reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

hihii Ana a chodz zaadoptujemy Cie :-D:-D :rofl2:
tak sobie mysle,ze sie chyba zdecyduje na ten 29wrzesnia,bedzie chlopak mial 2w1 ewentualnie jak podrosnie i bedzie bardziej kumaty to dwa prezenty bedzie dostawal :-D

jeryyy Gabi od 21 nie chce mi spac :eek: musialam wyjac go z lozka i lezy teraz w foteliku,slucha z nami ENIGMY i cicho chlopina siedzi :sorry:

reklama
Enigmy..hm to były czasy, miałam kiedys ich kasetę:rofl2:, nasze dzieci to nie będa kumały co to kasrzak czy kasetowiec:-D
Lilka wiesz co to nie ładnie , ja nie wiem , ze tak mozna:eek:,
wiesz co dzisiaj byłam bez wózka bo zostawiłam w aucie i teściu zabrał do pracy a teściowa , że mam wziąśc ze strychu:angry:, nie kumam , pierw afera , była przeciez przy tym , w życiu, odpusciłam!!!!, ale to nic , miałam kilka rzeczy do załatwienia na mieście i wiadomo , słuchajcie ja musze wszędzie go ciągnac , a jak do lekarza to dygam z mojej wsi do Gdyni do mojej babci , zeby się Czarkeim zajęła:wściekła/y:, nie mam siły...

Ostatnia edycja:
Lilka rzeczywiscie twoja siostra troche przesadzila, ale jak piszesz ona ma juz starsze dzieci i pewnie zapomniala jak to bywa.
moja ma czasem napady zlosci, potrafi sie polozyc i krzyczec na ulicy, ale ogolnie tez jest bardzo grzeczna i usluchana, przynajmniej tak mi sie wydaje:-D
tak to jest ana jak sie nie ma dzieci to tylko ludzie krytykowac potrafia. moj wojek zawsze zle mowil o moich braciach, a jego syn 14 letni to teraz wszystkich przerosl:baffled:
kasia, chodzilam z grubachem na basen, teraz z 2 nie dam rady, ale musze cos wykabinowac, moze jak mala jest w przedszkolu. ja zawsze lubilam plywac, ale dla siebie to juz w ogole czasu nie znajduje:no:

Ana biedna jestes,sama z Czarkiem...niby jestes w PL otoczona rodzina,powinno ci byc lzej a tu klops
ech

wiecie mnie wkurza,ze ludzie nie potrafia byc prosci,zyc wg prostych zasad,tylko wiecznie non stop cos :baffled: mnie ostatnio tylu ludzi wokol zawiodlo,denerwuje,ze sie zastanawiam czy oni inaczej nie potrafia?
ja jestem chyba za uczciwa ...:baffled: nawet nie bede sie rozwodzic,ale siostra i paru znajomych mnie tak rozczarowali,ze to wszystko spowodowalo,ze moj stosunek do ludzi w pewnym sensie ulegl zmianie :confused2:

Tampeza tak to bywa , krytykuje a sam nie spojrzy na siebie , ah Polaczki tak mamy:-(....
Lilka ja tez jakis kryzys pod tym względem przeżywam , i smutno i doły....jakos ostatnio to zauważam i sie nasila , jakies takie olewanie i myślenie tylko o sobie... się włącza u ludzi:szok: druga rzecz jestę fajna kolezanka jak pomagasz , cos załatwisz a potem w odstawkę...:-(

nie masz wesolo ana z tesciami, mogliby troche bardziej pomoc, zwlaszcza, ze masz do zalatwienia sprawy, a nie wychodzisz dla rozrywki.
Lilka to dobra postawa, ja jeszcze do tego nie doszlam, tyle razy bylam oszukana albo wykorzystana, a zawsze naiwnie wierze w ludzi i niestety czesto sie myle
zmykam spac, mam nadzieje ze trol dzis lepiej pospi.
dobranoc

Witam wieczorowo a bardziej nocnie :-D
an pyszcxzek padam normalnie...
Lilka no wiesz co wlasna siostra takie rzeczy :szok::szok::crazy: w morde normalnie dac :crazy:!!! jeszcze "obcym" ludkom takie cos i ..ehhhh szkoda gadac...
a co do wychowania dzieci jamusze przestac krzyczec, ostatnio sama siebie przerazam..dre pyska czasem o wszytsko...ale bede panowac nad soba...zauwazylam ze Natalka bardziej slucha jak sie jej powie normalnie a nie krzykem :tak: to taki emoje male wyznanie;-)
Anka a tesciu glowy nie ma zeby wozek z samochodu wyjac? cudna babcia powiadasz? ja moj abede miala na tydzien :baffled::baffled::baffled: mysli ze MAya sie do niej przyzwyczai...marzenie :-D tylko mi Mayki bedzie szkoda bo sie nadenerwuje i naplacze :zawstydzona/y::-(.
Dziekuje w Imieniu NAtalki za Wszystkie Zyczonka...Anka a jak zrobilas tamto faje duze z wszysttkimi? i napisz mi jak wstawic fotki zeby ni ebyly zalacznikami:tak:.
poszlabym juz spac ale czekam az galaretka stezeje na tort...mam nadzieje ze wyszedl ...
spadam bo czuje ze jakies bzdurki zaczynam pisac...
DOBRANOC ;-)

Ana moja siostra ostatnio tak robi,dzwoni gdy potrzebuje jakiejs informacji :crazy:
np.teraz sie przeprowadzali,w zwiazku z tym zadzwonila a raczej moj siostrzeniec dlaczego nie maja neta skoro maja sygnal
wogole do K. dzwonia do mnie nie :crazy: no wiec K. uswiadomil ze musza w telenor zglosic,ze zmienili adres zamieszkania,wtedy przyjezdza ekipa i aktywuja neta w nowym miejscu
my na to czekalismy 3 tygodnie
oczywiscie nie uwierzyli...poprosili przjaciela naszego,by do nich przyjechal i naprawil :crazy: oczywiscie nic nie zrobil,bo musza zglosic w telenor zmiane

no i mielismy byc zaproszeni na parapetowe....a nawet od osob trzecich sie dowiedzielismy,ze oni juz sie przeprowadzili :crazy: fajnie...

reklama
Marta z tym wozkiem to moja wina....:tak:aż tak xle nie jest ,ale spodziewałam sie jakięś pomocy jak razem mieszkamy:-(, no nie ważne:-(.
ierwsze co to msiłam wszystkie wasze zdjęcia skopiowac do swoich obrazów, przenieśc do programu , gdzie tworzysz taki kolaz, jest dużo opcji , bo mozesz też na środku zrobic jedno duże zdjęcie a w koło malusie:tak:,wiesz co ja siedzialam do nocu i kopiowałam pokolei wszystkie, a potem jakos nie objeło z załączników i pare jak miało na dole jakies wymiary:-(, wkurzylam się bo cała praca na marne, program nazywa się PICASO, naprawde wszystko robi za ciebie , typowy jak ktos nie ma czasu bo biega taki Cezaruttki:-D,co do załączników to mi one rzadko działaja i korzystam z fotosika, albo:
gif Pictures, gif Images, gif Photos, gif Videos - Images Search - TinyPic - bezp&#x0142;atny hosting obrazw, udost&#x0119;pnianie zdj&#x0119;&#x0107; i hosting filmw wideo

u góry po lewej stroie jest prześlij na serwer i tam juz działasz...
lub:
ImageShack&#174; - Image Hosting
ale ile bym dała , żeby móc z załączników , bo tak mulą te darmowe hostingi , że sie nie chce...

Do góry