reklama

mamy z norwegii

reklama
ja z tych nudów weszłam w google i wpisałam nazwisko meża ..no i teraz moje i wyobraźcie sobie , ze wyswietlilo pełno stron no i między innymi imie i nazwisko meża wraz z mapka i adresem zamieszkania:szok:
nie wiem co o tym sądzic :confused:
mnie na szczęście nie ma

Aniu cøz moge Ci napisac.. w Norwegii to calkiem normalne. adres, numer telefonu, zarobki så OGØLNIE WSZYSTKIM DOSTEPNE.. takie panstwo, chociaz ja bym sie tutaj tak nie obawiala.. gorzejby bylo gdyby to byla Polska. tam na szczescie pøki co to nie przechodzi i lepiej zeby nie.. bo t dopiero moze wystraszyc!!! :szok:

notabene. ja polowicznie poukrywalam na NK. przede wszystkim zdjecia.. Aniu zalogujesz sie za meza (bo On nie jest w moich znajomych) i oblukasz jak to wyglåda, prosze? jesli mozesz i ci sie chce oczywiscie.. bo ja z przyczyn oczywistych nie moglam tego zrobic..

Ostatnia edycja:
ja chyba zwariuje , wiem , że bede sie dzisiaj bujac z Czarkiem do późna , bo spalismy późnym popołudniem i to 3 godziny:szok:.
w tv nic nie ma i lecą bajki....na dworzu koszmar , wieje i leje, aż drzwi sie trzęsa i huczy :baffled:

a to tak na rozruszanie:
85zsw8j.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry