ana79
mamuśka ....
Kasiu czy to TY jestes fanka czekolady
znalazłam coś dla ciebie...
Kamasutra Czekolada Do Malowania Ciała
Dla tych, którzy uważają, że czekolada jest lepsza niż seks - okazja, by oddać się obu przyjemnościom jednocześnie. W pudełeczku znajduje się słoiczek z mleczną czekoladą oraz specjalny pędzelek do tworzenia pysznych wzorów na ciele partnera.

znalazłam coś dla ciebie...
Kamasutra Czekolada Do Malowania Ciała
Dla tych, którzy uważają, że czekolada jest lepsza niż seks - okazja, by oddać się obu przyjemnościom jednocześnie. W pudełeczku znajduje się słoiczek z mleczną czekoladą oraz specjalny pędzelek do tworzenia pysznych wzorów na ciele partnera.

, no i pozniej do mnie na kawke bo jest bliziutko z Ikei:-), a na wczesniejsze wylkucie nie mam szans jak na razie wiec sopko;-), juz sie ciesze
,,,myslalam ze Tomkowi jego "buzke" i cala twarz najlepiej zakleje tasma, i najgorsze jest to ze jak wychodzilam z pokoju to przestall chrapac a jak sie ukladalam to takie symfonie dawal ze
...zmowili sie chyba
...szybko umyc ubrad i do przedszkola...
, smarowalam jej jezyk i skoro nie chciala ani smoka, ani nic to wychodzilam z pokoju.....poryczala, poryczala i zasnela - nie mam innego rozwiazania. Rano bylam tak padnieta ze nie slyszalam nawet jak wstala i na szczescie maz ja wzial. Oczywiscie bajki zalaczyl wiec jest cisza.......ale bylaby bieda bez tych bajek, co Marta
.