reklama

mamy z norwegii

reklama
nie wiem:confused: a meza nie ma wiec nie mam jak sie zapytac,,, ale wiem napewno ze kål to jest kapusta.... wiec moze jakas odmiana kapusty z ktorej nazwa sie jeszcze nie spotkalam, ale to domysly bo naprawde pierwsze slysze:confused:
no ja tez ide ta droga , moze jakies mięso z kapustą:confused::confused::confused:
mój słownik mi wyrzuca :-(

przeciez mamy tutaj kuchareczki...

Ostatnia edycja:
Ania ja bym musiala polowe kuchni rozebrac bo wiem gdzie wchodza do szafek. W szafce ze smieciami sa dziury na rury do zmywarki i odplywu i tam mi wlaza, a do innej szafki nadl okapem wchodza wentylacja:wściekła/y:

ja chwilow zmykam bo moja zaczyna robic sceny wieczorne i znowu pokazuje ze ja boli.... chce zeby ja sie z nia bawila a wogole to przenosi psie zarcie do salonu z kuchni.... ostatnio jest na fazie dokarmiania psow karma z torby bezposrednio do pyska:baffled:

Ania maz wrocil fårikål to taka wlasnie kapusta z miesem, maz by powiedzial ze norweska odmiana bigosu, ale to nie to samo.

Lece pod prysznic bo jak poloze mala to od razu do lozka wskakuje. Planuje ja jednak polozyc az o 22 zeby byla bardzo zmeczona to moze lepiej pospi. Nie wyszalala sie za bardzo dzisiaj i raczej przed telewizorem, wiec przemecze ja jeszcze chwile....

ale jednak z prysznicem poczekam bo mnie maz zielona herbatka kusi, a ja tak lubie cos goracego po pizzy wypic..... ale potem prysznic i grzecznie do lozeczka (jak sie bedzie dalo oczywiscie):baffled:

dzięki Agathe, kaputę mam , ale nie wiem jakie mięcho do tego....

Kasia mam wklejony przepis na łososia w sosie szpinakowym , a teraz mi wpadł pomyśl na pierogi i naleśniki, to też fajna opcja, jutro pomyśle , jak to skleic , ale wiem , że pan ser też się wkręci:-D....a mam też pomysł na calzone , ale tego jeszcze ie robiłam , ale zawsze mozna pomodyfikowac inne przypisy, byc kreatywnym w kuchni , w łożku i wychowaniu;0)))))

Ostatnia edycja:
moze jak Lila bedzie miala czas to napisze nam po krotce na czym bycie MODERATOREM polega i wtedy latwiej bedzie cokolwiek decydowac..

to nic skomplikwanego,ani czaso chlonnego
np.pojawi sie cos do usuniecia,jakis post,albo bedziecie chcialy jakis temat przeniesc na watek zamkniety...tego typu bajerami zajmuje sie moderator :tak:

ja jestem moderem,a doslownie pare razy cos 'moderowalam':-)

laski,zobaczcie co dostalam na gg :-D:-D:-D:-D
Mam 25 lat i ci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry