agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
u mnie fajny wieczorem byl, sporo ludzi bylo, fotke strzelilam to jak sciagne to wkleje. Sandra sie bawila z kolezanka, ale spala tylko o 11 w aucie, wiec pozniej byla tak zmeczona ze tylko ryczala przez pol godziny i sama nie wiedziala czemu, a Daniel poplakal sie razem z nia obeszlo sie jak narazie jeszcze bez placzu wieczornego, Daniel podsypia w bujawce ale nie wiem czy to juz na noc czy tylko drzemka,,,achh czuje ze nadal nie znam tego mojego syna,,, tak ciezko go wyczuc, ale w dzien nie spal duzo to moze pospi
 obeszlo sie jak narazie jeszcze bez placzu wieczornego, Daniel podsypia w bujawce ale nie wiem czy to juz na noc czy tylko drzemka,,,achh czuje ze nadal nie znam tego mojego syna,,, tak ciezko go wyczuc, ale w dzien nie spal duzo to moze pospi
co do ludzi to chyba wszyscy to ostatnio doswiadczyli ze kazdy tylko dba o wlasny interes choc ja nie moge narzekac bo mam wokol kiloro znajomych, ktorzy dzisiaj nawet jedni zadzwonili zapytac sie jak idzie i ze jak jestem zmeczona to moze wzieliby Sandre do siebie na noc. Fajni ludzie, ale Sandra miala miec dzisiaj kolezanke wiec zostawilam ja w domu.
 choc ja nie moge narzekac bo mam wokol kiloro znajomych, ktorzy dzisiaj nawet jedni zadzwonili zapytac sie jak idzie i ze jak jestem zmeczona to moze wzieliby Sandre do siebie na noc. Fajni ludzie, ale Sandra miala miec dzisiaj kolezanke wiec zostawilam ja w domu.
choc nie raz mialam taka historie ze ludzie przychodzili do mnie tylko zebym cos zalatwila, albo przetumaczyla, czy zadzwonila gdzies, a poczym usylyszalam dzieki i poszli sobie,, jakbym conajmniej jakas firme miala a przychodzili tez bez zapowiedzi oczywiscie i czasem w pizamie bylam, dziecko mi placze,,,bez wyczucia
 a przychodzili tez bez zapowiedzi oczywiscie i czasem w pizamie bylam, dziecko mi placze,,,bez wyczucia

ale staram sie juz tak nie dawac, wylaczam glos w telefonie jak wypoczywam i nie odbieram kazdego na zawolanie, a co ja nie mam zadnych zobowiazan,, moge pomoc oczywiscie ale nie za kazda cene

obeszlo sie jak narazie jeszcze bez placzu wieczornego, Daniel podsypia w bujawce ale nie wiem czy to juz na noc czy tylko drzemka,,,achh czuje ze nadal nie znam tego mojego syna,,, tak ciezko go wyczuc, ale w dzien nie spal duzo to moze pospi
co do ludzi to chyba wszyscy to ostatnio doswiadczyli ze kazdy tylko dba o wlasny interes
 choc ja nie moge narzekac bo mam wokol kiloro znajomych, ktorzy dzisiaj nawet jedni zadzwonili zapytac sie jak idzie i ze jak jestem zmeczona to moze wzieliby Sandre do siebie na noc. Fajni ludzie, ale Sandra miala miec dzisiaj kolezanke wiec zostawilam ja w domu.
 choc ja nie moge narzekac bo mam wokol kiloro znajomych, ktorzy dzisiaj nawet jedni zadzwonili zapytac sie jak idzie i ze jak jestem zmeczona to moze wzieliby Sandre do siebie na noc. Fajni ludzie, ale Sandra miala miec dzisiaj kolezanke wiec zostawilam ja w domu.choc nie raz mialam taka historie ze ludzie przychodzili do mnie tylko zebym cos zalatwila, albo przetumaczyla, czy zadzwonila gdzies, a poczym usylyszalam dzieki i poszli sobie,, jakbym conajmniej jakas firme miala
 a przychodzili tez bez zapowiedzi oczywiscie i czasem w pizamie bylam, dziecko mi placze,,,bez wyczucia

ale staram sie juz tak nie dawac, wylaczam glos w telefonie jak wypoczywam i nie odbieram kazdego na zawolanie, a co ja nie mam zadnych zobowiazan,, moge pomoc oczywiscie ale nie za kazda cene

. Najgorsze jest to , ze jak ja mu znikam z pola widzenia to ten jeszcze gorzej i słysze jak wszysto lata w pokoju, a dzisiaj ze złości sam sie uderzył ,dziewczyny no nie wiem co mam robic ..wzileam go od razu do siebie i tłumaczyłam , że nie wolno i mocno utuliłam
. Najgorsze jest to , ze jak ja mu znikam z pola widzenia to ten jeszcze gorzej i słysze jak wszysto lata w pokoju, a dzisiaj ze złości sam sie uderzył ,dziewczyny no nie wiem co mam robic ..wzileam go od razu do siebie i tłumaczyłam , że nie wolno i mocno utuliłam