reklama

mamy z norwegii

jakie te dzieci sa modre, nie :-D?
NAtalak juz mowi z czym chce kanapki...dzisiaj rano jej robilam i sie pytam czy z serkiem czy kielbaska a ona ze z maslem orzechowym:-D cytuje "jej ulubienszy":-D
ostatnio jej kupilam majteczki i bluzeczke taka podkoszulke to non stop chce w tym chodzic:-D, dzisaj jej kupilam koszule nocna...to tak sie cieszyla ze po poludniu juz spac i sc chciala zeby ja zalozyc :-D
Czasami jest tyle smiechu z niej....ale tez potrafi mnie konkretnie wkurzyc i wie o tym dobrze ze bede zla...ale raczki swedza do brojenia:rofl2:

reklama
oj to fakt sa slodkie te dzieciaki, ale tez potrafia popalic,,,, szczegolnie ostatnio jakas malo cieprliwa jestem:baffled:

ja powoli uciekam bo nocka pewnie bedzie ciezka......juz sie budzila wielokrotnie a noc dluga.....warto sie polozyc poki jest cisza:tak:

a jutro zmowilam sie z kolezankami do parku, to sie troche rusze z domu, a w niedziele Sandra jedzie do dziadkow na caly dzien to ja planuje caly dzien w lozku przelezec:-) po pierwsze odespac te noce kiedy sie tak budzi, a po drugie to juz ostatnie takie chwile ze moge w lozku polezec. Potem nawet jesli wezma mi Sandre to jeszcze dzidzius bedzie:tak:

CZEŚC DZIEWCZYNY, U MNIE SŁONKO
30i88wm.jpg
WYSZŁO , DZIONEK ZAPOWIADA SIĘ JAK TRZA:-D
Agata współczuje malutkiej , pewnie bardzo boli. Mój Czarek jak miał pleśniawki na poczatku byly białe , potem na okolo zaczerwienione, pierw ścierałam potem mu podawałam aftin. no , ale o fakcie gdzies przeczytałam, że u malutkiego dzieciaczka nie stosuje sie Aftinu. Zawiera on kwas borny, który źle działa na układ nerwowy.ekstra , a z polecenia lekarza.....
dużo zdrówka i cierpliwości:tak:dla mamuski i małej Sandruni.

Ostatnia edycja:
dziendobry! ja juz na nogach od 07:30

nakarmilam, przewinelam, pobawilam, odciågnelam..teraz mala kima w kolysce a ja przed kompem sniadanie, ubieranie sie, zebøw mycie..tez u mnie zapowiada sie na pieknå pogode bo za oknem sloneczko..ciekawa tylko jestem jaka temperatura bo u mnie juz zimno, w nocy przymrozki, a na horyzoncie gory jak cukrem pudrem przypruszone sniegiem.. ok.12 pewnie wyjde z malenkå na spacer.. a wy? jakie plany? :-)
milego dnia! buzka!

ja jeszcze posiedze w domku, przetrzymam go do poniedziałku , ale można dostac jobla tyle dni w domku, jeszcze jak mały tak obrzydliwie marudzi:-D, teraz stoi przy kompie i ryczy , mówi : ''mama iśka stąd, mama wstaje:-D"". no to idę, bo szkoda brzydala, cos musze wymyslec:tak:. buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry