reklama

mamy z norwegii

co do kaszlu, to pociesze cie ze jesli by miala zapalenie pluc to nie dosc ze by kaszlala duzo tez w dzien to jeszcze jest to inny kaszel. Jezeli pojawia sie tylko noca to dlatego ze w gardle moze byc troche wydzieliny ktora zbiera sie podczas pozycji lezacej i stad kaszel. Nie wiem czy twoja chorowala ostatnio, ale mi laryngolog dzieciecy powiedzial ze kaszel moze sie utrzymywac nawet na wiele miesiecy potem. Mowil mi ze jezeli nie jest uciazliwy to nie ma co tego odruchu bardzo zmniejszac bo wtedy wlasnie wydzielina moze splywac latwiej do pluc.

Ja dziewczyny lece,,, zycze spokojnej nocy... maz filmik zapuszcza, mala padla;-)

reklama
296ma8h.jpg

witam kochane mamuski , u mnie słonko wyszło, świeci , ale czy grzeje to dla mnie zagadka:-D, nie wychylam sie z domku , choróbsko trzyma , gardło boli , no Czaruchna ma sie lepiej , ale kaszel okropniasty , w poniedziałek do kontroli:tak:
Marta a ta lasagnia z tymi kalafirami to razem ze szpinakiem razem , czy lasagne z samym kalafiorem? robiłaś już?

dziewczyny już wysłałam listę mamusiek , które beda miały dostęp do naszego albumu , mam nadzieję, że nie myślicie , że to jest bez sensu , bo odczuwam sceptycyzm , ale uwierzcie mi to ,co się dzieje na forum i nie tylko jest niedopuszczalne:baffled: , fotki są często pożywka dla nieodpowiednich osób , i wszystkie fora czy nawet nasza-klasa to miejsce , gdzie sie obnażamy z naszą prywatnością , a tak dzięki zamkniętemu albumowi , bedziemy mogli sie chwalic naszymi dzieciaczkami w każdej postaci:-D i nikt nas nie będzie podglądał:tak:.

HELO

ja dzis drugi dzien z trojca sama
K. chcial isc do pracy,mimo ze mial dzisiaj dzien wolny:dry:

Gabriel jak sie o 6 rano przyssal do cyca to teraz w sumie na sile go odrzucilam:dry:
wkurza mnie ze nie potrafi sie napic za jednym zamachem,ale ma pare dni wiec wierze ze i to mu sie ureguluje
ok i tyle napisalam bo juz wola:sorry2:

Ana fajnie ze bedzie zamkniety watek :tak: bedzie bardziej prywatnie:happy2:

ciezarowki jak sie czujecie??:-)

Hej hej:-)
U mnie tez sloneczko hihi:-D a ogolnie zapowiadali deszcz na dzisiaj:-p, nie wyszlo im hihi.
Anka Ciebieteraz zlapalo czy Ciebie trzyma od wtedy Biedulko:-(, moj tez lezy w lozku chory...ehhh
A ta lasagne. bo ja tak robie makaron a tymi wszytskimi warzywami z patelni i tak soboe pomyslalam ze jak dpo lasagne to przecierz makaron i tez pasuje. Mozesz sobie oc odjac albo dodoac...takiego pomysla mialam:blink:.
J robie jak juz ze szpinakiem to z brokulem bo wtedy n ie wyczuja co tam jest i wcinaja:tak::-D.
Lilka to Twoj zobaczyl ze sobei radzisz i uciekl Ci`:sorry2: ojjj nie ladnie :no:. ale super ze sobie radzisz:-) Gratki dla Ciebie:-)
a co do albumu to dla mie bobma:tak:troche prywaty musi byc

A tym pedofilom to bym normalnie penisy poobcinala a w PL chca wprowadzic kastracje za gwalty i pedofilstwo...i co to da,,,nic...jakby patyka imm obcieli to by zobaczyli doipero...takl

Ide sie ubrac cos wszamamc i do sklepu na zakupy bo puuusto mam wszedzie, hihi
Milego:-)

spoko Aniu, ja jestem za.. nawet na NK wciåz zastanawiam sie czy nie poukrywac zdjec i tylko dla znajomych..

..zycze Tobie i Czarusiowi rychlego powrotu do zdrowia..malutkij Sandrze tez! ciekawe jak ma sie Lila po calym dniu sama z dzieciaczkami..no i moze Tampeza sie wkoncu pokaze?

u mnie dzisiaj spadl pierwszy sniezek..troszeczke, na ulicach poroztapialo ale gøry dokola przypruszone..ma jeszcze dzisiaj padac i choc to jeszcze nie do konca czas - zima powoli zbliza sie do Hovden..:baffled:

czesc

moja corka wrocila do siebie powoli,,, przespala cala noc tak jak zawsze... tzn. poszla bardzo pozno spac bo o 24, ale to moja wina bo spala w samochodzie wieczorem. Przebudzila sie tylko raz o 3, przytulila sie i bez zadnych placzy poszla spac. Obudzila mnie przed 11:szok: i to tak jak zwykle czyli bawiac sie w lozeczku:tak: no czyli moja corka wraca spowrotem do nas:-) zeby jej tylko tak zostalo

a dzisiaj widzialam ze plamki ma takze pod jezykiem, ale juz sie nie skarzy wiec jest lepiej.

U nas slonko swieci, male chmurki tylko sa i zapowiada sie fajny dzien,,, no ja wyspana tak dawno juz nie bylam:tak:

Milego dzionka

Lilka - moji znajomi co byli w lato to jak ten gosc wrocil z pracy i pobyl z dziecmy godzine (trudne dzieci trzeba przyznac) to chcial spowrotem do pracy wracac i to po 12-14 godzinach:-D cwaniaki co?:confused:

Lilka powodzonka dzisiaj , mam nadzieję , że naładowane baterie:tak:, wiesz co zazdroszczę ci jak cholera;-). a z tego co piszesz to Gabus taki mami cyc jest troche , wiesz może on nie jest głodny tylko chce byc przy tobie , pewnie mu cieplutko:tak:.

Kasia ta n-kl to czysty obłęd i wariactwo , ale wkręca jak BB:-D, tam troche przystopowałam z fotkami , szczególnie z Czarka , koleżanki wrzucaja mase zdjęc z bobaskami nagusieńkimi, no to uważam troche zachęcające:baffled: i mowia , że ja przesadzam ze swoimi sądami:wściekła/y:.
a co do snieżku mój M juz pyta dookoła gdzie śnieg:confused:spadł , ale ja nie wiem jak on sobie to wyobraża, bo ja w jedyny jego wolny dzien w szkole ....więc co z Czarkiem....trzeba będzie isc na kompromisa:-D, bo sprzęt w szafie i ciągla marudzi o tym snowboardzie:wściekła/y: ja tez bym chchiała:wściekła/y:.....cholera jasna:wściekła/y:
Marta fajne pomysły na lasanie , ja tez mysle , ze można zrobic ze szpinakiem i z pieczarkami, tez pychotka:-p. a co do choroby to we wtorek zaczęło mnie gardło bolec , ucho ,ale mi juz wstyd o tym pisac bo ciągle jakieś świństwo sie przyplącze:baffled:

Agatko naładowane baterie:tak:, SANDRUNIA dochodzi do siebie , no to najważniejsze , miłego dzionka:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
wstalismy
cala ekipa mielismy drzemke paro godzinna wiec czuje sie super:-D
ciekawe jak dlugo bedze sie tak udawac hehee

wiecie,Karol wrocil do pracy,bo on sie boi o to ile zarobi w pazdzierniku jak tydzien by mial caly wolny:sorry: w pracy mu powiedzieli,ze bedzie mial platne 2 dni ,ale w praniu wyszlo ze dali mu platny 1:eek:
ale mamy uklad,ze ok poszedl do pracy,ale teraz w tygodniu ma wolne 2 dni i chocby go wolali to nie pojdzie

cholipka Gabriel wola
wlece zas jak sie nacycoli:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry