reklama

mamy z norwegii

ma pare na jezyku i widzialam jedna ranke na wardze, ale ciezko cos zobaczyc bo nie da tam zagladac sobie:-( ale telewizor ja zajal,,, napawde jest teraz lepiej, bo juz nie placze.....ciekawa jaka noc przede mna:confused:

reklama
Bo Lilka pisala zeby lepiej to byl Ktos od Nas bo i naczej przykleja nam kogos "obcego"....ah nie wiem juz sama...tak sobie pomyslalam i napisalam, mam nadzije ze niebedzie zla ... :sorry2:
A co do pepuszka sie pytalam bo Natalka miala gruba pepowine i dluuugo je "odpadala"...a jestem tutaj bez spirytu bo zapomianal tak to bym sobie przemycila buteleczke i bez problemu...

...

a wiecie ze ja niczym nie przemywalam pepuszka:confused: odpadla jej przepuklina po paru dniach i dopoki nie odpadla to ja mylam na mokro i wlozylam ja do wanienki dopiero po odpadnieciu. Tutaj jednak normalnie kapia, ale ja wiedzialam ze jak nie bede tego moczyc to szybciej uschnie i odpadnie. Poza tym mala miala sucha skore i tez jej nie sluzyly za czeste kapiele....

Teraz tez tak pewnie zrobie to nie bede musiala sie bawic z tym. Bede go przemywac na mokro calego dopoki nie odpadnie, no chyba zeby sie zaczelo cos tam dziac czy babrac, bo u Sandry caly czas bylo sucho;-)

a ja z gory powiem ze nie pisze sie na zadnego modratora a to dlatego ze naprawde nie wiem ile czasu bede mogla spedzac przy komputerze jak maly sie urodzi i nie chce robic problemow dla innych. To powinna byc jednak osoba ktora moze usiasc czasem. Gdybym miala tylko Sandre to spoko, ale z dwojka to moze byc jazda:baffled:

a i nie chce zapeszac, ale mala chyba zapomniala ze ja boli, albo ta masc dobrze zadzialala wkoncu bo nawet herbatnika zjadla, a wczesniej to tylko plynne i nawet nie placze:-) co za ulga..... niech tam siedzi przed telewizorem co mi tam.... nawet jej nie przeszkadza ze bajki sie dawno skoczyly... wszystko oglada jak leci:-D telemanka:happy2:

no to super....moze padnie przed telewizorem :-D to tez bez problemu z zsaypianiem bys nie miala:-D
a zapomnialam Wam napisac ze Natalka sie obrazila na mniei poszla do naszej sypialni sie wyryczec...niermoglam sluchac normalniejej ryku:wściekła/y:....a za chwile ide zobaczyc a ona sobie spi :-D...i tak juz od godziny....

jestem, ale nie mam jakoś wenny i tylko podczytuje:tak:
Agata kurcze dzieciaki często maja afty, jak będziesz smarowac regularnie przejdzie po paru dniach, mała pewnie ma osłabiony organizm po choróbsku , zawsze w nieodpowiednim momencie:baffled:, co nie:confused:, mozna sie wykończy z tymi dolegliwosciami:wściekła/y:, jeszcze jak padasz na ryjek ze zmęczenia, trzymam kciuki , żeby szybko znikło obrzydlistwo:tak:.

Kasiu mojemu po tygodniu smarowania odpadł, więc nie ma reguły, jak tak pomyslę , to z naszymi dzieciakami w ogole nie ma reguły:-D

Marta a co do moderatorowania to z tym czasem nie ma co się wykręcac:-D, zobaczcie na Lilke:-D, kobieta z niczym nie wymieka:szok:, ja tam nie mam nic przeciwko , ale z osobistych odczuc to wydaje mi się , ze sie nie nadaję:sorry2:, z lekka jestem roztrzepana , jak pewnie zauważyłyście

Ostatnia edycja:
A ja taj sobie przegladalam i zobaczylam ze Ty Anka masz urodzinki po Cezarym:-D no i w dodatku okragle urodznki:-):tak:i masz jeden plus co do wieku...za chiny nie widac po Tobie :no::-)!!!! Serio:tak:

reklama
Lilce to wogole sie pomnik nalezy za ogarniecie tej calej trojki:tak: ja bede miala drugie i juz po gaciach robie jak to bedzie...

a wogole z tego wszystkiego zapomnialam dzisiaj o jedzeniu i prawie nic nie jadalam.... maz pobiegl na druga strone do sklepu po pizze....mniam mozzarella;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry