reklama

mamy z norwegii

reklama
dziekuje dziekuje ale waga nie klamie :no: :-D a jak dociagne do konca to 25 na bank wskoczy :tak:
kurde ale bol glowy mnie zlapal,ale taki ztylu glowyniby niegrozny...cholera...siedze z lodem na glowie:baffled: kupilam sobie specjany lod z apteki...
uciekam bo mi mozg rozsadza
Ta moja polozna cos gadala o pokoju jednoosobowym....ile wogole jest kobiet w pokojach bo w Pl bylo nas 4?

to jest tak, ze tutaj na polozniczym powinny byc dwie kobiety w pokoju, tak sa przystosowane, ale jak obrodzilo gdy ja rodzilam to dali rade wepchnac tam trzy.

Jezeli porod przebiega bez komplikacji to mozna tez sie zalapac do hotelu szpitalnego (Stavanger nie wiem jak jest w innych miastach). Jest kilka pokoji jednoosobowych, sa takze dwu (mozna miec meza ze soba za niewielka oplata) oraz wiecej (moja znajoma miala takze jeszcze dziecko i meza - to sobie odpoczela;-))

Ja bym chciala sie zalapac do takiego hotelu to bym wypoczela przed wyzwaniem jakie bedzie stalo przede mna w domu, ale zobaczymy co bedzie to bedzie przezyc trzeba;-)

no wlasnie u mnie jest hotel bo on asie pytala mnie czy bede chciala w hotelu, ja jej powiedzialam ze nie wiem ze z Tomkiem nie gadalam jeszcze na ten temat...mowila z emoge byc tam z mezem i Natalka ale mysle ze dla natalki itak bedzie duzym szokiem ze bedzie Maya i lepiej chyba zeby w domku normalnie spala i mnie odwiedzali...dwa dni to nie tak dlugo przeciez, bo zakladam ze wszytsko bedzie dobrze:tak:

Ja mowie DOBRANOC :-)!!!
Slodkich Snow dla Was i Waszych Malenstw:-)

Marta - moja opinia jest tez taka, ze jak bedziesz sama to odpoczniesz, a po porodzie ci sie przyda to. Poza tym jednak dzidzius bedzie przy piersi ciagle bo musi stymulowac produkcje mleka. Natka bedzie miala dobrze z tata, a ty moze troche sie otrzasniesz po calej akcji. Przynajmniej ja tak planuje, ale plany planami, jak bedzie to bedzie;-)

ja tez sie zbieram, bo mala zasnela dopiero teraz, oczywiscie bez buntu sie nie obeszlo:no: ale juz jest cisza i ja tez ide spac.... spokojnej nocy;-)

Lilka ja urodzilam juz po kolacji, ale tak czy tak zaraz po porodzie to przyniesli mi jedzenie,,, tzn. nam, ale ja wszystko zjadalam:-D

hihiii mi po porodzie tez przyniesli dwie skibki chleba,ale jak to zjadlam to jakbym nic nie jadla:-D
matko glod mialam masakryczny

Marta moze uda sie wymienic kurtke...moze,bo on mi ja kupil 3 tygodnie temu
potem zapomnialo mu sie mi ja wreczyc tydzien temu i ...jak w sklepie jeszcze bedzie to wymienimy

my juz wstalismy z pol godziny temu
spalam w nocy i jestem wyspana,ale jakos jeszcze bym sie polozyla
ech

milego dnia:happy2:

WITAM:tak:
no widze , że mężuś sprawił ci prezent , moze sprubój wymienic, nie wiem jak tu w pl są 4 tygodnie , ale na 100% jeszcze przeciez z ciebie zejdzie , to dopiero tydzień po urodzeniu Gabrielka.a co do diet dla karmiących matek , nie stosowałam jakiś książkowych tylko jadłam wkółko to samo:baffled::-D tylko troche zmieniałam postacie, gotowane mięso indyk albo pierś z kurczaka to podstawa mojego obiadu, zero słodzyczy:baffled:, smażone wykluczone:no:, chodziłam cały czas głodna:-(:wściekła/y:, ale Lilka gwarantuje ci zajebistą sylwetke:tak:.....no ale to robiłam z powodu karmienia :-D nie dla schudniecia , jak przestałam karmic zaczęłam jeśc jak szalona i nadrabiac wszystkim , co nie zdro:rofl2:we.
nie wiem czy słyszałaś o aerobicznej szóstce Weidera:confused:, no ale weż cos zrób dla siebie przy trójce dzieci:wściekła/y:

240.gif
dziewczyny ja właśnie wrócilam od lekarza, byłam z kontrola choróbska Cezarutkiego i sprawdzic co z tym moim gardłem i uchem , bo już nie mogłam połykac śliny tak boli, najgorzej rano , normalnie tak nieprzyjemny :no:, że zwariowac można:baffled:.
no i oczywista diagnoza dla hipochondryczki -zdrowa -
i co ja mam z nim i zrobic , w takich sytuacjach wszystkiego mi sie odechciewa, ja juz podejrzewam , ze nawet M moze mysli,że ja mam urojenia:wściekła/y:.Kasia i powiedz czy to ma sens pójścia do lekarza z tym moim żołądkiem , chyba nie:no:. najgorze jest to , że boli nie codziennie , chudne masakrycznie:-(....
no, ale co do: Czarusia dostał kropelki na te ropiejace oczka (żaden rumianek nie pomógł ), ale po zbadaniu powiedzial , ze jest oki:tak::-D:tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
Ania, ja sie tak zastanawiam wogole co ci lekarze robili na studiach:confused: i wogole po co jest lekarz skoro jestesmy tacy zdorwi i tylko nam sie wydaje ze cos dolega, takie wiesz urojenia:wściekła/y: kurcze to sie czlowiek umeczy:no:

u nas piekna pogoda,,, mala poszla bardzo pozno spac, ale za to spala do 10 tzn. o 10 mnie zawolala a o ktorej wstala to nie wiem. Zaczyna chodzic ze mna do lazienki i jak ja nakladam krem to ona tez musi. Dzisiaj smarowala sobie nogi kremem, szkoda tylko ze przez rajostopy:-D

Lilka, jesli tylko maja rozmiar w sklepie to ci wymienia bez problemu, nawet po 4 tygodniach. Nie patrza na date, ale teraz nie wiem czy moze i nie poczekac,,, wiesz juz tak pesymistycznie myslac to nawet woda z ciebie jak zejdzie to bedzie mniej..... ze mnie troche zeszla, ale tluszczk zostal:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry