reklama

mamy z norwegii

wow Ania, wie ze nie moze wychodzic:szok: moja to jak nie chce spac to sie poprostu drze i nadal spi w lozeczku bo innaczej to by wyszla... ale czeka mnie przeprowadzka jej do normalnego lozka jak Daniel z kolyski wyrosnie, to sie dopiero zaczna wycieczki w nocy po domu:baffled:

reklama
NO dokładnie , sio na dwór:-D
juz to widze ,my tu mamy trampoline przywieziona z N , oj zacznie sie teraz szaleństwo , bo w tamtym roku to jeszcze tak ostroznie ..teraz to nie zna umiaru w niczym , łobuziak mały, tak mi daje ostatnio popalic:wściekła/y:, że chce mi sie płakac:baffled:.

wielkie buziaki dla DANIELKA z okazji trzech miesiączków.:yes:

dzieki Ania... ciezkie te 3 miesiace byly:-( dobrze ze juz lepiej, od kilku dni nawet sie przestawil ze okolo 22 odplywa,,, jak dla mnie idealnie, az jestem pod wrazeniem....

a z tym lobuziakowaniem to wiem jak to jest bo Sandra tez wchodzi w taka faze ze umiaru nie ma,, dzisiaj weszla na stol kuchenny choc jej powiedzialam ze nie wolno i spadla oczywiscie... nie uderzyla sie mocno tylko przestraszyla, ale mam nadzieje ze dostala nauczke i nie bedzie wiecej tam wlazic:baffled:

no wiem , że ciężkie...ale wiesz jeszcze zęby przed Tobą:-D.
tak sobie mysle , ze to jest dobre , sparzy sie zapamieta i więcej tego nie zrobi:tak:.
u mnie cisza ...ale nie spi , robi sobe wachlarz i cięzko sapie , żebym na niego zwróciła uwage , ale dla mnie nie do pomyslenie , zobacz jaka godzina :szok::crazy:, czasem sobie postanowie , ze koniec z drzemkami a juz wogóle późnymi, on ma taki temperament , ze chyba nawet nie potrzebuje sie przespac w dzień:tak: i lata pełny energi jak Forest G.po mieszkaniu:-Dprzycapnie na chwile i tyle znowu dalej!!!no jestem pełna podziwu:szok:, jestem ciekawa jak pójdzie do przedszkola a tam jakieś leżakowie i tym podobne :-D.....

2582ko2.jpg

dobra ja zmykam , dobranoc , Czaruś zasnał, ide sie zrelaksowac do wanny.

oj Ania to bedzie miel przechlapane z tym lezakowaniem, bo tutaj jest o tyle dobre ze nie zmusza sie dzieci do spania, bo kazde ma inne potrzeby..... nie wszystkie trzylatki potrzebuja spac:baffled:

ja tez zaraz uciekam, ,, choc maly sie przebudzil i gu bujam noga,, a nie robilam tego juz od tygodnia:szok: ale co tam raz na jakis czas to prawie przyjemnosc;-)

reklama
wiecie co ten moj syn to taki marnotrawca ze szok,,, przebudzal sie i ciagle ssal to pomyslalam ze dorobie mu troche mleka bo po 21 wypil 200 ml:szok: dorabialam, dorabialam a on konca nie widzial i mu wiecej nie dalam bo az myslalam ze sie zaraz pozyga:baffled: wiec lepiej mu dac troche wiecej pozniej, bo zazwyczaj to 130 wypijal przed spaniem a w dzien tylko po 100. rozumiem ze dzieci maja takie skoki, ale pamietam ze wczesniej jak dostal za duzo na raz to wymotowal wszystko.

To ja mu zrobilam troche, a on w tym czasie juz odlecial znowu i jesli sie nie przebudzi za jakis czas to bede musiala wylac:crazy: stoji w cieplej wodzie zeby trzymalo teperature ale tego podgrzewac nie wolno wiec jak ostygnie to do zlewu:wściekła/y: czesto mi takie numery robi,,, teraz sie nauczylam i robie tylko troche:baffled:

a wy jak babki spicie pewnie:confused: Kasia jak tam choroba cie zjada:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry