agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
Agnieszka - dziewuszki super:-) widze ze masz taki lezaczek dla malej na jaki ja mialam chec, ale mam poprzednia wersje jeszcze po Sandrze to juz nie bede kupowac. Maly tam sobie dzisiaj lezal i nawet zasnal wiec mu sie podoba. A ten twoj jest super bo potem mozna z niego zrobic krzeselko;-)
a my bylismy na chwile u znajomych, nawet bylo fajnie. Lubie czasem takie spontaniczne wypady,,, gorzej jak ktos do mnie spontanicznie wpada
ale czasem tez fajnie. Ci u ktorych bylismy to zawsze tak nagle dzwonia, pytaja co robimy i zapraszaja jak mamy chwile, a nudzilismy sie troche wiec czemu nie;-)
O 21 poloze Sandre i bedzie spokoj. Ciekawe tylko jak maly, ma ssanie teraz ale polozylam go w lezaczku, wlaczylam wibracje i narazie jest spokoj przez chwile
a my bylismy na chwile u znajomych, nawet bylo fajnie. Lubie czasem takie spontaniczne wypady,,, gorzej jak ktos do mnie spontanicznie wpada
ale czasem tez fajnie. Ci u ktorych bylismy to zawsze tak nagle dzwonia, pytaja co robimy i zapraszaja jak mamy chwile, a nudzilismy sie troche wiec czemu nie;-)O 21 poloze Sandre i bedzie spokoj. Ciekawe tylko jak maly, ma ssanie teraz ale polozylam go w lezaczku, wlaczylam wibracje i narazie jest spokoj przez chwile

jak tylko bede miala mozliwosc to znowu sobie zalatwie. W tygodniu jedziemy do Dale na spotkanie z tymi ludzmi ktorzy wynajmuja mieszkania tam. Znajomy ktory ich zna ma nas przedstawic. Za jakis czas pewnie bedzie wyjezdzal z Norge to moze uda sie jego domek dostac po nim;-) trzeba kombinowac jak sie moze, no i od razu tv sobie zaloze

najadla sie u znajomych czekolady i chipsow wiec byla glodna, ja w nadzieji ze pojdzie potem spac dalam jej kanapke, ale wtracila dwie, wiec byla glodna. I wiecie od tego czasu nie spi
.wyobraźcie sobie , że dzisiaj zrobił pierwszy krok do kapielowej normalności, juz wiem , że najbardziej go przeraża jak słyszy prysznic i jak woda leci mu do oczek, wzięłam jego dzieciową wanienke i zaniosłam do salonu , powkładałam do niej zabawki i jego kopareczki , kubeczki i zaczęłam przelewac wodę i dmuchac pianke , w końcu go to zainteresowało i sam wszedł , po 15 minutach usiadł , nachlapane w całym salonie
.w PL kupie mu taki daszek specjalny do kąpieli i może bedzie można mu umyc głowę bez krzyku