Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
....
....sliczna:-)
, j a zreszta tez jeszcze w babilotach...Pogoda lada, wypadaloby gdzies na spacer isc ale nie chce mi sie..

, ale widzę że jesteście tu w miarę aktywne) i ma teraz problem z zakwaterowaniem. Pieniądze jakieś na ten cel z uczelni dostała ale wyobraźcie sobie że Helsinki w tym miesiącu przeżywają istne oblężenie-tak przynajmniej twierdzą zapraszający ją ludzie. Czy nie macie kogoś znajomego kto użyczyłby kawałka podłogi, łóżka przynajmniej na kilka dni (zapraszają Ją na miesiąc a sa w stanie zakwaterować przez tydzień-zabawne prawda?) między 9 a 13 października? Serdecznie Wam wszystkim dziękuję za jakiekolwiek pomysły, pozdrawiam
zeby odpowiednio mocna to jest za gorzka i mnie brzuch boli....... mam nadzieje ze nie zaszkodze maluszkowi, ale musze jakos przezyc te dni
, najgorsze jest to ze dla takich maluszkow nic nie ma
, kurcze szkoda Sandry ...no i Ciebie :-(przykro mi ja tez nie mam jak pomóc:-(Witajcie,
Ja tak trochę nie na temat, bowiem mam ogromną prośbę. Jestem mamą lutowego chłopczyka (2005) ale tak naprawdę nie o nas chodzi. Moja siostra robi doktorat i właśnie załatwiła sobie możliwość wykonania pewnych analiz w Helsinkach (wiem ze to nie Norwegia, wiem, ale widzę że jesteście tu w miarę aktywne) i ma teraz problem z zakwaterowaniem. Pieniądze jakieś na ten cel z uczelni dostała ale wyobraźcie sobie że Helsinki w tym miesiącu przeżywają istne oblężenie-tak przynajmniej twierdzą zapraszający ją ludzie. Czy nie macie kogoś znajomego kto użyczyłby kawałka podłogi, łóżka przynajmniej na kilka dni (zapraszają Ją na miesiąc a sa w stanie zakwaterować przez tydzień-zabawne prawda?) między 9 a 13 października? Serdecznie Wam wszystkim dziękuję za jakiekolwiek pomysły, pozdrawiam
Ps. hostele nie wchodzą w grę, bo wszystkie( finansowo dostępne) już na ten czas zapełnione
a omdlenia to mam od dziecka
taka moja natura