reklama

mamy z norwegii

u mnie bed\zie to samo Lilka, tylko ja powiem Tomkowi ze bedzie do pracy chodzil na 7:30 bo bedzie natalke wozil do przedszkola i nie ma zmiluj. Ja n apoczatku niemam zamiaru robic kilometrow z wozkiem, z reszta w pologu niewskazany wysilek.
Lilka a nie moze wziac zwolnienia lekarskiego na Ciebie? bo te sa 100% platne i by ci pomogl...chociaz tydzien...niech idzie do lekarza w poniedzialek i powie ja sparwa wyglada moze dostanie a Tobie zawsze lzej bedzie:tak:
Anka niezle wyglada jak w waderach :-D nic tylko na rybki jechac :-D...hihi

reklama
nie ma nikogo:-(...?

29bkosx.jpg

co robisz? ja starym zwyczajem..po lunchu odpoczynek przed TV, Jorgeir poszedl do pracy, ja mleko odciågnelam, Emma sie obudzila, karmienie, bawienie, teraz Ona znowu bedzie przysypiac, a ja patrze raz w grajåce pudlo, raz w ekran komputera..normalnie jak w polskim filmie "nuda Panie, nic sie nie dzieje!!" :-p

Ania sprawa zalatwiona, ale kurcze moze dlatego ze jestem zmeczona, ale dwa razy przegladalam te zdjecia bo nie moglam go odszukac:zawstydzona/y: ale udalo sie:tak:

ja dzisiaj poza domem i widze ze takie wizyty 4 godzinne juz mnie zaczynaja wykanczac:baffled: przyszlam do domu i zasnelam na sofie, a moje dziecko w miedzy czasie jadlo frytki z tata.... wynikiem czego byla cala bluzka w ketchupie:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry