Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...

no zarlok z niego niesamowity:-)
mam co sie uczyc,ale to dobrze,bo coraz wiecej rozumiem i nawet K. to widzi :-)
;-):-)
ale z czasem i do tego dojde...mam nadzieje

ale informacje dostalam,, zaraz zaczne klac normalnie....dziewczyna ktora znalam osobiscie, w moim wieku, zlamala noge, pojechala do szpitala i juz z niego nie wrocilajak mozna umrzec jadac do szpitala ze zlamana noga
powiedziano ze niedopatrzenie
Logowanie do nasza-klasa.pl
dziewczyny potrzebuje perzepis na najprostrze ciasteczka , ale nie takie tawrde , żeby jeszcze bezzębne potworki sie załapały, nie wiem czy mufinki nie byłyby lepsze , poradźcie , w niedziele zaprosiłam pare mam na pieczenie ciasteczek ze swoimi pociechami , pewnie bedzie czyste kongo
, juz to widzę jak Czarek biega biały od mąki
....intergracja wiejska;-)
Ana mi sie wydaje, ze chba nam ciezej, siedzimy cale dnie z dziecmi i tego kontaktu z ludzmi nie ma, a jak jest to glownie rozmowy wokol pieluch. facetam troche chyba latwiej, bo jednach chodza do pracy i na pare godzin dziennie potrafia sie oderwac od spraw domowych.

:-) normalnie uroslam:-) i ciesze sie,ze 2 razy w tygodniu przez 5 godzin ma namiastke tego co ja mam na codzien A mój piĘkne smsy Śle , tęsknota wylewa sie przez telefon , jak nigdy.... NO , ALE TAKIE ZYCIE
![]()
szkoda,ze potem jak sie juz razem jest to jakos nie w glowie im piekne czule slowka
no i przeprosil,a to wiele!!!
ojj musiala go ladnie zawalic hihiiii
wygodnicka jestem
wogole to jest pln z såsiadkå z gory przebrac sie w stroje naszych panøw - ja mam supermana a ona spidermana
ale kurcze jak to przymierzylam to nie wiem bo chociaz to bal przebierancow i pomysl super to nie wiem czy nie wolalabym bardziej dziewczeco..
niewiem - zobaczymy.
zaraz kawke spiej i na spacerek z babami
.
!
. a ze strojem fajnie. ale jak sie nie czujesz to moze zmnien stroj bo to ma sprwaic przyjemnosc i masz sie dobrze czuc
.

:-)...tak mysle ze moge Ci przesłac ciszki po Natalce jakies
dlatego pytalam sie o rozmiar. Niedlugo moge Ci przesłac nawet kombinezon dwuczesciowy deszczowy bo Nati wyrasta z niego, nie jest ocieplany ma tylko podzewszke z polarku
. Na wieosekne w sma raz...
, czasempodlaczam do kabla zeby filmy szybciej sciagnac z neta 
i troche oderwiesz sie z domowych pielszy
, ale mrózu Was
, u mnie moze nie jest ciepło , snig pada , ale da sie wyjśc .
, jak bedziesz miala chwilę skrobnij na przepisach , ja tez tam widze , że Marcia sie wpisała , ale jeszcze nie czytałalam
.
, ZAPRASZAMY CZEŚCIEJ NA POGADUCHY
.
ma juz prawie trzy miesiace i ogolnie problemu ze spaniem nie ma tylko z porami
budze go rano, wieczorem aktywizuje, a on i tak zlapie drzemke 20 minut i tak do 2 w nocy gdzie spokojnie zasypia
kurcze zeby chociaz o polnocy szedl spac, bo dla mnie to troche malo przespac sie do 6 zeby mu dac mleko i potem to juz poltorej godziny spania i Sandra wstaje...potem caly dzien na nogach to jestem rozwalona po dwoch dniach...a tak bym chciala aktywnie spedzac z nimi czas,,, wiecej byc na dworzu...ahh
nigdy sobie na to nie pozwole...powiedzialma mu ze nie bede robic scen, ale nastepnym razem pakuje dzieci i jade do jego rodzicow, a oni mi pomoga bo stoja za mna murem, wiec sama nie jestem... a z tych wszystkich dodatkow z renty i na dzieci to nawet wyzyje w PL...fakt nie chce robic takich planow, ale dalam mu do zrozumienia ze rzadzic to sie nie bedzie tak jak tamten polak