ana79
mamuśka ....
WITAM
Lilka super , 15 miejsce to jest coś przy takiej liczbie osób , widze , że się wziełaś ostro do swojego postanowienia , zazdroszcze uporu
u mnie wręcz przeciwnie obżeram się na maksa kolacja gigantyczna ,a jak zapalę jakiś seansik to ciastak i chipsy dodatkowo
...tak jak wczoraj
......
fajnie , że zrobiliscie przemeblowanko dziewczynkom , ja tez jakiś czas temu zainwestowalam w mablaki dla Czaruchny i jast fajnie tak kolorowo i przytulnie , ale ogólnie bawi sie wszędzie- najlepiej to w wannie
...a ty z tym tunelem zinspirowałaś mnie
Marta dzisiaj sąsiadki przychodzą , ale szczrze to chyba na kawie stanie
, bo mi sie dzisiaj nic nie chce , sama zrobie w tygodniu twoje ciasteczka , tylko musze jeszcze pokupowac ozdoby na te ciacha
.
A kasia jak ty , co tam choróbsko sie rozwinęło

Lilka super , 15 miejsce to jest coś przy takiej liczbie osób , widze , że się wziełaś ostro do swojego postanowienia , zazdroszcze uporu

u mnie wręcz przeciwnie obżeram się na maksa kolacja gigantyczna ,a jak zapalę jakiś seansik to ciastak i chipsy dodatkowo
...tak jak wczoraj
......fajnie , że zrobiliscie przemeblowanko dziewczynkom , ja tez jakiś czas temu zainwestowalam w mablaki dla Czaruchny i jast fajnie tak kolorowo i przytulnie , ale ogólnie bawi sie wszędzie- najlepiej to w wannie
...a ty z tym tunelem zinspirowałaś mnie
Marta dzisiaj sąsiadki przychodzą , ale szczrze to chyba na kawie stanie
, bo mi sie dzisiaj nic nie chce , sama zrobie w tygodniu twoje ciasteczka , tylko musze jeszcze pokupowac ozdoby na te ciacha
.A kasia jak ty , co tam choróbsko sie rozwinęło

marta starałam się go przetrzymać w łóżeczku ale nie dało się,musiałam go wyciągnąć ale położyłam go na piersi,trochę pobujałam,podrapałam po pleckach i w końcu zasnął,poszło szybciej niż myślałam

ja na szczęście nie mam tego problemu-narazie!!! moja znajoma twierdzi,że woli rodzić niż chodzić do dentysty