reklama

mamy z norwegii

no no Agathe to lec , póki masz w sobie energie, to dobry początek dnia , wieczorem jak zwykla jesteśmy wypompowane:-D.
a mam pytanko(pewnie myślicie jak zwykla>>>)
mój czarek ma jakiś okres , ze wszystko na nie i nie chce mi jeśc rano , a glodnego do przedszkola przeciez nie zaprowadzę , zawsze dawałam mu kaszke , teraz nie moze na nią patrzec , po wprowadzeniu danonkó , po kilku miesiącach juz tez jaest na NIE , paróweczkę czy kanapeczkę jeszcze wciągnie , ale rano musze mu przemycic lekarstwo na refluks i zawsze ukryłam czy w jogurcie czy kaszcze bo to płynne, macie jakie pomysl na nowe danio , gdzie przemycę mu to paskudztwo, najlepiej w postaci leistej:-D, może jakies deserki są tu smaczne, dawałam mu jogurty z krówka no i sie juz tez znudził

reklama
Wiemy wiemy ze tutja zdrowie wazniejsze niz praca:tak:, ale w weekend sie wykuruje;-). Zlamanego nic nie ma bo ma gruba otoczke z tluszzczu wiec ochronila go :-D he he he!!!!

:laugh2:ale jestem okropna, smeje sie z wlasnego meza:laugh2:
piszesz otoczka a co ma oponkę:-D:-D:-D
ja też sie często smieje z męża albo zarujemy z siebie na wzajem , a znajomi myśla ,że sie kłócimy, a my love:-D no czasem i rweimy koty

no a co do czarka to wiesz on ma bzika na punkcie pojazdów , a ostatnio to taki upierdliwy sie zrobił , , ze M musi isc z nim do samochodu i sie bawi, zmienia biegi i cieszy sie jak głupi....więc napewno spodobaloby mu się ta impreza

Ostatnia edycja:
No nie wiem co by mu zapodac...hmmm.... A kakao pija? bo mowilas ze nie zabardzo a teraz maja okres na pande kung fu i jest na pudelku moze by dalo rade....sproboj ryz na mleku z wanilia i odroina cynamonu jak lubi....moze mu zasmakuje;-)

Ania sprobuj mu podac mleko sojowe z dodatkiem wapnia. Ma troche cukru w sobie smakuje wanilia i moja je uwielbia, moze twojemu tez posmakuje. Jest w kazdym sklepie przynajmniej u nas. Nazywa sie soyamelk firmy alprosoya. Pamietaj zeby to z wapniem (calcium) bo jest wanilowe i slodkiem;-)

a jednak! bylam dzisiaj u lekarza na tej kontroli i przy okazji zapytalam o wapno i witamine D dla dzieci.. i powiedziala ze tak, ze zalecajå podawanie wszystkim dzieciom w kropelkach lub tranie. tylko dlaczego nie mowiå o tym glosno tylko musi sie czlowiek sam domyslac i dopytywac!! :wściekła/y: to jeszcze My to wiemy ale te norweskie Matki to nie i ak zyjå w nieswidomosci, a jesli podajå tran to nawet chyba w niewiedzy na co tak naprawde!! i tak to tutaj z nimi (tymi lekarzami) jest! normalnie czlowiek sam sobie lekarzem musi byc! nie do pomyslenia zeby nie informowali o niczym tak jakby sami niedoinformowani byli..:no:

..a ja dalej chora. nic na to nie dostalam. trzeba wiec przechodzic o Repsilsie na gardlo i Paracecie na noc :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry