tampeza
Wrześniowe mamy'08
my dzis po zakupach, az jedne spodnie kupilam grubachowi, jakos nic interesujacego nie bylo. za to caly dzien z mezem i mala spedzilam, bo starsza w przedszkolu.
marta ciesze sie ze rzeczy dobre, moge ci wysylac kolejne jak bedziesz chciala. kombinezon na polarku super sprawa, jak nie potrzebujesz bo jestem jak najbardziej chetna.
przykre co piszesz Agata o tej polce, dla mnie tak samo, jedno uderzenie i koniec zwiazku.
marta ciesze sie ze rzeczy dobre, moge ci wysylac kolejne jak bedziesz chciala. kombinezon na polarku super sprawa, jak nie potrzebujesz bo jestem jak najbardziej chetna.
przykre co piszesz Agata o tej polce, dla mnie tak samo, jedno uderzenie i koniec zwiazku.
dzisiaj pierwszy raz dałam małemu kaszkę na noc(został mi jeszcze mały zapas z Polski),zawsze dawałam mu samo mleko albo z kaszką ryżową,myślałam,że będzie pluł ale zmęczony był i pewnie wypiłby wszystko byle z butli i od razu lulu
może powiecie mi czy dostanę tutaj coś takiego jak chrupki kukurydziane albo biszkopty
chętnie dałabym małemu coś do pochrupania
ewentualnie dokup dokup WELNIANY koc (nawet w PRINCESSA czy KID så po ok.300-400NOK albo cos z PL) i wystarczy ;-)
. Natalka chciala zostac na noc u dziadka wiec luzik i pojechalismy do domku. Za godz telefon ze juz chce wracac do domku bo tam nie ma jej kolderki i wogole
no to jechalam spowrotem
) noi co teraz jej zalozyc