Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

poszlam do sypialni i sie polozylam. Oczywiscie sie poryczalam.....maz z nim walczyl, podobno po jakims czasie mu przeszlo i go polozyl w lezaczku z wibracjami i tak spal godzine. Dopiero o 3 maz odwazyl sie go polozyc do kolyski (nawet nie slyszalam bo spalam jak kamien). Maly spal tak do 6 rano, czyli ponad 5 godzin bez mleka

az potem wstyd,,, ale uwierzcie mi ze po tylu godzinach robienia wszystkiego i nic to naprawde mozna szalu dostac

.
, a wstalismy o 11 i w pizamach dzisiaj lazimy, ciemno na dworzu ze od rana swiatlo musimy zapalac, nie lubie zimy bo bym spala jak niedzwiedzie najlepiej
:-) a i napisz mi na pv swoj adres w PL;-)
, dlatego nie zabardzo kumalam "z jakiego filmu" jak Anka pisala
zeby nie czytali "Maha"
,a nazwisko mamy trudne dla nich to niech imie bedzie proste
zeby jezylow nie polamali do konca phiii
...ja raz wzielam kapsulke naczczo i za chwilke byla spowrotem
Maz bardzo duzo pomaga. Bylismy wszyscy na spacerze, Sandra zasnela w wozku zaraz przed domem, wiec miala taki mocny sen ze przenioslam ja do lozka i rozebralam z calego kombinezonu. Taka cisza byla ze wskoczylam do lozka z maly, bo akurat zlapal sen (nawet na dworzu w wozku marudzil
) no i pospalam. Niedawo wstalam, zjadlam obiadek i teraz zmiana maz spi;-)
ale dzisiaj udalo sie rozwiazac ten problem, bo maz troche ogarnia ale to nie to samo co ja....kurz wszedzie, za drzwiami itp az sie kotki zbieraja
Daniel zaakceptowal bycie z tata i tata sie nim bedzie troche zajmowal a ja ograne. Mi tez dobrze robi zajecie sie czyms innym niz tylko malym
wiecie mam takie zaleglosci w prasowaniu, a taka mi to przyjemnosc robilo az z usmiechem na twarzy stalam przy prasownicy:-) fakt ze to byla tylko czesc i nadal na mnie czeka jeszcze, ale az sie ciesze na prasowanie
no i musze porzadnie odkurzyc, ale z tym poczekam az maz wstanie, niech tez ma troche ciszy. Wczoraj siedzial z malym do 3 w nocy i rano wstal do Sandry
spisuje sie na medal, no i obiad tez dzisiaj zrobil jak wszyscy spalismy:-)
jest ciezko strawny, a ogolnie to jest robiony z watroby ktora jak wiadomo jest oczyszczalnia sciekow w organizmie i tak musza go oczyszczac chemicznie zeby nadawal sie do spozycia ze wyplukuja wszytkie witaminy i potem chemicznie dodaja