reklama

mamy z norwegii

reklama
marta to nie otwieraj. ogolnie chodzi o to ze chlopak 25lat i prawiczek. mial pae lat temu dziewczyne z ktorå sie umøwil ze do slubu nie bedzie wspolzycia ale okazalo sie ze panna gdzies z kims na boku i to przez dlugi czas..chlopak sie zalamal, zamknål w sobie no ale latka lecå i zew natury. i ma kolezanke ktora zapowiedziala ze go rozprawiczy jesli zalozy strone i w ciågu miesiåca odwiedzi jå - nie pamietam - milion osøb.. prosi o pomoc i rozsylanie linkow..byc moze nic tam nie ma ale rzeczywiscie lepiej na takie shity nie wchodzic jak nie jest z pewnego zrodla albo podejzanie wyglåda..

pokrzyczala, pokrzyczala i cisza,,, moze zasnela:confused:

ona taka marudna jest szczegolnie bo w zeszlym tygodniu byla chora a teraz wyczytalam ze te ranki w buzi to ostro bola, nawet dorosli sie skarza:baffled: ale jedna rzecz dobra w tym wszystkim, a mianowicie w dzien juz od dawna smoczka nie dostaje, ale dostawala na noc,,,, teraz nie chce,,,,moze sie nauczy spac bez:confused:

ja dziewczyny uciekam poki jest cisza;-)

ja ostatnio dostalam maila co wyglådal jak od mojej kolezanki - z jej adresu, z jakimis bzdurami zeby rozsylac ponizszy link i z tego jest kasa i ze to niby pomysl Microsoftu.. Jorgeir wytlumaczyl mi ze to dziala w ten sposøb ze te wirusy wchodzå w skrzynke kontaktowå - np. mojej kolezanki i biorå møj adres i wysylajå ten syf.. to niekoniecznie muszå byc TROJANY ale moze jakies durne POP-UPy.. na szczescie ja odbieram maile na Windows Mail - taki program w kompie a nie np. na wirtualnej, ktory umozliwia mi podglåd wiadomosci bez jej otwierania. polecam cos takiego bo dopøki sie nie kliknie to nic sie nie instaluje..

a twoje obawy Marta rozumiem bo tez tak mialam jak kupilam lapa.. minelo mi z czasem.. :)))

idż spac i korzystaj , kolorowych snów Agatko. pa
wiem jak to boli:baffled: te świństwa mój teściu miał i mówic nie mogł , maż też mial ostatnio, na szczęście miałam taka maśc z Polski , troche mu pomogła, Czarek mial na podniebieniu po echo-wirusie :-(.

reklama
wiecie co, ja mam symptomy przedporodowe ktore mi sie nie podobaja...mianowicie boli mnie krzyz, czyli znowu bede miala krzyzowy:-(...krzyzowy jest straszny, kregoslup to normalnie rozsadza w kosmos...ja juz nie che rodzic :no: i znowu sie meczyc ponad 8 godz:szok: do pelnego rozwarcia..o nieee...ale jest za pozno powiedzialabym, znieczulenia w kregoslup nie dams obie zrobic, to na pewno...Kasiu co Tobie pomagalo w bolach? prysznic? lazenie w kolko? bo ja nie pamietam zbytnio,a do szkoly rodzenia znowu nie chodzilam...i zaluje:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry