reklama

mamy z norwegii

Kasia a jak mała, Emma już spi z pełnym brzuszkiem?
czaruchna zasnęła jakieś 15 minut:tak:, to dobrze , bo może jutro pójdzie do przedszkola , bo w końcu opbudzi się o przyzwoitej porze:-D.a ja jutro miałam jechać z koleżanką pokazać jej Bergen, chociaz tak ogólnikowo:tak:, nawet nie wiecie jak sie cieszyłam...no i dostałam smas, że akcja odwołana:-(.Moze pojadę sama , ale do innej miejscowości, troche bliżej:sorry2:

reklama
ja wszystko Agatko (no prawie wszystko) mam zgrane na dysk zewnetrzny, ale niestety ostanich zdjec z listopada nie zgralam!i reszta rzeczy co byly mozna powiedziec w jakims sensie wazne!ale trudno jakos przezyje!
Aniu jak pech to pech-dobrze napisalas!wiem ze jest milion innych powazniejszych zmartwien niz to ze lap padl czy zdjecia wcielo ale jednak szkoda!bo kurcze czlowiek sobie robi cuduje i szlag trafia to w 1 sekundzie!a jak dzisiaj mi go wcielo to sobie pomyslalam"wczoraj Ani, dzis mi, wiec nie jestem sama!":-DAniu czuje sie roznie, spac az tak bardzo mi sie nie chce ale sa momenty ze jest po mnie!z tymi mdlosciami tez roznie!czasem zero a momentami jednak mdli!ale niewiele!nie wiem czemu, moze dopiero sie zaczna???:szok:
Kasiu pewnie ze bede chciala wiedziec!w sumie niewazne jaka plec aby bylo zdrowe, ale juz 5 chlopakow (w wieku 5,4,3,2 i 2, czyli w sumie rok po roku procz Wojtka i Kuby bo sa z tego samego roku) w rodzinie jest, wiec fajnie by bylo jakby jakas ksiezniczka sie zjawila!:tak:;-):-)
a Wy mialyscie jakies konkretne oznaki na chlopczyka czy dziewczynka?sprawdzilo Wam sie?

helo

wczoraj spedzilismy mega rodzinny dzien,pojechalismy do Drammen,bylismy u znajomych i Lekelandzie-bylo bosko!! normalnie dawno sie tak nie bawilam:-) dziewczynki zadowolone na maxa,musimy tam czesciej jezdzic

dostalismy zwrot podatku i K.postanowil ze kupi sobie Play Station:-p
no to ide mu złoić dupsko :-D:-D hahhaaaaa

Ewelina coreczka sliczna i jaka kudlata :-D boskie wloski,a ty ladnie wygladasz na tym zdjeciu po porodzie;-)

Agnieszka coreczki masz sliczne i porownujac zdjecie Yasminki z siostra w avatarku to sa do siebie baaaaaaaaaaaardzo podobne:tak::-)
co do bujaczka to juz z Hania sie zastanawialam czy go kupic i teraz znowu sie zastanawiam...

ja mam za soba kiepska noc,mlody zasnal o 2 w nocy,obudzil sie o 11 wraz z dziewczynkami,wiec troche pospalam,ale jednak czuje sie zmeczona

hahahaaa

Karlos nie chcial xboxa bo szkoda mu pieniedzy bylo,pozatym mowi,ze wszystkie gry sa drozsze
dlugo myslal i kupil play ststion 2,bo jest duzo gier,ciagle wchodza nowe,a gry sa znacznie tansze niz do play station 3:happy:

mam nadzieje,ze nie bedzie siedzial godzinami :sorry2:

juz stoi i sie kurzy:-D, teraz zaczyna się sezon i będzie jeżdził na desce , następna mania , ja się ciesze , że ma jakieś hobby , bo to lepsze niż siedzenie przed kompem czy grą....
wiecie co mój M za dwa tygodnie idzie na postojowe , teraz na niego przyszła kolej , potem to juz nie wiem jaki będzie następny krok firmy , bo nie będzie juz kogo wysłać na postojowe:baffled:

Ostatnia edycja:
hehe dziewczyny ja tez jestem maniaczkå Playa2!! :-D tyle ze od ciåzy nie mialam w rekach. po pierwsze nie mam czasu i ochoty po calym dniu, po drugie te odglosy no i moje gry (z reguly strzelanki i przygodøwki) po czesci mnie stresujå albo mysle o nich - opracowuje plan dzialania a przy Emmie to nie za bardzo moge sobie na takie zachowanie pozwolic!! :-D

niunia! w takim razie zycze Ci dziewczynki!!
aniu Emma zgodnie z planem, po kåpanku i jedzonku o 18:30 wylådowala w løzeczku. kaszke jadla juz dzisiaj sprawnie choc i tak upaprana po lokcie bo sobie rekami pomagala - wpychala sobie glebiej!! :-D smiechu z Niå teraz mam. zjadla tez wiecej moze dlatego ze dodalam dzisiaj tego bråzowego MALT-EXTRAKT co Wam pisalam i slodkie bylo :-D teraz poczekam jak zaakceptuje nowå rzecz w swoim brzuszku ale wszyscy zapewniajå ze to bezpieczne.. wiecie dziewczyny ja przestalam swojej podawac wit.B z racji tego ze karmie 1czy2 butelkå modyfikowanego + teraz ta kaszka, zastanawiam sie tylko czy dalej brac te swoje witaminy i tran bo naprawde nie chcialabym przedobrzyc.. co myslicie?
i jeszcze pytanie. za 2dni chcialabym zaczåc z jakås zupkå.. co myslicie - ugotowac od razu ziemniaka z marchewkå czy mam to rozbic na 2 w razieby uczulenia.. raczej nie slyszalam zeby te 2warzywa specjalnie szkodzily..?

reklama
Aniu ale na postojowym beda mu placic??

a co do hobby to ja bym bardzo chciala miec z K. wspolne zainteresowanie
np.chcialabym znim chodzic na basen plywac,czy jezdzic rowerami,ostatnio namawial mnie na lyzwy,chcial kupic mi,sobie i Mili,ale ja jesli chodzi o lód to jestem cykor,dwa razy w zyciu na lodzie sie rozjechalam,raz mialam przez meisiac stluczona kosc ogonowa i mam stracha przed upadkami na lodzie :-( do tego stopnia,ze nie potrafie sie przemoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry