Kasia a ile kosztuje przesyłka z Pl do NOR z Merlin?
ja jeszcze nigdy nie zamawiałam nic przez net z PL do NOR. Ale może w końcu się odważę.
Nam się podoba Szczeniaczek-Uczniaczek.
A Twoje pianinko gra i jest plastikowe? czy to raczej miękkie do przytulania.
Podziwiam cię że Ty już prezenty masz z głowy.
Wprawdzie ja tylko dla Męża mam cos znaleźć,ale jak są sklepy pod nosem to się tak nie spieszę...
Idę spać...bo nie wiadomo jaka noc przed nami...
Zyczę wszsytkim mamuśkom na norweskiej ziemi nocki wyspanej i pobudki porannej z :-) na ustach.
ja jeszcze nigdy nie zamawiałam nic przez net z PL do NOR. Ale może w końcu się odważę.
Nam się podoba Szczeniaczek-Uczniaczek.
A Twoje pianinko gra i jest plastikowe? czy to raczej miękkie do przytulania.
Podziwiam cię że Ty już prezenty masz z głowy.
Wprawdzie ja tylko dla Męża mam cos znaleźć,ale jak są sklepy pod nosem to się tak nie spieszę...
Idę spać...bo nie wiadomo jaka noc przed nami...
Zyczę wszsytkim mamuśkom na norweskiej ziemi nocki wyspanej i pobudki porannej z :-) na ustach.

moge go wozic ile wlezie ale on nic tylko sie denerwuje. Woli jak wozek stoji, a jak bujanie to juz tylko w kolysce i tez nie za duzo,,,, najlepiej to by na rekach zasypial, ale na szczescie nie musze go bujac tylko sobie lezy i odplywa. Tak go trzymam dobre 15 minut i odnosze do kolyski. Bardzo czesto jednak musze akcje powtorzyc bo sie budzi i od nowa. Za drugim razem spi. Widze ze zaczyna sobie wypracowywac spanie od 22. Mi to odpowiada bo ja tez za wczesnie nie chodze spac, a wypadaloby spac jak on spi.

. A ja nie lubie jezdzic w nocy i jeszce na taka trase. U Nas dwoch kierowcow ale i tak jestes zmeczona samym siedzeniem na tylku przez tyle godzin
. 

ale nic bo od stycznia bierzemy sie z Tomkeim za cwiczonka i dietke jakas
bo moje kochanie niedlugo na mojej kuchni to ponad stowke bedzie wazyl