plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
a jeszcze jako ciekawostke napisze bo mi sie przypomnialao. 

..ja mam tutaj kolezanke Polke. lubie jå chociaz Ona duzo cwaniakuje. nic jej ogolnie nie pasuje, maslo slone (ale nie wie nie slone tez mozna kupic!!! ) a w sloiczkach dla dzieci pasternak co to sie w PL nim swinie karmi..cwaniara. ale ciekawe co by dawala jakby do PL co 1-2m-ce nie jezdzila. ja rozumiem ze w PL smaczniejsze te warzywka no ale jak zwozi skrzynki z marchewkå i pietruszkå to ile to swierze zostanie. te warzywa jej wiednå, gnijå i przerastajå.. jakkolwiek. fakt. u Nas w Hovden pizdziawki så i mrozy tez ale jej coreczka zaraz bedzie konczyc 9m-cy a ona jå jeszcze w gondoli wozi! no jeszcze zeby dziecko male bylo to rozumiem ale ona musi miec podkurczone nogi!!
) a w sloiczkach dla dzieci pasternak co to sie w PL nim swinie karmi..cwaniara. ale ciekawe co by dawala jakby do PL co 1-2m-ce nie jezdzila. ja rozumiem ze w PL smaczniejsze te warzywka no ale jak zwozi skrzynki z marchewkå i pietruszkå to ile to swierze zostanie. te warzywa jej wiednå, gnijå i przerastajå.. jakkolwiek. fakt. u Nas w Hovden pizdziawki så i mrozy tez ale jej coreczka zaraz bedzie konczyc 9m-cy a ona jå jeszcze w gondoli wozi! no jeszcze zeby dziecko male bylo to rozumiem ale ona musi miec podkurczone nogi!! 
 no juz oststnio to jej zwrocilam uwage bo bez przesady! przeciez så te pokrowce, zarzucilaby i tyle! okularki by jej zalozyla jesli swieci slonce i kremem ochronnym buzie posmarowala. znam matki co przesadzily w spacerowke juz w 3-4m-cu i jest ok. masakra. teraz pojechala do PL, moze tam przesadzi wkoncu Malå w spacerøwke a jak nie to jå chyba wysmieje i opierdykam bo biedne te dziecko!!
 no juz oststnio to jej zwrocilam uwage bo bez przesady! przeciez så te pokrowce, zarzucilaby i tyle! okularki by jej zalozyla jesli swieci slonce i kremem ochronnym buzie posmarowala. znam matki co przesadzily w spacerowke juz w 3-4m-cu i jest ok. masakra. teraz pojechala do PL, moze tam przesadzi wkoncu Malå w spacerøwke a jak nie to jå chyba wysmieje i opierdykam bo biedne te dziecko!!

..ja mam tutaj kolezanke Polke. lubie jå chociaz Ona duzo cwaniakuje. nic jej ogolnie nie pasuje, maslo slone (ale nie wie nie slone tez mozna kupic!!!
 ) a w sloiczkach dla dzieci pasternak co to sie w PL nim swinie karmi..cwaniara. ale ciekawe co by dawala jakby do PL co 1-2m-ce nie jezdzila. ja rozumiem ze w PL smaczniejsze te warzywka no ale jak zwozi skrzynki z marchewkå i pietruszkå to ile to swierze zostanie. te warzywa jej wiednå, gnijå i przerastajå.. jakkolwiek. fakt. u Nas w Hovden pizdziawki så i mrozy tez ale jej coreczka zaraz bedzie konczyc 9m-cy a ona jå jeszcze w gondoli wozi! no jeszcze zeby dziecko male bylo to rozumiem ale ona musi miec podkurczone nogi!!

..nie rozumiem, podkurczone nogi , biedne dziecko
..nie rozumiem, podkurczone nogi , biedne dziecko .
. , dzieki
, dzieki .
. 
 ....
.... Bo wlożyłam misiowy śpiwór. Teraz mam taki zwykły + ona w kombinezonie i czapce. I jest w sam raz.
Bo wlożyłam misiowy śpiwór. Teraz mam taki zwykły + ona w kombinezonie i czapce. I jest w sam raz.  

bo nie wiem jaka date wybrac Gabrielowi na imieniny
 bo nie wiem jaka date wybrac Gabrielowi na imieniny zas kolejna data bylaby 19 pazdziernika...a ja 18ego mam urodziny,wiec Gabi mialby po mnie imieniny od razu...
 zas kolejna data bylaby 19 pazdziernika...a ja 18ego mam urodziny,wiec Gabi mialby po mnie imieniny od razu...