reklama

mamy z norwegii

reklama
spoko, kazdy ma inne pory. Nam wszystkim to pasuje bo Mala zazwyczaj jest wtedy przed spaniem, wiec relaksujåca kåpiel, relaksujåca bytelka i do løzeczka.

ja Marta cale swoje skurcze (zaczely sie o 3w nocy) i bøle spedzilam w samochodzie i szpitalu, przez to ze mialam co 6min. zdecydowalismy sie jechac bo to 3,5h.. tyle ze to trwalo do godz. 17-tej i dopiero sie zaczela jazda i dopiero wtedy zaczeli podawac mi rozne specyfiki.. (nigdy nie zapomne gazu!! jazdeczka na maxa!! az sie szkola srednia i studia przypomnialy :-D tyle ze tak sie dobrze zaciågalam ze po 20min zzielenialam i powiedzialam ze juz nie chce.. normalnie bylam przecpana!! ) ale tak to na korytarzu albo na lozku na sali i jesyne co to dostalam 4szpilki - akupunktura zeby troszke pospac..

Marta ja przy kazdym porodzie mialam bole krzyzowe...wiec wiem co to za bol
sluchaj mi tutaj zaproponowali na porodowce cieple oklady,taka poduszka ryzowa-tak na to mowili,no i ja mialam z Hania
no i jednak takie cieplo bardzo koli ten bol krzyzowy :tak: wiec polecam

teraz tez poprosilam o tę poduszke,ale akurat nie mieli i robili mi cieple oklady :tak:
takze pros o cos takiego

kochane obejrzalam film i padam
lece do lazienki i pod kolderke

postaram sie nadrobic jutro,mam nadzieje ze dzien z trojka dzieci nie okaze sie hardcorowy :sorry2:

trzymajcie sie

p.s. Agata wspolczuje Sandrze tej przypadlosci,kurcze sama mam ostatnio problemy z jezykiem,wielu rzeczy jesc nie moge,a co dopiero takie male dziecko...ech,szybkiego powrotu do zdrowka dla malej

Kasiu,jak dla mnie Emma to mini kopia tatusia :-)
sliczna :-)
przesypia ci juz cala noc??

no wlasnie nie wiem co mam z tym fantem zrobic Lilu.. chce wprowadzic Emmie jakis system, klasc jå ok.22-giej zeby nie przetrzymywac do pølnocy, i nie chce Jej rozbudzac ok.polnocy na jedzenie..dlatego czekam do 1-2giej w nocy zeby sie obudzila no i wtedy spi do 7-8-mej.. jesli je ok. polnocy to bydzi sie 6-7ma.. nie wiem co zrobic, nie chce meczyc siebie siedzåc do tak pøzna, nie chce przetrzymywac Jej a pobudka 2razy w nocy - kurcze ciezko dla mie.. - tak,tak wiem, zaraz mnie zninczujecie :-D bo przeciez wy musicie karmic po kilka razy na noc..

..a malenka fakt - podobna do Taty bardzo.. :-)

ok Dziewczeta. ja sie zbieram bo jeszcze kilka rzeczy mnie czeka i w koncu sie nie wyrobie ze swoim planem spania od 00:00.. wtedy moze latwiej bedzie mi z tymi podwøjnymi pobudkami..

dobranoc! :)

42i63qc.jpg

Cóz za złośliwość losu. Mała śpi, przebudzila sie raz i dostała jednak smoka (niech tylko śpi) ale za to ja zasnąć nie mogę!!!

No nic będę dalej próbować. Spokojnej nocy

Lilka to My wiemy co to jest porod krzyzowy:-D. dzieki za rady. Tak sobie mysle czy robia tez zimne oklady bo ja wolalabym zimne niz cieple...a ztym gazem to ciekawe czy mi dadza:-D,a akupunkture chyba sobie zafunduje zeby odpoczac przed samym "atakiem":rofl2:
Natalke kompalam wczesnie kolo19 moze 20, ten caly rytulal zajmowal troche, pozniej cycus i lulu i tak sie budzila co 3/4 godz na jedzonko i dalej spala. a nie pamietamo ktorej robila pobudke...hmmm
wogole ja mialam takie cos ze tylko jeknela w lozeczku to mi sie oczy otwieraly
A tez sie boje faktu jak to bedzie z dwojka,...ciekawe....
Lilka to powodzenia jutro z Trojeczka...bedzie dobrze...siostry pewnie zafascynowane bratem,co?
ooo :szok: przestal chrapac wiec wracam do lozeczka:-D

Ostatnia edycja:
reklama
6k5whlg.jpg

witam ,ja uz miałam pobudkę troche przed 8 , ale Czarek wyspany , przespał 12 godzin i mam nadzieje , że to rokuje na nie marudzenie i brak upierdliwości z jego strony:rolleyes:.
Marta pomyslałam , że jak sie wykuruje i Czarek pójdzie do przedszkola wybierzemy sie do ikei:confused2:, czy tylko dasz radę , bo juz będziesz na ostanich nóżkach:rofl2:, mam ochotę na jakies szaleństwo dekorowania mojej obskurnej chałupki:laugh2:, musze jeszcze kupic jakieś odlotowe ramki na malunki mojego dziecka:yes:.
a to dziewczyny znalazłam u koleżanek z trójmiasta , może i Wam się przyda , chociaż z Was juz stare i cwane mamuski:biggrin2::RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA Strona główna

miłego dzionka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry