reklama

mamy z norwegii

Kasiu czy to TY jestes fanka czekolady:confused:
znalazłam coś dla ciebie...

Kamasutra Czekolada Do Malowania Ciała

Dla tych, którzy uważają, że czekolada jest lepsza niż seks - okazja, by oddać się obu przyjemnościom jednocześnie. W pudełeczku znajduje się słoiczek z mleczną czekoladą oraz specjalny pędzelek do tworzenia pysznych wzorów na ciele partnera.

reklama
Hejka.
Anka pewie,ja uwielbiam jezdzic samochodem i lazic po sklepach:tak::-D, no i pozniej do mnie na kawke bo jest bliziutko z Ikei:-), a na wczesniejsze wylkucie nie mam szans jak na razie wiec sopko;-), juz sie ciesze :-D
U mnie noc koszmarna:wściekła/y:,,,myslalam ze Tomkowi jego "buzke" i cala twarz najlepiej zakleje tasma, i najgorsze jest to ze jak wychodzilam z pokoju to przestall chrapac a jak sie ukladalam to takie symfonie dawal ze:wściekła/y:...ale to dlatego ze jest troche chory i mam zatoki zapchane i gardlo zawalone:-(...plus Natalka ktura upierdliwie w nic nocy wola MAMA ja lece a ona ze chce siusiu i i dzoe do lazienki ja za nia a ona ze mamisc do lozka:dry:...zmowili sie chyba
Ni i z tej super nocki gdzie Natala wstala razem z \tomkiem czyli 6:15 (nie ja nie wstalam, wlaczylam jej bajki) prawie zaspalam do przdszkola, obudzilam sie o 9 :15:szok:...szybko umyc ubrad i do przedszkola...
no i siedze teraz i mysle ze musze kuchnie ogarnac bo brudne gary stoja od dwoch dni...mam naprawde lenia, zero motywacji:no:

Milego Dzionka:-)

dziewczyny u mnie Sandra obudzila sie jeszcze zanim ja zasnelam wkoncu,,, potem pobudka o 2, od 3 do 4 koncert zyczen:wściekła/y: no i potem o 7 rano:no:
juz chyba sie przywyczailam do jej placzu, choc to brzmi kiepsko:baffled:, smarowalam jej jezyk i skoro nie chciala ani smoka, ani nic to wychodzilam z pokoju.....poryczala, poryczala i zasnela - nie mam innego rozwiazania. Rano bylam tak padnieta ze nie slyszalam nawet jak wstala i na szczescie maz ja wzial. Oczywiscie bajki zalaczyl wiec jest cisza.......ale bylaby bieda bez tych bajek, co Marta:confused:

a z tym chrapaniem to wiem jak jest, bo jak ty wychodzisz to on sie lekko przebudza i przestaje, a jak wracasz to juz spi gleboko i znowu daje czadu:wściekła/y:

Ale dzisiaj jakos lepiej przezylam to noc...moze dlatego ze dopiero sie zwleklam z lozka;-)

Ani Ty zboczenico!!! :-D a gdzie takie cos kupic!!? :-D tyle ze ja mojemu to musialabym chyba przez sen bo On taki wstrzemiezliwy i zadne kajdanki, bita smietana a juz napewno nie gumowe maski i dopinane penisy nie wchodzå w gre!! :-D:-D phi!!!!:dry: nic sie nie zna na sztuce!! :-D:-D:-D ..no moze przesadzam.. moze troche.. :-D:-D:-D ..moze zgodzilby sie na na dopinany penis!! b£eeheheheheheheheehe..

dziewczyny widze ze Wy od rana dobre humory! nie bede psula tej atmosfery a nawet tez moze choc troche sie do Niej przyczynie..

prosze bardzo. dla Was Ciezarowki!!
Kabaret "Hrabi".

Wrzuta.pl - Kabaret Hrabi - Ciąża

milego dnia! :-)

te bajki Nas ratuja:tak:...bez nich byloby ciezko:sorry2:
a nie przejmj sie ze bierze Ciebie znieczulica na plakanie Sandry...jak Natalka zaczyna to mi sie gotuje juz wzystko i jestem wsciekla na to ze ryczy :wściekła/y:,a el to przez ciaze i hormony teraz bo widze moja roznice w zachowaniu ale nic nie moge poradzic...ze smiechu od ktorego mniebrzuch boli do placzu :baffled: ze Tomek nie zwariowal:confused:
A ja dzisiaj jade na poczte zrobic Awanture:wściekła/y::tak:, nie wiadomo dlaczego tomka listy przyszly na tescia adres i w dodatku to Oni zmienili bo nalkeili tescia adres na Nasz:angry:.
Tak trudno odroznic "zbigniew jan" od "Tomasz". A jak nas przemeldowali to wogole chyba ich tam rozniose chociaz dzwonilam i babka mnie zapewniala ze mamy dobry adres czyli Nasz....ochhhhhhhh:crazy:

wiesz Marta, nie wiem czy to hormony, bo nie moge sluchac jak ona placze, ale noca probuje myslec rozsadnie, bo wyjme ja z lozeczka ale co to da.... pojdzie do salonu i zacznie sie bawic o 3 w nocy:szok: albo poprostu bedzie ryczec w salonie..... wiec staram sie zrobic wszsytko co moge i nic dalej placze, bo co moge zrobic:baffled: lek podaje, przytule, zaoferuje smoczka.....

nie chce jej uczyc ze wezme ja do siebie do lozka, bo przeciez tam w pokoju zaraz bedzie jeszcze jedno i bedzie mi budzic jego, a on ja i tak w kolko:baffled:

ja tez oczywiscie nie spie zanim ona nie usnie, bo az tak sie nie przyzwyczailam;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry