reklama

mamy z norwegii

oj Kasia idz na imprezke dobrze ci to zrobi:-)

Ania u nas lezy szron na trawie ale zapewne nie wiecej niz -5

kurcze maz dzwonil do NAV bo kazali zadzwonic po 2 dniach jesli nie dostaniemy sami telefonu i oczywiscie nie bylo.. wiecie powiedzieli ze wyrownanie to moze przyjsc w polowie miesiaca, a terazniejsze to zawsze 20,,, tylko, tylko nie moga gwarantowac ze bedzie to w luty:angry::angry::angry::angry: jeszcze nie zalatwili z papierami - holera to jest tylko jeden papier wklepac do komputera i sprawdzic dla pewnosci czy nam sie nalezy, a nalezy:angry::angry::angry::angry:
i tym sposobem to moze i w marcu dopiero do PL pojade,,,, w najlepszym przypadku pod koniec lutego:angry::angry::angry:

reklama
Agata my na pensje meza czekamy juz 6 tyg i pieniedzy nie widac :crazy: z czego my mamy zyc...nikt si enie przejmuje cholera....wyplata z firmy z tydzien :baffled:
ja w NAV-ie osobioescie chyba pojde dupe im skopac...jak dzisiaj nie bedzie ide z Tomkiem w poniedzialek i niech zobaczy dwojke dzieci :crazy: i moja mine:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no Marta normalnie im dupe nakopac cwaniakom za przeproszenie,,,ich to bezposrednio nie dotyczy to maja to gleboko w dupie:angry::angry::angry::angry:

i ja juz wiecej sie nie udzielam bo ja to czekam na podroz i na zycie jako takie to mamy,,,,ale z wami to juz przesadzaja.. przeciez za cos trzeba zyc:crazy::crazy::crazy::crazy:

hej dziewczyny:-) zapomniałam wam dopisać,że przyjechaliśmy ze Świnoujścia,pięknej małej wyspy:język: a poza tym w laśnie wstawiam obiad,mały spitakże jak wstanie to sobie poje, dzisiaj raczej nie pójdziemy na spacer,nie bardzo mi się chce:Sorry2: od rana wzięłam się za porządki, no i wydaje mi się,że jest strasznie zimno:zaskoczona: muszę załatwić termometr na zewnątrz:tak:

Natanek no właśnie chciałam sie spytac ,ale potem stwierdzilam , ze nie będę Cie męczyc:-D, Świnoujście, super , koleżanka kiedyś tam mieszkała przez chwile , przynajmniej prace znalazła w swoim zawodzie , bo wrociła do Gd. i nic tu nie oferują jak wielkie stanowisko ekspedientki, pełno centrum , sklepów i tyle jest warte te całe Trójmiasto.A to prawda , że twoje miasto składa sie dwóch części :confused:.

:confused:Można powiedzieć,że składa się z dwóch części:tak:,ponieważ,żeby dostać się do centrum Świnoujścia trzeba przeprawić się promem z Warszowa- jest to dzielnica Świnoujścia:-p Teraz juz chyba będę wiedzieć gdzie klikać:rolleyes2:

reklama
Natanek zainspirowalas mnie tymi porzadkami i ja tez jak to Marta powiada "wylizalam" sobie mieszkanko:-) glownie dol bo tutaj najwiecej siedzimy, ale az milej mi sie na duszy zrobilo. No i dzieci mi na to pozwolili. Sypialnia moja mi zostala, ale tam to juz jakies 15 minut i tez bedzie ladnie, ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo. Zaraz jade po kolege, bo przyjechal na miesiac i w tygodniu pracuje i mieszka na takiej farmie a w weekendy jest u nas. A wogole to juz od kilku dni chodzi za mna piwo z sokiem malinowym.... moze jak przyjade to sobie zrobie tak szklaneczke,,, a co nalezy mi sie po takiej robocie w domu no i na lepsze spanie;-) ja po takiej szklanecce to spie jak aniolek,, tylko czy dzieci mi dadza:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry