reklama

mamy z norwegii

reklama
fajnie , fajnie Agata:-D
JA właśnie wróciłam ze sklepu, juz wariowałam , musiałam się wyrwac , poszłam na polowanie dziwnych rzeczy, tak to czasem nazywam , bo u nas tego w pl nie ma:-D....chodzi mi pełno przepisów po głowie, ale produktów w lodówce i szafir brak , więc musiałam sobie uzupełnic.
Kasia widziałas nowe przysmaki ze szpinakiem?wpadł mi jeszcze nowy pomysł na lasagne- jak ktos ma pomysl , czekam na przepis , potem moze go ztuninguje:-D
Marta znalazłam twarożek: SANS-COTTAGE CHEESE NATURELL,MOŻE SIE NADA:confused:
dobra ja zmykam robic kolację, do zobaczyska:tak:

Ania u nas jedna mysz mniej, udalo sie zlapac:-) maz zrobil polowanie wczoraj na nie, zakleil tasma wlot od wentylacji bo i tak nie jest podlaczona w kuchni, a wiemy ze tamtedy wchodzily do szafki i nastawil pulapke. Dzisiaj ser rano zniknal, ale pulapka pusta:baffled: nastawil druga tym razem z duzym kawalem sera, zeby sie troche pomeczyla no i udalo sie;-)

wiesz to dopiero 1:0 ile ich jest to nie wiadomo nigdy:baffled: choc dopiero od niedawna je slyszmy. Nie wiem czy taka szczesciara ze mnie, bo to ja musialam krew zmywac z szafki bo sie rozbryzgala:wściekła/y: pulapke tez trzeba bylo wyrzucic, wiec zawieszamy bron do jutra. Kupimy na tyle tych pulapek zeby mozna bylo nawet za kazdym razem wyrzucac. Tanie to badziewie jest to po co sie meczyc. No i nie za bardzo mi sie widzi zeby taka zakrwawiona pulapka mi stala w szafce:no:

taka mala pulapka a sile ma ze rozwali mysze:confused: ja pierdziu:szok: ablo mialla nadcisnieie:-D
Anka a lazania moze byc np z brokulami i ze szpinakiem i marchewka i kalafiorem no i beszamel of course :tak:
a jak tam Wasze Maluszki? Cezay ma sie lepiej :confused: a Sandra jak sie miewa:confused:
Umnie cisza....a nie krzyz napierdziela...lazic nie moge ...przesadzilam :sorry2:

w samochodzie pozno zasnela wiec jeszcze nie spi, ale widze ze juz pada powoli..... jesli chodzi o jezyczek to naprawde mniej plakala dzisiaj wiec wydaje mi sie ze jest troche lepiej no i nie pokazywala ciagle na jezyk.

widac poprawe, ale i tak sie budzila, tym razem mi sie udalo byc bardziej cierpliwym;-)

ale nadal siedzi w salonie bo spala w drodze w samochodzie pozno,,, ale juz powoli odaltuje, to dobrze bo maz film jakis ma do obejrzenia:tak:

a ty Marta spokojnie z tymi porzadkami,,,, oj bierze cie instynkt klucia gniazdka:-D

reklama
Jak mam lenia to mam a jak mnie wezme to nie moge przestac. I zrozumiec kobiete :-D.
Kurka nie wiem co robic...Natalka ma napady kaszlu w nocy(znowu) i przeczytalam w necie(godzine czytalam rozne fora i opinie) ze taki kaszel to przewaznie alergia i wlasnie pojawia sie u dzieci zaczynajacych chodzic do przedszkola...sprawdzilam dokladnie od keidy ma ten laszel i jest to juz 3 tyg i bez poprawy...niejestem pewna co do antybiotyku ale zyrtec chyba jej wlacze :-(..pierwszy raz nie moge je wyleczyc sama :baffled:...
jak myslicie? boje sie ze ma juz zapalenie pluc...bo przy zapaleniu pluc nie zawsze jset goraczka a ona jej nie ma:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry