reklama

mamy z norwegii

reklama
padnie, padnie,,, tylko kiedy:confused:

no i chcialabym zeby wrocila do systemu spania miedzy 20 a 21 bo ja bardzo lubilam ten czas dla siebie no i teraz bedzie jeszcze jedno.... to dobrze jakby odleciala tak w tych godzinach

2dkhh8m.jpg

Ostatnia edycja:
hej u nas tez ostro leje...... Sandra dzisiaj przespala cala noc bez smoczka i wcale nie chciala:tak: moze uda jednak jej odstawic bezstresowo:confused:

Sandra zaraz jedzie do dziadkow na caly dzien, a ja mam zamiar sie byczyc i nic nie robic:-)

hej dziewczyny..
..a u mnie dzisiaj calå noc padal snieg..teraz w ciågu dnia tez troszke..ale taki maciupenki ze choc dachy i chodniki i cala reszta w bieli to jest moze z 1cm..?

milego dnia Wszystkim! :-)

Kasiu jak dzisiaj byłam w Bergen z daleka widziałam gory ze śniegiem:-D, cudny widok , a chłopaki w szkole , którzy sa z Voss mówili , ze u nich jest masa i cała noc padał:szok:

rhtv8k.jpg

Ostatnia edycja:
a ja dalej zazywam wolnosci... Sandra bedzie jeszcze ponad godzine u dziadkow, bo jak byli na dworzu to zasnela w hustawce na placu zabaw i nie mieli sumienia jej budzic, wiec wlozyli ja do wozka i spi.... kurcze tylko troche pozno, ale ostatnio spi tylko jak padnie....... no i zapewne do pozna dzisiaj bedzie urzedowac:confused: ale taka jestem wyspana bo spalam 3 godziny w takiej ciszy:happy2: ze moge teraz siedziec do nocy:tak:

a wy widze ze rodzinnie weekend chyba spedzacie, bo nawet nie stukacie na BB:-D

reklama
Ahhh Jo Czesc Mamuski :-)
No rodzinna niedziela dzisiaj...ja wlasnie wstalam z drzemki:happy2:.
Natala dzisiaj spala w kosciele...a w domku z tata sie klockami pobawili i cala happy chodzi:-D...
z okna widzialam dzisiaj szczyty w sniegu...Urlik'e cale w sniegu :tak:...Kaska to u Ciebie swiateczny klimacik sie robi ;-):-)....
Agata to wypoczelas sobie...naladowalas baterie :-D
A jak sie czujesz bo mi brzuch jak cicho to cicho ale jak zacznie kopac to nie wie kiedy przestac i czasem brzucho mnie boli.
teraz uciekam na filmik :-)
Milego Wieczorku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry