reklama

mamy z norwegii

my dzis po zakupach, az jedne spodnie kupilam grubachowi, jakos nic interesujacego nie bylo. za to caly dzien z mezem i mala spedzilam, bo starsza w przedszkolu.
marta ciesze sie ze rzeczy dobre, moge ci wysylac kolejne jak bedziesz chciala. kombinezon na polarku super sprawa, jak nie potrzebujesz bo jestem jak najbardziej chetna.
przykre co piszesz Agata o tej polce, dla mnie tak samo, jedno uderzenie i koniec zwiazku.

reklama
ja teraz mogę spokojnie wszędzie porządki porobić,no dopóki jest moja siostra:-p dzisiaj pierwszy raz dałam małemu kaszkę na noc(został mi jeszcze mały zapas z Polski),zawsze dawałam mu samo mleko albo z kaszką ryżową,myślałam,że będzie pluł ale zmęczony był i pewnie wypiłby wszystko byle z butli i od razu lulu:happy: może powiecie mi czy dostanę tutaj coś takiego jak chrupki kukurydziane albo biszkopty:confused: chętnie dałabym małemu coś do pochrupania:-p

kopia wiadomosci z "naszego A.." dla Marty

Marta prosze - znalazlam pierwszy-lepszy link na allegro. Mam dokladnie taki sam. zapewniam ze na Twoje warunki miejskie jest wystarczajåcy :tak: ewentualnie dokup dokup WELNIANY koc (nawet w PRINCESSA czy KID så po ok.300-400NOK albo cos z PL) i wystarczy ;-):tak:

efik1 ŚPIWOREK do wózka OWCZA WEŁNA 108cm NOWE (532950128) - Aukcje internetowe Allegro

inne linki

ŚPIWOREK do wózka z owczą wełną - NOWY !!! (533294960) - Aukcje internetowe Allegro
0019 WOMAR - ŚPIWOREK DO WÓZKA Z OWCZĄ WEŁNĄ (536371493) - Aukcje internetowe Allegro
0020 WOMAR - ŚPIWOREK DO WÓZKA Z WELNA EXCLUSIVE (537340806) - Aukcje internetowe Allegro
etc.,etc......

Kasiu ogromne
2qvyqrk.jpg

dzieki... no to naprawde nie ma sensu, rzeczywiscie,a w marcu pewnie bede musaial zakupic to kupie najweikszy jaki jest nan przyszla zime :tak:
Agnieszka przesle co go w przyszlym tyg :tak: .
A ja dzisiaj dzieonek nawet udany. Poszlysmy na spacerek a jak wracalysmy patrze a moj kochany juz w domku, a tam balagan taki ze szok ale moj nogdy nic nie mowiui to ja zawsze sie przejmuje;-). Na 6 jechalismy do tescia ja na kawke a Tomek na wodke :-D. Natalka chciala zostac na noc u dziadka wiec luzik i pojechalismy do domku. Za godz telefon ze juz chce wracac do domku bo tam nie ma jej kolderki i wogole :sorry: no to jechalam spowrotem :-D. A w miedzyczasie zanim tesciu zadzwonill wrzucilam Mayi kombinezon do pralki (glupiai wogole nie pomyslalam ze natala nei bedzie chciala zostac :zawstydzona/y:) noi co teraz jej zalozyc:szok::-D beka mowie Wam...ale do samochodu to owinelam ja kocykiem i zapielam miala cieplo :tak:. jak dojechalam do tescia to Natalka normalnie na szyje mi sie rzucila :tak: no i juz w domu jestesmy a ona nie spi, bo jej sie nie chce :szok::-D. wcina platki z mlekiem :-D. MAya zasnela juz na amen w foteliku ale musze ja stamtad jakos przetransportyowac do lozeczka...
Lilka i jak Twoje przeprowadzki? nswietny pomysl wogole :happy:. Ja tez uwielbiam takie przeprowadzki ale tutaj nie ma popisu bo za fuzo melbli to nie ma zeby biegac z kata w kat:-D.

2ia5sly.jpg

ja niestety dzisiaj nie pøjde na impreze. ZNOWU rozchorowalam sie a i Mala przez te noc cos taka lekko pociågajåca jest..wszystko przeciw mnie. Jorgier mowi zeby nie rezygnowac i ze zadzwoni pøzniej pogadac, ale ja wiem ze w tym stanie nie chce isc i podjelam juz decyzje...

milego dnia dla Was!

reklama
witam :happy2:
Cholercia ty to masz Kasia z tymi chorobami , znowu gardełko?Małej od razy zaaplikuj cos do nochalka , żeby sie nie rozwineło:tak:, szkoda ....:-(
u nie przez noc napadało troche sniegu , mam nadzieje , że trochę poleżyto wyskoczymy na sanki, chociaz jakos nie mam życia w sobie...:no:
milego dzionka dla wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry