Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
...linie papilarne zapowiadajå powodzenie, duuuuzo zabawek, bardzo dobre wyniki w szkole, wzorowy z zachowania, zdrowko, usmiech na buzce kazdego dnia i szczescie w milosci..!! :-);-)
oj chciałabym
Kasiu jak tu jest z wywoływaniem zdjęc z kliszy, chodzi mi o ceny
maż przywiózl mi wczoraj mój aparat, canona EOS 300 , no niestety jest na kliszę i nie wiem czy kupowac klisz i pstrykac czy sie nie opłaca?
Aniu sprawdzalam na stronach..bo ja ogolnie nie wywoluje, mam drukarke tylko musze jå podlåczyc.. nie moglam znalezc cennikøw ale w reklamach ze juz od 79øre, gløwnie ze 99øre, ale tez 5kr.. napewno jest to uzaleznione od wielkosci zdjecia.. musialabys sprawdzic gdzies u siebie a moze dziewczyny wiedzå cos konkretniej..
teraz wszyscy maja cyfrówki, ja swoją zepsułam i cofam sie do czasow kliszy, tak wogole umowilismy sie z meżem , ze kupi nowy w PL albo pojedziemy w listopadzie na jakąs wycieczkę , ale aparatu ni ma i rozmowy na temat wycieczki tyż
) klisza ma swoj urok ale to fakt ze nigdy nie wiesz jakiej jakosci så zrobione zdjecia i przy wywolywaniu mozna stracic kase. choc z drugiej strony to wlasnie z kliszy wychodzå najlepsze sytuacyjne!!
..i co wkoncu porabia Twøj Synus? :-) Emmus sie obudzila, pojadla, teraz patrzy w TV, ja sie ubieram, za chwilke i Jå i idziemy na spacerek! moze uda mi sie zajzec pøzniej! buzki slodkie!
ps. a jak juz bedziecie kupowac aparat to nie cyfrowy ale lustrzanke!! kosztuje wiecej ale zdjecia bez porownania.. ja osobiscie robie cyfrowym, Jorgeir ma za to 2! tylko nimi potrafisz uchwycic TEN moment - widoczne skrzydelka lecåcego båka (owadamam na mysli), usmiech dziecka..