reklama

mamy z norwegii

reklama
nie skadze - :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale powaznie chcialabym zeby juz jej przeszlo, bo najpierw przeziebienie teraz te afty i jest niedozniesienia:baffled: tesknie za tym dzieckiem ktore rano wstaje i jest szczescliwe, no i ktore spi w nocy;-)

Agata napisala - tesknie za tym dzieckiem ktore rano wstaje i jest szczescliwe, no i ktore spi w nocy;-)[/quote]

jestem szczesciarå..
bo ja mam teraz takie dziecko!! i w tym oto miejscu chcialabym zadedykowac buziaczki dla mojej cøruni!!

nie skadze - :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale powaznie chcialabym zeby juz jej przeszlo, bo najpierw przeziebienie teraz te afty i jest niedozniesienia:baffled: tesknie za tym dzieckiem ktore rano wstaje i jest szczescliwe, no i ktore spi w nocy;-)

oj Agato życzę ci z całego serca, żeby to wróciło:tak:
czytam ostatnio o zasypianiu dzieci i jak sobie radzic z takimi upiornymi dwulatkami i mam nie pocieszajace wiadomosci:baffled::wściekła/y:...szkoda pisac
najważniejsze trzymac sie reguł i całego rytuału zasypiania bo jak to jest zaburzone to dziecko będzie nerwowe. mam nadzieję , że Sandrunia dojdzie do siebie i wszystko wróci do normy. mój też szalał i sie wydzierał przed zasnięciem , masakrę miałam , zaczęłam go coraz szybciej klaśc , tak żeby przesypial 12 godzin bo to wazne dla zdrowia dziciaka, jeszcze z tym walcze , ale mam nadzieje , że w końcu sie uda:tak:. Marta tez chyba długo walczyła , mała ryczała , ale udało się:tak:
norm_96.jpg
oj , zeby to było takie proste, co nie????

Kasiu dokładnir , mnóstwo tego mają:-D

ciesz sie ciesz Kasia, bo Emma tez urosnie;-)

ale zeby tylko ta moja wyzdrowiala bo ogolnie to potrafi sie sama soba zajac i tak bardzo nie ma problemu z nia, tylko na miescie bo ucieka:-D

teraz wlasnie szoruje podloge szmatka - ktos musi przeciez:tak:

aniu piszesz zeby tego snu nie zaburzac.. czy to oznacza ze jak dziecko tak nagle usbie to zeby go nie budzic?

spadam dziewczyny. szykuje sie na spacer choc za oknem szaro i zimno.. brrrr. milego! ;)

aniu piszesz zeby tego snu nie zaburzac.. czy to oznacza ze jak dziecko tak nagle usbie to zeby go nie budzic?

Kasiu szczerze to ja nie wiem jak to jest małym niemowlakiem , bo mój sie często budził na cycka i karmiłam na żadanie, wydaje mi się , że powinnaś pogadac z pielegniara , bo one najlepiej doradza , co do karmienia i pory kładzenia dziecka spac, :tak:
chodzilo mi o zaburzenie rytuału zasypiania, jedyne co mogę ci poradzic to co juz pisałam kiedyś w poscie, że ważne jest kiedy karmisz Malusią w nocy zostawiać przyćmione światło to nauczy ją, że noc jest od spania, a dzień od jedzenia. Karmiąc dzidzie pamiętaj również o tym, żeby nie dawać jej zasnąć podczas karmienia.
a może spróbuj ją jeszcze kąpac wcześnie i po kapieli i karmieniu wkładac ja do łózeczka, , nie chce ci mieszac.zreszta troche to potrwa jak ona sie przestawi :)

Ostatnia edycja:
Anka w biltemie :-D
A co do takiego zasypiania to Natala tak ma czasem i ja jej nie budze. widocznie potzrebuje troche snu a ja mam spokuj:-D
ostatnio zasnela na poduszce....w trakcie obiadu...sorki za brudne talerze;-)
wlkeje Wam fotke

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry