reklama

mamy z norwegii

Aniu www.kosmetykionline.pl
ale ostatnio jestem w merlinie - zamawiam ksiåzeczki, DVD i CD dla Emmy i tam tez så www.merlin.pl

dziewczyny ja powoli koncze. a wogole to ide smazyc grzanki.. naszlo nas! tylko jak my bedziemy spac z tymi ciezkimi brzuchami to ja nie wiem! a jeszcze zabiegow pielegnacyjnych dokonalam w nadzieji na jakies fikolki!! :-D jakkolwiek..

dobranoc, pchly na noc! buziaki!

Ostatnia edycja:
reklama
a wiecie co...do nas list z PL nie che dojsc...wyslali nam nowa karte do dekodera i juz 10 dni i jej nie ma w skrzynce :confused:
Doranoc Aniu i Kasiu i smacznego :-D

Ostatnia edycja:
hej....

wiecie co dzisiaj wypatrzylam mala ma az czerwone plamki na jezyku.... chodzila i mi pokazywala caly dzien:szok: kurcze glupio mi bo widzialam wczesniej ciagle cos pojawialo sie i znikalo, wiec nie reagowalam, ale tak ja plesniawka zaatakowala, ze od wczoraj kiepsko mi je, tylko pije bo ja ten jezyczek boli:zawstydzona/y: tak mi glupio ze nie dalam jej lekarstwa wczesniej, ale to bylo na recepte i myslalam ze jak jej zniknelo to bedzie koniec:confused:

teraz mi sie budzi w nocy................. smaruje jej ale nie moge wiecej niz 4 razy dziennie bo to na recepte, ale widze ze jej pomaga i ciagle chce zeby jej smarowac, ale przeciez nie moge:confused: kurcze powinnam miec jeszcze cos bez recepty zeby smarowac, ale nie mam:-(:-(:-(:-(

a wy dziewczyny juz uciekacie....ja chyba tez sie zbieram niedlugo...

jja sie jeszcze dobijam....
mam problemz zasieciem a jak zasypiamto Natlka mnie wola i tak wkolko...przesrane...ale w dzien sobie odespie:tak:
uuu u Agata ale czerwone to ie plesniawki:no:, biale to sa plesniawki....moze cos zwiela do buzki:baffled:
a ja dziiaj bylam n amalych zakupkach bo sie dowiedzialam ze potrzebuje jakies dlugie koszule takie do kolana na porodowke i kupilam sobie fajna w lindex'sie...rozmiar XL i jest fajna bo ogromna i w koncu mam cos co mi sie nie opiana na brzuchu...wygladam jak w worku ale wygodnie i kosztowala tylko 100;-)

Ostatnia edycja:
lekarz mi powiedzial zebym poczytala sobie na temat jezyka geograficznego bo wyglada podobnie jak plesniawka, ale nia jest. Wlasnie to mialo znikac i pojawiac sie..... no i tak mi sie wydawalo ze mala tak miala..... ale jak ja zobaczylam dzisiaj to az sie przerazilam. Pokazywala wczesniej w ten sposob ze cos ma w budzi i jak jej zajrzalam to szok:szok:

reklama
napewno po mamie;-)

a pozwala smarowac bo chyba nawet smaczne jest no i widze ze pomaga jej, ale po niedlugim czasie idzie do lodowki i wyjmuje jezyk na wierzchu zeby jej znowu smarowac, a jak sie nie zgadzam (bo nie moge za duzo) to bidulka placze:baffled:

jak jej nie przejdzie niedlugo to pojde z nia do lekarza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry