reklama

mamy z norwegii

HEJKA
A ide sie ubrac i na poczte jade :-D dzieki Agnieszka jeszcze raz :tak::-)!!!
a co do maszyny do szycia to bym Ci pomogla ale jestem za daleko...z wykrztalcenia odziezownik jestem:-D
Wspolczuje pobodek takch wczesnych :-(...moze dzisiaj sie wyszlaje wprzedszkolu i lepiej bedzie spac.
Lilka ale ci Aniolek zasnal :szok:suuper:tak:
Anka Natala tez ma "koszmary" i przychodzi Tomka budzic :tak:he he a ja wogole nic nie slysze, tylko jak Maya sie wierci to slysze.
milej srody :-)

reklama
Cześć
wczoraj złapałam lepszy humorek, zgodnie z waszymi radami, makijaż, ładne ubranko i na spacer i tak doszłam do kol.Polki i fajnie było...:-)A K.przespała wszsytko, w sumie 2h20min;-)
Kasia - mam nadzieję że też jakoś odżyjesz:tak: no wyjścia nie ma, każdy dół ma gdzieś swoje dno, z którego mocno można się odbić.....:tak:
Kurde tylko ta pogoda u Was, matkooo tak zimno?!!! :angry:
Mnie wzięło wczoraj na porządki, w końcu podłogi pomyłam i jaka fajna atmosfera się w domu robi:-D jak pachnie czystością.
Agata - ale dzielna jesteś z tym jeżdzeniem w długie trasy! no ale chyba wyjścia nie masz, bo mówiłaś ze M nie kieruje..

Dziś MM poszedł do pracy "dumny jak paw" po wczorajszym meczu. Nawet 1 Norweg mu gratulował,ale jego szef był zły:-D
lila - jak idzie nauka?
Aha pisałam wczoraj z Niunią, przeprasza,ale na razie tu nic nie pisze. Teraz synek jej choruje, a ona odlicza czas do przyjazdu M (jeszcze 1mc).

K.śpi pod oknem:-) Nocka ciężka płakała i przez 2h nie mogła zasnąć,nic nie pomagało,chyba brzuch bolał, wczoraj jadłam sos grzybowy:wściekła/y:
Ale za to usneła ok.19.30 bez szemrania, sama, w łóżeczku (no ale była padnięta od 14)...ale cieszę się że to samodzielne usypianie działa nawet u nas:-)

czesc

wiecie co ja nie moglam wczoraj uwierzyc ze maly poszedl spac o 22 i czekalam az do polnocy czy sie nie przebudzi. No i spal:-) mialam go obudzic z rana, ale wiecie musialam odlezec te wszystkie nocki i podnioslam sie po 10, a jego obudzilam dopiero o 11:szok: fakt ze bylo karmienie co 4 godzinki, ale ogolnie spal... a teraz nawet lezy i patrzyna zabawki, wczesniej nie chcial lezec na podlodze, tylko lezaczek, albo raczki:baffled:

Istra - fajnie ze ci lepiej, ja sie wyspalam i jeszcze wykapalam tak dlugo i tez mi sie fajniej zrobilo, jeszcze do szczecia mi brakuje kawki;-)

Lilka - gratuluje nocki bo jest narprawde czego:tak:

Marta - ja tez szyc nie umiem,,,moze kiedys sie naucze, ale teraz to podziwiam Age ze przy dwojce maluchow jeszcze bierze sie za nauke szycia - ale moze to tez taka fajna odskocznia
A Sandra tez sie budzi w nocy czasem i placze,,,cos jej sie tam sni,,,ale przed z tym za bardzo nie wiem czy sie da cos zrobic. Segreguje to co moze ogladac w tv no i te bajki, ale fantazja dziecieca nie zna granic, tak mi sie wydaje:confused:

dom posprzatalam, teraz odpoczywam. starsza juz przyszla z przedszkola, a mloda uciela sobie drzemke.
agatha ja zawsze bardzo duzo szylam albo przerabialam, ale zawsze recznie, a to bardzo pracochlonne, teraz z maszyna to myk i juz.

fajnie, bo to jednak pomocne w zyciu jest,, ja ciagle latam do kogos zeby mi spodnie pare centymetrow skrocil, bo taki kurdupel jestem:baffled:

a u mnie nie za wiele w domu zrobione, ale maz wlasnie wyszedl z corka na silownie to moze sie rusze jak mi sie bedzie chcialo oczywiscie,, maly sie buja i chyba przysypia,, moze jednak pobawie sie z nim zeby mi calego dnia nie przespal, bo co bedzie w nocy robil:confused:

ale sie ze synem w lozku wybyczylam:-):-):-) cisza w domu i spokoj bo nie ma nadal Sandry i meza to co ja bede sprzatac,,,trzeba szanowac taka cisze i spokoj bo czesto sie nie zdarza:-D

Agata to gratuluje :tak:jak czlowiek sie wyspi to od razu lepiej :tak:
Agnieszka jaki rozmiar nosi Lamia? 80/86?
a jak tam Dziewczyny?
juz miesiac kolejny mija..a u mnie przebisniegi rosna i zaczynaja kwitnac :-D

ja siedze przed kmpem i szukam jakieś kiecy bo slub mi sie szykuje:tak:, ale podobaja mi sie takie co kasy kosztują , i tak zastanawiam sie czy nie isc do krawcowej:confused::sorry2: a jakie fasony i kolorki w tym sezonie modne , że szok , troche z obiegu wyszłam przez te ostatnie dwa latka:-D i chyba sie odważe:tak: co wy na to:
Wybierz sukienkę na wesele - Onet.pl Ślub

najbardziej to koloer mi tej torebki pasuje:-D

fajny fason, jestes szczupla wiec Ci pasuje i kolor torebki :tak:
a co do krawcowej to muisz policzyc:
koszt materialu,dodatkow do sukienki typu jakis cekinki czy cos...no i koszt zrobienia ...czy taniej nie wyjdzie jednak kupic :confused: no i znalesc dobra krawcowa :tak:

reklama
heia kobitki:-)
Dawno mnie nie bylo,przewaznie siedze na starania sie-watpliwosci:-)
Pierwsze to ze dostalam wredna@ dzisiaj dwa dni za wczesnie:-(A juz myslalalm ze sie udalo,chyba zaczne pozadnie myslec o badaniach chormonalnych!!!
A dobra wiadomosc to dostalam prace w stavanger,w duzym aktiv trenningsenter,opiekuje sie dziecimi,praca lekka i przyjemna:-)Nareszcie nie bede siedziec w domu i myslec..moze?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry