reklama

mamy z norwegii

reklama
no i moj syn zasnal chyba...mam taka przynajmniej nadzieje... ja tez zaraz uciekam bo nalezy mi sie lozeczko po takim dniu pelnym emocji:-(

jesli naprawde spi to i tak sukces bo wczoraj zasnal o 2 w nocy,,, czyli oplaca sie go budzic rano,, tzn. tak miedzy 8-9 jak Sandra wstaje, nie zeby za wczesnie:-D

spokojnej nocy wszystkim zycze, a jutro zrobie zwiad co z ta dziewczyna sie tak naprawde stalo, bo to az niemozliwe wszystko sie wydaje.... dzisiaj juz jest za pozno:-(

no Agata dowiedz sie bo az niemozliwe zeby od zlamanej nogi ktos umarl :baffled:...
To super ze Danielek zasnal :tak:
Moja lezy na macie, niech sie zmeczy bo bylismy na zakupach wieczorkiem i sie przespala i teraz oczka jak 5 zl :-D
Natanek spokojnie i bedziesz smigac po stronkach niedlugo :-D
wspolczuje i ciesze sie ze wszytsko juz ok, ze natanek zdrowiutki i wogole:-).
Ja mam w PL kolezakne ktora jak sie urodzila dostala 2punkty w/g slai agphara. Ma jedna wade, niedoslyszy ale tak wszystko ok...ladna dziewczyna:tak:

kz0co.gif

czesc mamuski

ja tylko sie melduje,dzisiaj pojechalismy do Ikei po mebelki do pokoju dziewczynek i tak nam zlecial dzionek :-)
jutro zas pewnie tez w nocy zasiade przed kompem,bo musimy mieszkanko na blysk wysprzatac,do tego planuje zamiane sypialni,bo my mamy duza sypialnie a dziewczynki znacznie mneijsza,a ze maja tyle zabawek,2 ich lozeczka,szafa...to pokoik jest zagracony,a my z malzenskim lozem,lozeczkiem Gabrysia i komoda sie w sam raz zmiescimy w ich pokoiku :-)
nie moge sie doczekac,bo uwielbiam takie urzadzanie :-)

a sprzatanko mnie czeka,bo przyjaciele z PL na tydzien przylatuja do nas
bilety byly po 39zl,wiec sie skusili hahaaa :-)

dziekuje za gratki cod o spania Gabrielka
wczoraj poszedl spac o 21.00 ,ale obudzil sie o 4.00 rano,wypil mleczko i spal do 11.00 :rofl2:
dzisiaj pzred spaniem podalam mu piers,ale dodatkowo zrobilam mu 120ml modyfikowanego i wtrabil :szok: no zarlok z niego niesamowity:-)

Istra co do norweskiego,to jest fajnie,ale wybralam sobie intensywny kurs i jednak kobitka nas zalewa slowkami :sorry2: mam co sie uczyc,ale to dobrze,bo coraz wiecej rozumiem i nawet K. to widzi :-)
ostatnio jak mu powiedzialam,ze zamierzam zrobic wszystkie 3 stopnie norweskiego,to powiedzial,ze bede lepiej od niego mowila :rofl2:
no i oto chodzi :rofl2:;-):-)
ale kurs duzo mi daje,ostatnio w sklepie jak kupowalam dziewczynkom jedzonko to rozumialam co sie Pan za ladą mnie pytal :-)
jedynie mam problem z av,om, bo nie za bardzo rozumiem dlaczego sa wlozone w jakies zdania :sorry2: ale z czasem i do tego dojde...mam nadzieje:blink:

Marta przeczytalam o tej kobitce
no ja bym mezowi postawila ultimatum,albo sie wyprowadzamy od brata,albo wracam do pl
i jeszcze ją nie raz uderzyl....musi go bardzo kochac,bo podejrzewam ze jedna akcja tego typu i K. musialby alimenty placic :dry:

ide luknac co tam sie u was dzialo dzisiaj :happy:

ale informacje dostalam,, zaraz zaczne klac normalnie....dziewczyna ktora znalam osobiscie, w moim wieku, zlamala noge, pojechala do szpitala i juz z niego nie wrocila:szok: jak mozna umrzec jadac do szpitala ze zlamana noga:angry: powiedziano ze niedopatrzenie:crazy:

Logowanie do nasza-klasa.pl

az mi sie w brzuchu scisnelo...taka mloda dziewczyna i nie zyje?....poprostu szok:-(

dziewczyny potrzebuje perzepis na najprostrze ciasteczka , ale nie takie tawrde , żeby jeszcze bezzębne potworki sie załapały:-D, nie wiem czy mufinki nie byłyby lepsze , poradźcie , w niedziele zaprosiłam pare mam na pieczenie ciasteczek ze swoimi pociechami , pewnie bedzie czyste kongo:rofl2:, juz to widzę jak Czarek biega biały od mąki:rofl2:....intergracja wiejska;-)

Aniu kochana ja robie mufinki z kawalkami czekolady
sa pzrepyszne! latwiutkie i zawsze wychodza a goscie jedza az sie uszy trzesa :-)
jak sie zdecydujesz na mufiny to napisz podam przepis;-):-)

Ana mi sie wydaje, ze chba nam ciezej, siedzimy cale dnie z dziecmi i tego kontaktu z ludzmi nie ma, a jak jest to glownie rozmowy wokol pieluch. facetam troche chyba latwiej, bo jednach chodza do pracy i na pare godzin dziennie potrafia sie oderwac od spraw domowych.

ja to nawet na kursie zauwazylam,ze najlepiej mis ie rozmawia z ...matkami :sorry2:
dziewczyny nei dzieciate nudza sie naszymi opowiastkami,a ja jakos staram sie o dzieciach nie mowic,by nie wygladalo,ze to moj temat nr 1,ale sie nie da jak pozostale ino w kolko o dzieciach,nie przespanych nockach,kaszkach itd.itp.:sorry2:

a dzieki kursie przynajmniej mojemu polowkowi w glowie sie rozjasnilo,bo uslyszalam ze mu ciezko z dziecmi i nie daje sobie za bardzo rady :-D
no i uslyszalam,ze mnie podziwia,ze to wszystko jakos ogarniam :-D:-) normalnie uroslam:-) i ciesze sie,ze 2 razy w tygodniu przez 5 godzin ma namiastke tego co ja mam na codzien

A mój piĘkne smsy Śle , tęsknota wylewa sie przez telefon , jak nigdy:rofl2::szok:.... NO , ALE TAKIE ZYCIE:sorry2:

faceci wogole sie robia mega wylewni jak sa w wojsku,w wiezieniu,czy na obczyznie....z zycia wziete :dry: szkoda,ze potem jak sie juz razem jest to jakos nie w glowie im piekne czule slowka

Agata przykro mi,ze z mezem sie poklocilas,ale wydaje mi sie,ze on jest w porzadku,w koncu bierze malego bys mogla pospac...to pokazuje,ze ma wielki szacunek do ciebie i cie kocha:happy: no i przeprosil,a to wiele!!!
ja wiem,ze w kazdym malzenstwie zdarzaja sie zle chwile,ale moze jestescie oboje wymeczeni,bo jednak Danielek dawal wam popalic i jeszcze tego nie odespaliscie i pewnie dlatego o klotnie nie tak ciezko?
zycze szybkiego pogodzenia sie
a chwilowy odpoczynek napewno dobrze wam zrobi :-)
buziaki

ciesze sie,ze Sandra coraz lepiej chodzi spac
trzymam kciuki by dalej tak dobrze jej szlo!:-)

a Kasia to nadal kompa czysci??:-D ojj musiala go ladnie zawalic hihiiii

Natanek nic sie nie przejmuj,raz dwa obcykasz kompika :-);-)

hej dziewczyny. ja tak krociuttko dam znac co u mnie...

pogoda dzisiaj piekna i oczywiscie co za tym idzie - straszny mroz bo -14 w tej chwili a na dole przy J. hotelu jest nawet -19!! wiec siedzimy w domu. zresztå znowu zaczyna bolec mnie gardlo - J. jest troche chory i chyba na mnie przelazlo, naszczesci Mi$ki nic nie lapie (tfu,tfu przez lewe ramie) ale podaje Jej regularnie wit.C. 2dni temu przesiadlysmy sie w spacerøwke i jest fajnie! :-)

agnieszka - ja tå impreze mam w sobote. mamy wziåc ze sobå jakies przekåski, ja wezme kreweciochy SCAMPI ktore jakos przyzådzi dla mnie J. :-p wygodnicka jestem :-D wogole to jest pln z såsiadkå z gory przebrac sie w stroje naszych panøw - ja mam supermana a ona spidermana :-D ale kurcze jak to przymierzylam to nie wiem bo chociaz to bal przebierancow i pomysl super to nie wiem czy nie wolalabym bardziej dziewczeco.. :sorry2: niewiem - zobaczymy.

milego dnia dla Was!

fajnie kasia, daj potem znac jak impreza i oczywiscie pokaz zdjecia.
my jedziemy na zakupy, chcialabym kupic maly stolik pod kompa i jakos nie moge znalezc. mloda w przedszkolu to tylko z Jaskiem, bedzie latwiej:-)

98f2bn.gif

To jakas masakra, zauwazylam ze jak jest sliczna pogoda, czyli swieci sloneczko jak teraz to ja nie moge sie obudzic, oczy spuchniete :eek: zaraz kawke spiej i na spacerek z babami :-D.
Lilka tak to jest z facetami ze jak jestesmy to dla nich wszysto takie latwe sie wydaje tylko dopiero widza jak to jest jak nas niema :laugh2:!
Kasiu fajna taka imprezka :tak:. a ze strojem fajnie. ale jak sie nie czujesz to moze zmnien stroj bo to ma sprwaic przyjemnosc i masz sie dobrze czuc:tak:.
a po to masz kucharza w domu zeby Ci pichcil :-D:-D:-D
Agnieszka ciuszki suuuper :tak::-)...tak mysle ze moge Ci przesłac ciszki po Natalce jakies :tak: dlatego pytalam sie o rozmiar. Niedlugo moge Ci przesłac nawet kombinezon dwuczesciowy deszczowy bo Nati wyrasta z niego, nie jest ocieplany ma tylko podzewszke z polarku :happy:. Na wieosekne w sma raz...
My mamy biurko do kompa w korytaerzy ale wogoel niekorzystam niego bo siedze w salonie z kompem :-D, czasempodlaczam do kabla zeby filmy szybciej sciagnac z neta :tak:

k0hu0m.gif

Kasia super impreza , nie rezygnuj , może byc wesolutko:-D i troche oderwiesz sie z domowych pielszy:tak:, ale mrózu Was:rofl2:, u mnie moze nie jest ciepło , snig pada , ale da sie wyjśc .
Lila prosze o przepis , tak czy siak:-p, jak bedziesz miala chwilę skrobnij na przepisach , ja tez tam widze , że Marcia sie wpisała , ale jeszcze nie czytałalam:sorry2:.
Natanek nie martw się chwila moment i bedzie z Ciebie nałogowiec na pierwszej liscie BB:-D, ZAPRASZAMY CZEŚCIEJ NA POGADUCHY:happy:.
Pozdrawiam

reklama
hej

u mnie nocka kiepska,,, nie wiem, co ja mam robic z tym moim synalkiem:crazy: ma juz prawie trzy miesiace i ogolnie problemu ze spaniem nie ma tylko z porami:angry: budze go rano, wieczorem aktywizuje, a on i tak zlapie drzemke 20 minut i tak do 2 w nocy gdzie spokojnie zasypia:wściekła/y: kurcze zeby chociaz o polnocy szedl spac, bo dla mnie to troche malo przespac sie do 6 zeby mu dac mleko i potem to juz poltorej godziny spania i Sandra wstaje...potem caly dzien na nogach to jestem rozwalona po dwoch dniach...a tak bym chciala aktywnie spedzac z nimi czas,,, wiecej byc na dworzu...ahh

Lilka - fakt ze pomaga mi sporo maz i ogolnie jest ok, ale az glupio sie przyznac ale zlapal mnie wczoraj za ramie, a ja mu mowilam wielokrotnie ze jak mnie kiedys tknie to koniec... fakt nic na ostro, ale ja znam za wiele przypadkow i tutaj tez na miejscu tlucze taka polke tez polak, wielki pan wraca z pracy i sie rzadzi, bo on zrabia:angry: nigdy sobie na to nie pozwole...powiedzialma mu ze nie bede robic scen, ale nastepnym razem pakuje dzieci i jade do jego rodzicow, a oni mi pomoga bo stoja za mna murem, wiec sama nie jestem... a z tych wszystkich dodatkow z renty i na dzieci to nawet wyzyje w PL...fakt nie chce robic takich planow, ale dalam mu do zrozumienia ze rzadzic to sie nie bedzie tak jak tamten polak:crazy:
ona biedna nie zna jezyka, wszystko w PL sprzedali wiec nawet nie ma do czego wracac,, dzieciaka maja malego wiec tez jest uwieziona w domu,,,chodzi kolo niego na placach - nie wyobrazam sobie takiego zycia...
ale fakt Lilka wymeczeni jestesmy tym brakiem rutyny, nigdy nic nie wiadomo z nim...choc nie placze juz tak jak kiedys, ale czlowiek chcialby namiastke normalnego zycia..tzn. zeby chociaz polozyc sie wczesniej, ja nie mam problemu zeby go nakarmic wiec wstawac moge, tylko zeby poszedl wczesniej spac,,, potem spi caly dzien:angry:

to sie rozpisalama....Kasia u nas tez ladnie, jasno tylko zimno. Maz sie poprawil od wczoraj i nawet juz Sandre na dwor wzial....

A tak mnie opytmistycznie wczoraj wzielo gdy zobaczylam ze byla 16:45 wczoraj i nie bylo ciemno:-) dziewczyny poczulam ze teraz to juz z gorki:-):-):-):-):-)
jeszcze troche i bedziemy z dzieciakami na dworzu calymi dniami siedziec,,, czyz nie fajnie:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry