reklama

mamy z norwegii

28tjfdc.jpg
2dwf77o.jpg

reklama
...linie papilarne zapowiadajå powodzenie, duuuuzo zabawek, bardzo dobre wyniki w szkole, wzorowy z zachowania, zdrowko, usmiech na buzce kazdego dnia i szczescie w milosci..!! :-):tak:;-):-D

oj chciałabym:-D:-D:-D
Kasiu jak tu jest z wywoływaniem zdjęc z kliszy, chodzi mi o ceny:confused:
maż przywiózl mi wczoraj mój aparat, canona EOS 300 , no niestety jest na kliszę i nie wiem czy kupowac klisz i pstrykac czy sie nie opłaca?

Aniu sprawdzalam na stronach..bo ja ogolnie nie wywoluje, mam drukarke tylko musze jå podlåczyc.. nie moglam znalezc cennikøw ale w reklamach ze juz od 79øre, gløwnie ze 99øre, ale tez 5kr.. napewno jest to uzaleznione od wielkosci zdjecia.. musialabys sprawdzic gdzies u siebie a moze dziewczyny wiedzå cos konkretniej.. :)

teraz wszyscy maja cyfrówki, ja swoją zepsułam:-D i cofam sie do czasow kliszy:-D, tak wogole umowilismy sie z meżem , ze kupi nowy w PL albo pojedziemy w listopadzie na jakąs wycieczkę , ale aparatu ni ma i rozmowy na temat wycieczki tyż:-D

:)) klisza ma swoj urok ale to fakt ze nigdy nie wiesz jakiej jakosci så zrobione zdjecia i przy wywolywaniu mozna stracic kase. choc z drugiej strony to wlasnie z kliszy wychodzå najlepsze sytuacyjne!! :tak::-D

..i co wkoncu porabia Twøj Synus? :-) Emmus sie obudzila, pojadla, teraz patrzy w TV, ja sie ubieram, za chwilke i Jå i idziemy na spacerek! moze uda mi sie zajzec pøzniej! buzki slodkie! :)

reklama
ps. a jak juz bedziecie kupowac aparat to nie cyfrowy ale lustrzanke!! :tak: kosztuje wiecej ale zdjecia bez porownania.. ja osobiscie robie cyfrowym, Jorgeir ma za to 2! tylko nimi potrafisz uchwycic TEN moment - widoczne skrzydelka lecåcego båka (owada:-Dmam na mysli), usmiech dziecka..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry