• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamy z norwegii

reklama
A ja taj sobie przegladalam i zobaczylam ze Ty Anka masz urodzinki po Cezarym:-D no i w dodatku okragle urodznki:-):tak:i masz jeden plus co do wieku...za chiny nie widac po Tobie :no::-)!!!! Serio:tak:

nie dopiero 29 :-D, ja zawsze zaokrąglam , że ma trzydziechę:-D, moja Czaruchna miała termin na moje urodzinki:tak:..no , ale nie wyszło
..Kasi sie prawie udało:tak:.no i Lilce z Haniaą

też bym zjadła pizze....a ja na obiad męczyłam wczorajsze gołąbki:-(, jutro jak troche więcej sił mi przyjdzie coś wymyślę:confused::dry:..może właśnie ze szpinakiem , bo uwielbiam , ale reszta nie przepada:baffled:

ja jutro robie grochowke..mniami....taka z kielbacha i majerankiem:tak:...golabgki mam zamrozone czekaja na lepsze czasy albo na ochote:-D
wogole to mam w zamrazarce wielgachny udziec baraniny, tesciu wygral w jakis zawodach na imprezie zakladowej i lezy tak ...ja baraniny nie lubie:no:...mam nadzieje zeteraz nie zapomni go zabrac do PL
a moj oglada meczyk...zaraz dogrywka bedzie i wtedy jakis filmik zapuscimy sobie:tak:

ja tez mialam termin na urodziny, ale Sandra postanowila nie robic mi prezentu, ani mezowi, (26 stycznia, maz 1 lutego) i sama zdecydowala sie na 7 luty:tak:

Ania a ja znowu lubie sama mozzarelle, mniam......wlasnie zjadlam i udalo mi sie nie poparzyc co nie zdarza sie za czesto;-)

a i ja tez juz mam myszy wszedzie w kuchni bo do smieci tez zwitaly i sa takie bezczelne ze wcale im nie przeszkadza ze ja jestem w kuchni tylko charcuja po szafkach:wściekła/y: trzeba z nimi zrobic porzadek. Ostatnio wykrylam je w kwietniu, ale bylam miesiac w Polsce to wlasciciel porozkladal trutki i byl spokoj. Teraz sie zimno zrobilo to wrocily znowu:no: problem tkwi teraz ze przy Sandrze nie moge rozlozyc trutek bo jeszcze ona mi sie zatruje:baffled: chyba trzeba bedzie poprostu lapki w szafkach powkladac tam Sandra nie zaglada.....tylko czy to skuteczne:confused: musze ich sie pozbyc zanim mlody sie urodzi:baffled:

no wlaśnie trutki odpadaja , bo dzieciaki łakome na dziwne wynalazki:-D, a ta druga opcja nie skutkuje.....można sie wkurzyc , wczoraj w nocy jak szłam zrobic herbatke małemu potknełam sie o coś miękkiego , bezczelan jest , zamorduję normalnie:baffled:. może sprubujcie z trutkami na łikendzik jak mała bedzie u dziadków:confused:

A jadłyście lammekjótt? zastanawiam się ....czy to dobre, bo mam przepis i może zrobie , ale czekam na wasze opinie:confused:

ja jadlam i powiem ci ze jak tesciu robi to normalnie tylko to bym z talerza chetnie sprzatala, takie dobre..............ale znowu zalezy pewnie od przepisu bo kiedys jadlam u znajomych i nie bylo nic specjalnego. Warto dodac ze lammekjøtt czyli baranina jest najzdrowszym miesem pod wzgledem wartosci odzywczych,,,, kurcze tylko czemu taka droga:confused: no ale teraz zaczyna sie sezon na to w sklepach i licze na jakies promocje. Od pazdziernika juz zaczyna sie okres julebord (czyli juz swiateczny stol organizowany przez najcheciecj pracodawcow dla pracownikow) no i to jest ten sezon na lammekjøtt:-p

zartujesz, natknelas sie normalnie w domu na podlodze na nie:szok::szok::szok:

a mala tylko w niedziele w ciagu dnia bedzie od 10 do 17 wiec chyba nie ma sensu rozkladania trutek....... a najgorsze to jest to ze jak sie zazra tego to potem moga gdzies pasc i smierdziec:wściekła/y:

kurcze ze nie ma jakiegos skutecznego sposobu nie te myszy...... wygryzly mi polowe workow na odpady organiczne, bo to z kukurydzy robione jest. Tak mysle ze chyba trzeba sie przejechac do IKEI i nakupowac duzo pojemnikow i wszystko trzymac w pojemnikach. Ograniczy im sie wtedy moze dostep do jedzenia, ale znowu jak jest zimno na dworzu to i tak sie pchaja do domow i to nie tylko na zarcie, ale na przezimowanie:wściekła/y:

reklama
nie wiem:confused: a meza nie ma wiec nie mam jak sie zapytac,,, ale wiem napewno ze kål to jest kapusta.... wiec moze jakas odmiana kapusty z ktorej nazwa sie jeszcze nie spotkalam, ale to domysly bo naprawde pierwsze slysze:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry