agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
co do kaszlu, to pociesze cie ze jesli by miala zapalenie pluc to nie dosc ze by kaszlala duzo tez w dzien to jeszcze jest to inny kaszel. Jezeli pojawia sie tylko noca to dlatego ze w gardle moze byc troche wydzieliny ktora zbiera sie podczas pozycji lezacej i stad kaszel. Nie wiem czy twoja chorowala ostatnio, ale mi laryngolog dzieciecy powiedzial ze kaszel moze sie utrzymywac nawet na wiele miesiecy potem. Mowil mi ze jezeli nie jest uciazliwy to nie ma co tego odruchu bardzo zmniejszac bo wtedy wlasnie wydzielina moze splywac latwiej do pluc.
Ja dziewczyny lece,,, zycze spokojnej nocy... maz filmik zapuszcza, mala padla;-)
Ja dziewczyny lece,,, zycze spokojnej nocy... maz filmik zapuszcza, mala padla;-)

, nie wychylam sie z domku , choróbsko trzyma , gardło boli , no Czaruchna ma sie lepiej , ale kaszel okropniasty , w poniedziałek do kontroli
, fotki są często pożywka dla nieodpowiednich osób , i wszystkie fora czy nawet nasza-klasa to miejsce , gdzie sie obnażamy z naszą prywatnością , a tak dzięki zamkniętemu albumowi , bedziemy mogli sie chwalic naszymi dzieciaczkami w każdej postaci

, nie wyszlo im hihi.
.
. ale super ze sobie radzisz:-) Gratki dla Ciebie:-)
i to tak jak zwykle czyli bawiac sie w lozeczku
.