ana79
mamuśka ....
witam z rańca
dziewczyny mój jeszcze śpi
, obudzilam go po 8 ,a on znowu zasnał, ja nie wiem już co mam robic....wczoraj po 22 zasnął!!!!mozna oszalec
.
wczoraj odpaliłam sobie znowu filmik, tym razem odpuszczam romantiki , bo cgyba nie przezyje
, dapodałam sobie chlopaki nie placzą, dzisiaj chyba lejdis-bo komedyjka boki zrywac,polecam dla wszystkich smutnych i zdolowanych
.
Marta dzieki za link , ale mi się nie odpala , ładuje sie i nic , możesz mi napisac jakięś namiary a jak to sama jakos odszukam, dzieki z góry;-). dostalam od Kasieńki jeszcze to, ale super , nawiedziło mnie z tym kolorem
:
a to tez gdzieś znalazłam , tylko ja nie moge opietych na brzuchu
:
a jak Wasze plany na dzisiaj
, ja jakos zycia nie mam w sobie , ale powinnam umeczy mojego potworka i wyjśc na spacer
dziewczyny mój jeszcze śpi
, obudzilam go po 8 ,a on znowu zasnał, ja nie wiem już co mam robic....wczoraj po 22 zasnął!!!!mozna oszalec
.wczoraj odpaliłam sobie znowu filmik, tym razem odpuszczam romantiki , bo cgyba nie przezyje
, dapodałam sobie chlopaki nie placzą, dzisiaj chyba lejdis-bo komedyjka boki zrywac,polecam dla wszystkich smutnych i zdolowanych
.Marta dzieki za link , ale mi się nie odpala , ładuje sie i nic , możesz mi napisac jakięś namiary a jak to sama jakos odszukam, dzieki z góry;-). dostalam od Kasieńki jeszcze to, ale super , nawiedziło mnie z tym kolorem
:
a to tez gdzieś znalazłam , tylko ja nie moge opietych na brzuchu
:
a jak Wasze plany na dzisiaj
, ja jakos zycia nie mam w sobie , ale powinnam umeczy mojego potworka i wyjśc na spacer
az tak ze jakbym miala tak kase z tego holernego NAVU to juz by mnie dzisiaj nie bylo
.... NO , ALE TAKIE ZYCIE