^marta^
mamuśka
Aniu to opuszczasz Nas :-
-
-(....szkoda ze tak zadko sie spotykalysmy...ale na kawke w PL sie wprosze jak bedziemy na wakacjach
.
Agnieszka wspolczuje, z tym rozwolnieniem i mlekiem to racja, Natali pomogl detoks mlekowy. A co do wysypki to to jest wlasnie najgorsze tyo rozdrapywanie, a jest identyczna jak poprzednia? bo mi przychodzi na mysl "ospa wietrzna", wtedy krostki wlasnie swedza...ale na ta chorobe juz tez nic si enie stosuje, podobno nawet kremow na krostki bo szybciej schodzi nie smarowane....
A mam pytanko do Ciebie odnosnie imion, bo macie dzieciom nadane "egzotyczne" imoinka, z Lamia pierwszy raz sie spotkalam
, Yasmina bardziek spotykane.
Lamia- skad takie imie?
A Maya zaczyna sie umiechac, a szczegolnie jak czuje i slyszy mnie
. Dzisiaj znowu miala polgodzinna akcje z przejedzeniem, ale teraz spi jak aniolek. I ma strasznie wrazliwa skorke, bo wystarczy ze za cieplo w wozku i od razu potowki jej wyskakuja, a juz wogole od czapy ma na glowce, ale przeciez nie zaloze jej cienkiej czapeczki
, nic tylko czekac na wiosne 
Ja mowie Dobranoc:-)
.Agnieszka wspolczuje, z tym rozwolnieniem i mlekiem to racja, Natali pomogl detoks mlekowy. A co do wysypki to to jest wlasnie najgorsze tyo rozdrapywanie, a jest identyczna jak poprzednia? bo mi przychodzi na mysl "ospa wietrzna", wtedy krostki wlasnie swedza...ale na ta chorobe juz tez nic si enie stosuje, podobno nawet kremow na krostki bo szybciej schodzi nie smarowane....
A mam pytanko do Ciebie odnosnie imion, bo macie dzieciom nadane "egzotyczne" imoinka, z Lamia pierwszy raz sie spotkalam
, Yasmina bardziek spotykane. Lamia- skad takie imie?
A Maya zaczyna sie umiechac, a szczegolnie jak czuje i slyszy mnie
. Dzisiaj znowu miala polgodzinna akcje z przejedzeniem, ale teraz spi jak aniolek. I ma strasznie wrazliwa skorke, bo wystarczy ze za cieplo w wozku i od razu potowki jej wyskakuja, a juz wogole od czapy ma na glowce, ale przeciez nie zaloze jej cienkiej czapeczki
, nic tylko czekac na wiosne 
Ja mowie Dobranoc:-)
Jestem normalnie wykończona ...ehh
naprawde psychicznie mozna odzyc, az sie chce cos robic:-)
...2 godziny walczylysmy az wiaterki sobie poszly