ana79
mamuśka ....
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

temperamentna to ona jest potrojnie 

oraz zapiekankę ziemniaki, indyk,pieczarki,sos. No i sama się tą zapiekanką podtrułam. 
I nie wiem co z tym fantem zrobić. Bo K. ją lubi, obcałowuje itp...
Sandra byla na norweskich Nestle wiec jak jej dalam polska to sie zaslodzila po 3 lyzeczkach i nie chciala wiecej jesc. Gotowalam jej owsianke sama jak bylam miesiac. Maisgrøt to jest kukurydziana, nigdy nie probowalam wiec nie wiem jak smakuje. A i przewaznie sa do przygotowywania na wodzie, ale ta risgrøt jest od 4 miesiaca i mozna ja przygotowac na mleku matki lub modyfikowanym.

najlepsi to sa rowerzysci,,, jada z toba w tym samym kierunku na poboczu i nagle myk w lewo

a z Danielem to bede miec problem, bo gondola nie jest za duza i juz tylko pare centymetrow i wyrosnie bo taki byl wielki jest, a tu zima
najwyzej bede go kladla w spacerowce jak mi sie nie zmiesci. Jak go zapakuje w spiwor z baranka i pokrowiec na nogi, to nie powinien mi zmarznac, przeciez u nas temperatura prawie nie spada ponizej zera, a jak juz to tylko na troche i kilka stopni.
musze kolejna kawe na rozruch, bo wstyd ludzi zaprosic. Daniel pojdzie spac zaraz to szybko obskoczy sie. Nawet nie wiem ile ludzi przyjdzie bo zadzwonil kolega pare dni temu i zapytal czy moze byc spotkanie polakow u mnie tym razem i on mial dac znac ludziom naokolo, to nawet nie wiem kogo zaprosil
ale co tam znamy sie wszyscy od dawna to powinno byc ok;-)
) , jejku jakie kolosy te x-landery
, no ale dasz rade je złożyc w całości, teraz mam spascerówke-parasolkę
, lekka jak piórko
, x-fun.
.
dzieki za wylapanie bledu. juz poprawilam! buzial!
;-)