agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
witam
my dopiero co wstalismy:-) Daniel budzil sie tylko na mleko co 3-4 godziny, zadnego krzyku:-) Sandra tez cicho cala noc - zyc nie umierac
jesli chodzi o kolki to chyba jednak najskuteczniejsza to jest herbatka koperkowa HIPPA. Wyil wczoraj wieczorem z 80 ml az bylam w szoku, bo raczej meczyl 30 ml, a jak sie juz nauczyl pic dobrze z butli to ciagnie az mu sie uszy trzesa. Fakt ze wypil na dwa razy ale w przeciagu pol godziny
milego dnia zycze
my dopiero co wstalismy:-) Daniel budzil sie tylko na mleko co 3-4 godziny, zadnego krzyku:-) Sandra tez cicho cala noc - zyc nie umierac

jesli chodzi o kolki to chyba jednak najskuteczniejsza to jest herbatka koperkowa HIPPA. Wyil wczoraj wieczorem z 80 ml az bylam w szoku, bo raczej meczyl 30 ml, a jak sie juz nauczyl pic dobrze z butli to ciagnie az mu sie uszy trzesa. Fakt ze wypil na dwa razy ale w przeciagu pol godziny

milego dnia zycze

) aczasami plakac.. ja tez kilka razy mialam takie stany i wtedy J. mi tlumaczyl..sluchaj a co z wprowadzaniem stalych pokarmøw.. moze powinnas zaczåc to odciåzy Cie od piersi..czy moze wstrzymujesz sie przez tå alergie?

wiec waham sie. klamka jeszcze nie zapadla ale wszystko wskazuje na to ze tam pojedziemy.. przepraszam w razieby co ale mam nadzieje ze rozumiesz ze w naszej sytuacji te odleglosci så poprostu meczarniå..swojå drogå wiedzial ze mam plan sie spotkac no i odwiedzic ten polski sklep to wyskoczyl z propozycjå - ale oczywiscie nie ze swiadomie tylko dla dobra calej sprawy..