Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, pojechalam do Jysk'a. Nie moglam sobie przypomniec gdzie jest blizej i pojechalalm do tego co jest dalej, czyli jakies 20 km w jedna strone;-). Kupilam kolderke i poduszeczke dala Mayi i zaplacilam za to 100nok. Kupilam poduszki na krzesla i poduszki do spania. ale musze wszystko wyprac...ale bedzie fajnie
...
, ah te chopy

a my na spacer
, jak wrocilismyna szczęście sytuacja sie unormowała i jest spokój, ciekawe na jak długo
.....
no i jeszcze mi nic nie wychodzi, odkurzacz zepsułam, mieszkanie nie odkurzone , więc w domu wygląda jak na śmietnisku, jeszcze Czarek nie wiem kiedy wysmarowal mi dywan od farby
.....
...bo przeciez sa i wogole...to m u powiedzialam ze moze bede gotowala w jednym garnku wszystko ibedziemy jesc z jednego talerza...a on ze nie rozumie moich skrotow myslowych i ze mam mowic normalnie 
, no to mnie na maxa wkurzyl...i jeszcze Natala lata i mnie wkurza na dodatek

. Dzisiaj dzwonili do Tomka z przychodni ze moj lekarz jest chory i ze mam wizyte nie na 9 tylko na 13. Pweniejakies zastepstwo, moze ten przystojniak co ostatnio
, a ja zamiast zgrabna laseczka to maly wielorybek hihihi.
, to milej wycieczki wam zycze i zeby pogoda dopisala bo u mnie i anki beznadzieja...w robocie u Tomka mowili ze wlasnie sie ropoczela pora deszczowa w Bergen i tak do kwietnia;-).
ale moze cos wykombinujemy. Obydwoje bardzo lubimy tak wsiasc do auta i jechac nawet jak pada, ale taki luzik wtedy sie czuje i to bez dziecka;-) ale zobaczymy, bo ja nie lubiet tak bez celu jezdzic, moze on cos wymysli. Nawet moze byc ze mozemy spac w domu ale za to mozemy pojechac i wrocic w srodku nocy nawet, bo tesciowa przywiezie Sandre jak bedzie jechala do pracy na druga zmiane (pracuje w szpitalu)
. Mysle nad tym tranem ale chyba nie bede go podawala. Ja biore wiec i tak witaminy przejda do mleka. A na odparzeniama sudokremu pelno wiec tez zadnych masci chyba nie bede dodatkowo kupowala. Dowiedzialam sie ze parafine w PL wycofuja, ze wszyscy przechodza na linomag.
. Wsiadamy w samochod i heja, tylko wracamy zawsze wieczorkiem do domu. Teraz sie pewnie skoncza az do przyszlego roku. Chcielismy sie w tym roku wybrac w okolice Stavanger ale jakos nie wyszlo. Moze w przyszlym
, zobaczymy...