks i zawsze ukryłam czy w jogurcie czy kaszcze bo to płynne, macie jakie pomysl na nowe danio , gdzie przemycę mu to paskudztwo, najlepiej w postaci leistej
, może jakies deserki są tu smaczne, dawałam mu jogurty z krówka no i sie juz tez znudził
.a mam pytanko(pewnie myślicie jak zwykla>>>)
mój czarek ma jakiś okres , ze wszystko na nie i nie chce mi jeśc rano , a glodnego do przedszkola przeciez nie zaprowadzę , zawsze dawałam mu kaszke , teraz nie moze na nią patrzec , po wprowadzeniu danonkó , po kilku miesiącach juz tez jaest na NIE , paróweczkę czy kanapeczkę jeszcze wciągnie , ale rano musze mu przemycic lekarstwo na refluks i zawsze ukryłam czy w jogurcie czy kaszcze bo to płynne, macie jakie pomysl na nowe danio , gdzie przemycę mu to paskudztwo, najlepiej w postaci leistej
, może jakies deserki są tu smaczne, dawałam mu jogurty z krówka no i sie juz tez znudził
, ale w weekend sie wykuruje;-). Zlamanego nic nie ma bo ma gruba otoczke z tluszzczu wiec ochronila go
ale jestem okropna, smeje sie z wlasnego meza
i taka zadyma , że szok
to jeszcze My to wiemy ale te norweskie Matki to nie i ak zyjå w nieswidomosci, a jesli podajå tran to nawet chyba w niewiedzy na co tak naprawde!! i tak to tutaj z nimi (tymi lekarzami) jest! normalnie czlowiek sam sobie lekarzem musi byc! nie do pomyslenia zeby nie informowali o niczym tak jakby sami niedoinformowani byli..