reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

reklama
Domki sa fajne,a le my chcemy poczekac az tutaj bedziemy 5 lat, wtedy o staly pobyt i kredo na domek. Ale nie taki za 10 mln:no::-D.
Og;adalam dzisiaj wiadomosci i nie jest za ciekawie z gielda...skutki beda wszedzie niestety...mam nadzieje ze nam tosie nie nie odbije bo mamy kredo na samochod:szok:, Zeby tych odsetrek nie podniesli za duzo:baffled:

w centrum sa dwa fretexy, musismy sie umowic i pokaze Ci:tak:. ja szukam szafki na buty, i tak laze i szukam i na razie nic nie widzialam....
w centrum Bergen:confused:
a tam jest tak tanio , że nigdzie indziej sie nie opłaca?a fajne rzeczy mozna wyhaczyc?
a co do szafek na byty to w ysku widziałam takie najzwyklejsze

chwila, chwila bo sie wszystko naklada na siebie

ale powiem wstepnie plan pierwszy:

rano w sobote mala jedzie do dziadkow, a my do kristiansand bierzemy prom do dani, tam sobie polazimy i zrobimy zakupy (mieso w dani jest tansze) i wieczorem promem spowrotem. Bedziemy w nocy w domku i mozemy spac do oporu bo mala nie wroci przed 12 w poludnie.

maz teraz tylko kombinuje jak zrobic zeby za prom zaplacic jak najmniej, wiec patrzy na kilka firm jednoczesnie.

jak ten plan upadnie to bedzie inny;-)

chodzi o to zeby tak poprostu wsiasc w samochod i sobie pojechac jak za dawnych czasow:-)

widzialam dzisiaj za 500 nok wlasnie i dzwonilam do \tomka a on stwierdzil za za drogo:szok:, glupek.....noi szukam tanszych a jak nie znajde to lupie tamta i w dupie, nich wrzeszczy:-D

reklama
no to suuper :-), fajna wycieczka i przy okazji zakupki:tak:
Agata a mis ie wydaje ze to norweskei mieso jakos dziwnie pachnie, albo ja mam dziwny zapach :baffled:
A Tobie na poczatku nie wydalo sie dziwne? ja na raziemam cala zmrazare polskiej swinki wiec nie kupuje norege miesa, ale raz mialam to tak dziwnie pachnialo...pewnieinaczek karmione i wogole to tez duzo daje,,,moze norwegom poskie mieso smierdzi :baffled:???

Do góry