reklama

mamy z norwegii

Aniu a jak to jest? ty jestes skazana na tego lekarza czy moze moglabys na wizyte do kogos innego.. a moze popytaju siebie na kursie lub w innych kontaktach (måz w pracy?) czy moze ktos nie zna jakiegos polskiego lekarza w bergen, moze moglabys zdobyc Jego numer, zadzwonic, przedstawic sytuacje, wyblagac wizyte.. mam nadzieje ze kogos znajdziesz..:-(

reklama
tu jest tak , ze mozesz zmienic dwa razy w roku lekarz:tak:, u mnie na wsi jest dwóch i pracuja na zmiany, więc wyboru nie mam , przychodnia pod samym domem , więc wygodnie , ale chyba masz rację popytam koleżanek i tych kobitek co nas uczą, tylko nie wiem jak to jest , bo bergen to juz nie moja komuna....i jak co to pewnie prywatnie ..ze 1000kr za wizytę:confused:

ja wiem ze z pieniåzkami nie za dobrze i te wizyty takie drogie ale jakbys znalazla Polaka to moze i warto! i na pewno inaczej by Ciebie potraktowal za pieniådze..moze udaloby sie jakos z Nim dogadac czy gdzies pracuje panstwowo i czy mozna jakos obejsc te zasady ze sie gdzies przynalezy i zapisac do Niego.. a nawet jesli 2razy do roku, rok sie niedlugo konczy a ty do tego czasu wywiedz sie w sytuacji!!

..a tak na marginesie.. rok sie niedlugo konczy.. Boze jak ten czas leci!!! tyle ze nie do tylu.. :))

Kasia ty kiedys napisałaś link do sklepu internetowego z kosmetykami, ja teraz uśżywam AA.. WŁAŚNIE MI SIE KOŃCZY A MÓJ MĄDRY MĄŻ NIE KUPIŁ MI:wściekła/y:
Tam też są tej serii?
Marta no właśnie zapisuje się w kolejce po cebioton , oki?

no znalazłam :
"oczywiscie ze jest polka lekarka w bergen przyjmuje w damsgard klinikken na Laksevag ale musisz sie do niej zapisac przez internet sprawdz na Nav.no pod haslem min fastlege czy sa do niej wolne miejsca jak uda ci sie zapisac to od nowego miesiaca mozesz sie u niej leczyc
lekarka nazywa sie Alicja Alda" (z innego forum)

ale widze , że Marta jest szybsza:tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry