wrocilam ale tylo na chwilke bo po Tomka do pracy za 30 min wyruszam...
Agata 'tantum rosa' jest swietna nawet jak masz poczatkowe problemy z flora bakteryjna pochwy, albo przy lekkich grzybicach badz jakis lekkich zakarzen

a juz nie mowie ze jest super po cieciu krocza, jak sobie przemywalam to moglam normalnie usiasc co przdtem bylo raczej niemozliwe

.
Spirytus tak ale skarzony a tutaj jest zabroniony, ale moze uda mu sie przemycic gdzies w torbie, bo sie przyda do pepuszka chyba ze uzywalas cos innego

.
parafine wycofuja z PL przechodza na "Linomag", a wit d jest na recepte wiec niestety nie zalatwi Ci:-(, ale Twoja tesciowa jest Kims ze strefy lekarzy, nie? moze Ci tutaj zalatwi?
masc na zabki to albo 'bobodent"albo "calgel"jest naprawde dobry w smaku i pomaga,
Ja bede podawac 2 krople wit C i 2 krople wit D3 na dobe, wiec wit C tez mozeCi kupic czyli 'Cebion'nazwa handlowa.
Niech Ci kupi w PL masc albo pianke na poparzenia jak nie masz w domu, a mowie przyda Ci sie. Natalka nie raz zlapala zelazko gorace...cos strasznego...
No a ja po wizycie u poloznej...jaka ona nakrecona

..."pozwol swojemu cialu robic swoje" albo nie boj si eswojego ciala" kurde czulam sie jak oby w ciele ludzkim...ale bylo ok. A najdziwniejsze jest to ze cisnienie wrocilo mi do normy...wiec pojechalam do przychodni i odmowilam jutrzejsze spotkanie z lekarzem bo po co mam lazic jak jest ok, nie? Tylko zapomnialam sie umowic na wizyte ale mysle ze nastepna u poloznej czyli 13.10 wystarczy, chyba ze wczesnie sie COS zacznie

. A spytalam sie o ten "zapis" no i ja nie bede miala "zwiedzania szpitala"

, mowila cos ze jest duzo kobiet wogole i ze to by za dlugo trwalo czy cos tam...wiec dupa:-(...jetem troche zla bo fakt drugie dziecko ale pierwszy raz rodze tutaj i troche sie zaczynam bac...niezle...czyli nie za dobrze mieszkac w duzym miescie

No ale dzidzia ma sie dobrze i mam juz+20 kg czyli waze rowne 80

he heh heheheh
A co do "obciagania"...kiedys na jakims spotkaniu rodzinnym ktos poruszyl temat stulejek i sie spytal o Natalke bo ma zrosnieta cipke(to juz wczesniej pisalam) i tesciowa juz po paru "glebszych" mowi: 'ja Tomkowi Sama obciagalam

"
Wszyscy wybuchneli takim smiechem ze szook...."ja mu sama obciagalam"

nie moge z tego do dzisiaj

Izka to mialas pozadna akcje starania sie o Karolinke

ale suuper ze sie w koncu udalo

:-)
A Anka nie powiedziane jest ze jak pierwsza ciaza byla na potrzymaniu ze druga tez tak musi, no chyba ze masz problemy z tamtymi "urzadzeniami" to wspolczuje...My tez sie staralismy ale rok temu i nic a teraz jak "zasialo"to masz