Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja taj sobie przegladalam i zobaczylam ze Ty Anka masz urodzinki po Cezarymno i w dodatku okragle urodznki:-)
i masz jeden plus co do wieku...za chiny nie widac po Tobie
:-)!!!! Serio
![]()
, ja zawsze zaokrąglam , że ma trzydziechę
, moja Czaruchna miała termin na moje urodzinki
..no , ale nie wyszło
.no i Lilce z Haniaą
..może właśnie ze szpinakiem , bo uwielbiam , ale reszta nie przepada
...golabgki mam zamrozone czekaja na lepsze czasy albo na ochote
...mam nadzieje zeteraz nie zapomni go zabrac do PL

trzeba z nimi zrobic porzadek. Ostatnio wykrylam je w kwietniu, ale bylam miesiac w Polsce to wlasciciel porozkladal trutki i byl spokoj. Teraz sie zimno zrobilo to wrocily znowu
problem tkwi teraz ze przy Sandrze nie moge rozlozyc trutek bo jeszcze ona mi sie zatruje
chyba trzeba bedzie poprostu lapki w szafkach powkladac tam Sandra nie zaglada.....tylko czy to skuteczne
musze ich sie pozbyc zanim mlody sie urodzi
, a ta druga opcja nie skutkuje.....można sie wkurzyc , wczoraj w nocy jak szłam zrobic herbatke małemu potknełam sie o coś miękkiego , bezczelan jest , zamorduję normalnie
. może sprubujcie z trutkami na łikendzik jak mała bedzie u dziadków
A jadłyście lammekjótt? zastanawiam się ....czy to dobre, bo mam przepis i może zrobie , ale czekam na wasze opinie![]()
no ale teraz zaczyna sie sezon na to w sklepach i licze na jakies promocje. Od pazdziernika juz zaczyna sie okres julebord (czyli juz swiateczny stol organizowany przez najcheciecj pracodawcow dla pracownikow) no i to jest ten sezon na lammekjøtt