reklama

mamy z norwegii

NAJWAŻNIEJSZE , ZE KTOS SIE PRZYCZYNIL DO POPRAWY NASTROJU
humor34.gif

reklama
dziewczyny co to znaczy:
Hei!
Dette forgasser rep sett til Volvo Penta 18-7001 som er bestilt er tomt hos leverandøren vår, dem viste ikke når det kommer til Norge og det er bare og beklage,
Ønsker du å ha ordren i rest så vær vennlig og gi beskjed!:confused:

aniu. cos ze te Volvo co bylo zamøwione nie majå i nie wiedzå kiedy producent dostarczy do norge..przepraszajå i jesli chcesz zamowic/dowiedziec sie o reszte to daj im znac.. chyba..​

Ostatnia edycja:
tak jak Kasia przetlumaczyla tylko na koniec jest dodane ze jesli chcesz zamowic mimo ze czas oczekiwania jest nieznany to daj znac. Czyli moga zamowic ale nie maja pojecia kiedy przyjdzie bo zaplecza sa puste:-(

kochane wybaczcie ze tak po łebkach odpisuje,ale same wiecie jak jest...
nocke mamy zla za soba,maly cala noc mial za dzien,caly czas przy cycu wisial,denerwowal sie,a jak nad ranem zasnal to na sile go obudzilam chyba o 18.00 a zajelo mi to z dobra godzine :szok:
zaraz ide go obudzic i kapiemy,potem karmimy,pomeczymy i mam nadzieje ze pospi w nocy :-p
jutro rano wstajemy i jedziemy na kontrole do spzitala,badanie sluchu,pobranie krwi na te chorobe co w calej skandynawii jest obowiazkowe,ale co to za choroba to nie wiem ??:eek::rofl2:

Lila! a jak to jest ze Ty jestes moderatorem? sama chcialas? czy to przy zakladaniu wåtku? i co? masz kontakt z gløwnym "szefem BB", skåd wiesz o tych wszystkich zasadach..

Kasiu,ja tu na tym forum jestem od konca roku 2004,w sumie chyba forum sie na dobra strone rozkrecalo
kiedys bylo ogloszenie ze poszukuja moderatorow,by byl porzadek na forum i sie zglosilam
przydzielono mnie do Lipca 2005 :-) mam watek ten widoczny jak i wlasnie zamkniety,dodatkowo dzial Oddam :tak:
(byla jakas afera,ze jedna laska znalzla zdjecia swojego dziecka na cudzej stronie internetowej :baffled: to wlasnie wtedy administratorka wymyslila dzialy zamkniete nie widoczne dla ludzi z zewnatrz :tak: bez obaw mozna wklejac zdjecia dzieci itd.)

jesli chcecie ten dzial,piszcie do niej,ja nawet bym polecila,bysmy wsrod siebie wybraly osobe ktora bylaby moderem tego dzialu,bo inaczej przydziela kogos innego,a wtedy jakby sie chcialo cos zmienic to trzeba by bylo tego kogos prosic,a tak na miejscu jedna z was by zrobila i po sprawie :happy:

Lilka ja tez nie ruszam sisiaka, ale raz w szpitalu jak byliśmy pobrac mocz z cewki to lekarka powiedziała , że jak tak dalej bedzie i nie bedę mu obciągac i tam myc to co chwile będzie miec jakieś bakterie , więc poradziłam sie mojego super ekstra lekarza i ten powiedział , żeby sobie sama obciągała:-D..

Ana ja wiem na ten temat narazie tyle,ze sie przez jakis czas kompletnie nic nie rusza tam,a dopiero jak chlopiec jest wiekszy to leciutko sie tam obmywa,by wlasnie nie zrastalo sie
pracowalam kiedys z kobieta co co chwile w spzitalu byla z synkiem w spzitalu,bo malemu sie zrastalo
co sie nasluchalam to szok :szok:

Agata ja wiem,ze wizyta byla masakryczna,ale ja sie nasmialam z tej poloznej
a 500kg mnie rozwalilo na lopatki :-D:-D:-D:-D:-D
dobrze,ze humorek juz lepszy :-)

Marta,tekst tesciowej z obciaganiem bomba!!! az łzy w oczach ze smiechu mialam :-D:-D:-D

jeszcze raz dziekuje bardzo za wszystkie gratulacje!!!!:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry