reklama

mamy z norwegii

reklama
kochane zajrze pozniej,bo K. wola mnie na film
jutro bede miala przeprawe,bo K. leci do pracy na caly dzien
z lekka cykam sie :sorry2:,wkurzyl mnie,bo mial miec pelen tydzien wolny,ale cos go potrzebuja w pracy..i idzie na caly dzien

ok lece bo mi juz steka :sorry2:

Lilka nie da się wkleic , na końcu napisal dlaczego

według mnie z takich rzeczy sie nie robi sie na publicznym forum, pewnie to jakiś kawał:szok: no ale to moje zdanie
a co wy na to?:-D

sorki moze Wam sie nie spodoba ale zobaczcie co ja przez przypadek znalazlam!!na swøj sposøb zabawne! :-D

a koles..hmmm..nie wiem. ale radzilabym sie wystrzegac takich niewiadomo skåd i podejzanych (chociazby juz z nazwy) linkøw..

Kasia widze ze ty tez jeszcze nie spisz......moja nie chce spac....posmarowalam jej i od dluzszego czasu nie narzekala, ale spac nie chce....

kurcze juz sie zalamuje,,czy ja nie mam prawa pojsc spac:wściekła/y:

Agata masz normalnie przej....wspolczuje...:no:
a ja sie boje otworzyc tego linka co Lilka podeslala bo moze w nim "cos"byc a mam nowegokompa i nie hcce ryzykowac :baffled:
a co do bigosu to kurka spinam sie zeby kapuste zakisic i jakos zapominam. Nawet przywiozlam sobietaki fajny granek kamienny i misze to zrobic w tym tyg bo pozniej nie dam rady i bedzie za pozno zeby sie ukisila. A do pierogow i do bigosu na swieta musi byc:tak:

nie,jeszcze siedze..kompalismy Emme. teraz pompuje. zaraz cos wszamie, prysznic i mam plan do pølnocy w løzku bo od wielu tygodni miedzy 1a2 w nocy..

Agato.to moze niech måz do Niej pochodzi albo sie z Niå pobawi az sie zmeczy.. wiem, juz o tym pisalam ale moze tym razem sie uda? :-( szkoda mi Ciebie bardzo.. :zawstydzona/y:

reklama
Agathe boze biedulko , no tak mi cie żal:baffled:....
co za maruda sie zrobiła z twojej Sandruni :-(

Kasia masz pomysły:)to ja na to wkleje też cos brzydkiego

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry